Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
válasz
pelyhe1985
üzenetére
-
törölt tag
válasz
pelyhe1985
üzenetére
Gyere a Házimozi és mnden ami... topicba.
De erősitő nélkül megoldhatatlan.Nem lehet meghajtani nélküle. Még a legkisebbet 2 wattost se. -
pelyhe1985
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Jamo S 426 HCS 3 hangfal szett 5.0-t. Ahhoz hogy ki tudjam használni vennem kell egy erősítőt hozzá(gondolom én). De most nem szeretnék venni csak egy kicsit később majd. De nem szeretném hogy itthon álljon, nagyon szeretném már hallgatni. Szeretném összekötni a számítógéppel is hogyha filmet nézek akkor a Jamo hangfalakból jöjjön a hang. A számítógépem össze van kötve egy Samsung LE37S62B típusú LCD tévével. A számítógépemben egy ASUS P5K-alaplap van. Hogyan tudnám megszólaltatni a hangfalakat kisebb anyagi ráfordítással amíg nem veszek erősítőt. Olvastam ,hogy az Erősítő teljesítmény: 100Watt /140Watt maximálisan-ezt nem igazán értem lehet, hogy bele van építve a hangfalba az erősítő? Elnézést ha ostoba kérdéseket tettem fel de kérlek benneteket írjatok valamilyen megoldást erre a problémára. Már arra is gondoltam hogy amíg nem veszek egy komolyabb erősítőt addig rákötöm egy gagyibb régi 5.1-es házimozira.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.:
Szabolcs
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest