Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- HTPC (házimozi PC) topik
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
válasz
pelyhe1985
üzenetére
-
törölt tag
válasz
pelyhe1985
üzenetére
Gyere a Házimozi és mnden ami... topicba.
De erősitő nélkül megoldhatatlan.Nem lehet meghajtani nélküle. Még a legkisebbet 2 wattost se. -
pelyhe1985
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Jamo S 426 HCS 3 hangfal szett 5.0-t. Ahhoz hogy ki tudjam használni vennem kell egy erősítőt hozzá(gondolom én). De most nem szeretnék venni csak egy kicsit később majd. De nem szeretném hogy itthon álljon, nagyon szeretném már hallgatni. Szeretném összekötni a számítógéppel is hogyha filmet nézek akkor a Jamo hangfalakból jöjjön a hang. A számítógépem össze van kötve egy Samsung LE37S62B típusú LCD tévével. A számítógépemben egy ASUS P5K-alaplap van. Hogyan tudnám megszólaltatni a hangfalakat kisebb anyagi ráfordítással amíg nem veszek erősítőt. Olvastam ,hogy az Erősítő teljesítmény: 100Watt /140Watt maximálisan-ezt nem igazán értem lehet, hogy bele van építve a hangfalba az erősítő? Elnézést ha ostoba kérdéseket tettem fel de kérlek benneteket írjatok valamilyen megoldást erre a problémára. Már arra is gondoltam hogy amíg nem veszek egy komolyabb erősítőt addig rákötöm egy gagyibb régi 5.1-es házimozira.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.:
Szabolcs
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Már elérhető a mobil eszközökre szánt The Division: Resurgence
- Yettel topik
- Hardcore café
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest