Aktív témák
-
Daweee
őstag
hello
szerintem nem feltétlen mondanak ellent maguknak, szerintem a helyzet a következő: valószínűleg elmegy benne minden Core 2 Duo, viszont 800-as FSB-n, az alaplapnál a CPU kompatibilitást írja, ergo bele lehet tenni az 1066-os C2D-t, viszont a chipsetből adódóan csak 800-on tudja hajtani (hivatalosan) Szerintem az ideális megoldás egy E4XXX-es C2D. 800-asok, és szinte ugyanolyan erősek mint az E6xxx-es nagytesók. Viszont Készülj hogyha egy modi megtalálja a topicot, be fogja zárni, és átirányít pl az azonnali alaplapos kérdések órája topicba[link], miert ezen a fórumon nem szeretik ha minden egyes problémára új topicot nyitnak, mivel a gyűjtőtémákban nagyobb az esély, hogy az adott témában otthon levő emberkék megtalálják, és pontosabban segítenek, mint pl én most
[Szerkesztve] -
noip666
csendes tag
Sziasztok!
A kovetkezo problemam akadt!
Van egy Intel Desktop Board D946GZIS alaplapom.
Az Intel oldala szerint az alaplap leirasban Core2 1066/800 FSB ready. [link]
Az Intel oldala szerint a chipset viszont FSB800/533 csak. [link]
Az everest szerint is csak FSB533/FSB800.
Szerintem 3 lehetoseg van:
1. Tamogatja a Core2 procikat de csak a 800asokat.
2. Tamogatja mindket procit es megy rendesen.
3. Tamogatja az 1066 procikat is, de csokkentett orajelen (800 FSB-n futtatva).
Kernem segitsegetek, mert az Intel oldalain sajat magukat hazuttoljak meg. Koszonom elore is!
Aktív témák
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- ASRock B550M-ITX/ac alaplap + Crucial Ballistix 16GB DDR4 3600MHz CL16 ram kit - INGYEN POSTA!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest