Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!(beleértve a sárga kazettákat is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Nem olcsó, de prémium kategória. Sajnos az áfa jelentősen megdobja az árát.
Nekem van egy fehér Analogue Pocket, ha valakit érdekel. Vettem egy sárgát is, így a fehéret elengedem, ha van rá komoly érdeklődő. -
khron78
őstag
Az Analogue új gépe. Aki N64 fan, annak szerintem kötelező vétel:
Analogue 3D -
khron78
őstag
válasz Rezuhu #17790 üzenetére
Ezért szimpatikus nekem az RTink. Mire beállítom a képet, elmegy a kedvem a játéktól. Illetve sokszor csak a gépet kellene tesztelni.
arty: Én a Saturn-al és a Wii-vel vagyok így. Valahogy nem az igazi egyik sem. Ott is változik a felbontás játékokként. Egy 5X-et kipróbálnék. 4K nekem felesleges.
RF kimentes konzolokat használtok esetleg? Manapság az se egyszerű feladat.
-
khron78
őstag
válasz megott #17788 üzenetére
Ezt elfogadom, mert nem értek a motorokhoz. Lehet, hogy ő sem. Vagy egyszerűen csak kimaradt ez a részlet. A videó nagyobb részét, tapasztalattal a hátam mögött, kritikus szemmel néztem. Viszont az általad említett motorokon kívül, én más hibát nem találok. Szerintem nagyon alaposan takarítja ki a konzolokat. Mert nem is igazán a javításról szól ez. (A leírásban is ott van, hogy 1-2 dolog nem működött, amit cserélnie kellett.) Nem is a szeméttelepről viszi haza a dolgokat, amiket a csodatévő zuhany alá tesz, hogy ámuljon mindenki. A táp kondiját is egy donor gépből tette át, mert valaki egy kínai csodát rakott a helyére. 3 videója van összesen több hónapos kihagyásokkal. Szóval ez nem a parasztvakítás kategória, még a hibákkal sem. Persze, ez az én véleményem.
-
khron78
őstag
Vladi: Az IPA-t külön elmondja, amikor azt használja. Vannak külön áramkör tisztítók az alkoholon kívül, pl. Kontakt PCC. Szerintem ez is más, nem sima alkoholos spray.
megott: Hol látod a hibát? A CD olvasó motorját nem kente meg? A tálca motorja van még ott, de arra tett szilikon olajat. A ventilátoré meg zárt rendszerű lehet, talán azért nem kente meg. Ilyen alapos takarításnál mi oka lenne ezzel csalni? A végén játszik is a géppel. Az egész folyamat szinte lekövethető. A my.mechanics nem konzolokkal foglalkozik, ahogy látom. Mitől másolja? Ennyi erővel az összes zenész másolja a legelsőt.
arty: OSSC-t milyen gépekkel használod és milyen profilokat használsz hozzá? Én a beállításokkal eléggé hadilábon állok. Nehezen tudom értelmezni a sok opciót.
A Tink 4K horror áron van. 350k körül mozog azt hiszem + ÁFA, posta meg ki tudja mi még.. A HDMI csatit meg se néztem. 2.0 van rajta ezek szerint? PixelMorph esetleg? Ahhoz is ígérnek analóg bemeneteket tartalmazó bővítményt.Rezuhu: Az 5X-ben sokat kell konfigolni, vagy csak rádugod a gépet és automatikusan igazítja a képernyőhöz? Engem az OSSC-ben ez zavar leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Ismét alkotott ez a srác: PS2 Restoration.
Aki azt gondolja, hogy ez kamu, az nézze végig, mert ez nem az a kategória lesz!Más. Használtok esetleg skálázókat, mint az OSSC, MISter, Retrotink, Pixelmorph stb. Érdekelnének a tapasztalatok. OSSC-m van, de gondolkodom OSSC Pro-n, esetleg Retrotink 5X-en.
-
khron78
őstag
válasz jackal79 #17742 üzenetére
A DS Lite a DS és GBA játékokat is viszi. A DS (phat - original) ugyan ez, de gyengébb kijelzővel. A DSi csak a DS játékokat viszi (hivatalosan). Nincs rajta GBA slot. A 2DS és a 3DS a DS és 3DS játékokat viszi. A 2DS-ben nincs 3D funkció (nem nagy érvágás a hiánya). Mind a kettőből van "new" verzió, ami plusz analóg stick-et takar leginkább. Az első 2DS egy kakukktojás a formáját tekintve. Szerintem nem igazán kényelmes a fogása.
-
khron78
őstag
válasz jackal79 #17739 üzenetére
DS Lite. Ár/értékben bőven a legjobb vétel. Viszi a GBA-t is és rengeteg DS játék (Mario is) van hozzá. A zsanérja meg a Phat-nek ugyan-úgy törik. Ez is a használójától függ leginkább. A Phat DS egyedül a retro kinézet miatt lehet opció. GBA meg akkor, ha szeretsz moddolgatni, illetve ennek a formája a leginkább kézhezálló. Esetleg még GBA SP jöhet szóba. De mondjuk itt láthatod a kijelzők közötti különbséget:link .
-
khron78
őstag
Analogue Pocket-et, vagy Evercade-et használ itt valaki?
-
khron78
őstag
-
khron78
őstag
válasz perge666 #17661 üzenetére
Én nem szeretem a liciteket. Azokon mindig csak buktam. Aki keres valamit, úgyis kifizeti érte a korrekt árat. Liciten szinte csak olyan ember veszi meg, aki lát még benne hasznot. Persze, ha felhalmozódik a cucc, akkor muszáj néha kiárusítani. Én azért csinálom azt, hogy minden gépet felújítok, de minimum kitakarítom őket. Így van amivel ki tud tűnni a tömegből. Enélkül nem is tudnám jó szívvel továbbadni. Rengetegszer van az, hogy leírás szerint hibátlant veszek és utána derülnek ki a kisebb-nagyobb hibák.
-
khron78
őstag
Ebay-en a postázás elviszi a hasznot, az olcsóbb termékeknél. PS1-PS2-Wii-X360 árak a béka segge alatt vannak. Idővel elindulnak majd felfelé, ahogy az emberek újra felfedezik őket. Sok a ramaty állapotú gép is. Fel kell újítani, adni kell hozzá értéket és akkor el fogják vinni.
-
khron78
őstag
válasz GombócArtúr #17611 üzenetére
Még mindig ide is a Sidol a megoldás.
-
khron78
őstag
A Sidol teljesen más termék. Ami írsz, az egy oldószer, a Sidol meg polírozó. Gyönyörű fényesre lehet vele törölgetni a lábakat. A 38-as láb pont nem vezet sehova, ergo nem kár érte. A 38-as szám feletti vékony vezetőt mondtam, hogy korrodált, ahogy a másik helyen is a vezető sáv korrodált és nem a lábak.
-
khron78
őstag
[Mega Drive Mini II]
Mi ez az ár?
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz Guitar14 #17538 üzenetére
Antenna kábellel LCD TV-n használni, huh...
GBSC a legolcsóbb megoldás és szinte OSSC szintű képet ad.
Dedikált kábelektől, átalakítókig, nagyjából itt mindent árulnak. Érdemes nézelődni:
[link]
Én itthon OSSC-t használok. A Retrotink 5X Pro lenne a legjobb megoldás, de annyit nem akartam rá költeni. Áfával sok magyar forintra jönne ki.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz gangstagergo #17530 üzenetére
Jó kis játékok ezek. A Mortal 2 és a Winter Olympics nem eredeti. Milyen TV-n használnád? Nem lesz egyszerű, ha LCD-n szeretnél játszani normális minőségben.
-
khron78
őstag
válasz gangstagergo #17524 üzenetére
Persze, hogy van piaca! Jó magyar szokás szerint az összekukázott sz@rt, Ebay-es árakon vagy felette kell hirdetni évekig. Kiemelve, hogy az Ebay-en is ennyi, meg annyi. Aztán megsértődni, ha valaki reális áron megvásárolná a sz@rt. Emberünknek szinte ingyen volt és még a retket se volt képes letörölni, de szerinte pont ezért retro a retro. Szóval fizess csak, mert valamiből neki is élnie kell! (Ne vegyétek véresen komolyan, egy része poén.)
-
khron78
őstag
válasz thotzoltan #17512 üzenetére
DSi chat pack néven van mikrofon-füles kombó, de annak az ára megint a gépével vetekszik.
A javítása is kb. annyiba kerülne, amennyiből már egy másikat lehet venni. Hacsak nem értesz hozzá valamennyire és megcsinálod magadnak. -
khron78
őstag
válasz energy4ever #17473 üzenetére
Persze! Le is tiltott...
-
khron78
őstag
Azt mondja sosem használt... [link]
-
khron78
őstag
válasz fardem #17467 üzenetére
Ja, igen. És még oda is írjak, hogy ritka.
Az. Ebben az országban már minden ritka.
Főleg a korrekt üzletelés.Ilyenkor mindig az a szöveg, mert Ebay-en annyi. Azt nem látja egyik sem, hogy az Ebay eladási árából jó, ha a 70%-át kapja kézhez az eladó. Egyébként vicc, ami itt megy. Sokszor vámmal és áfával terhelten is olcsóbban megveszek bármilyen retrót, aminek az állapota se a kukából kiszedett kategória. Itt meg úgy hirdetik, mintha nekik ez aranyárban lett volna. Közben sok életében nem látott még egyben 100eFt-ot sem. Sok retro bajnok. Gameboy micro 50eFt. Semmi nincs hozzá. Még Ebay-en is bármikor lehet venni ilyen áron. Pár éve jó, ha 15eFt-ot adott érte. A csupasz gépeket is úgy adják, mintha dobozos lenne. Vicc kategória.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Valaki ismeri ezt a "korrekt" eladót, Retro Gamer 74! ? Megállapodtam vele 80eFt-ra, erre kamu dumával (egy ismerősömé blabla) meggondolta magát és felrakta 110-ért. Most látom már újra árat emelt. Gusztustalan stílus. Szóval, ha esetleg valaki tudja ki ez, akkor privátba megírhatná, mert nálam tiltólista.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
Infláció is van a világon. Ami 10 éve 5eFt volt, az ma a többszöröse.
-
khron78
őstag
Akit esetleg érdekel. Alex Kidd in Miracle World Master System klasszikus felújított változata jön szinte minden modern konzolra:
Alex Kidd in Miracle World DX - Exclusive Official Release Date Trailer -
khron78
őstag
válasz energy4ever #17337 üzenetére
+1 Árban is szinte ingyen van.
-
khron78
őstag
OSSC-t nem használ valaki esetleg?
-
khron78
őstag
A Scart egy csatlakozó formátum, ahogy az RCA is.
A Scart csatlakozón, amiben megvannak a tűk, valószínűleg átviszi az RGB jelet, ami a legjobb képminőséget adja (a képminőség függ a kábeltől is, egy olcsó kábel nem ad olyan szép képet, mint egy minőségi drága kábel). A kompozit képminőség nem túl jó, ezért, ha Scart csatalkozód van, akkor érdemes Scart RGB kábelt venni. Ha RCA -> scart adaptert használsz, akkor a kompozit jel kompozit marad és felesleges RGB kábelre költened.
Ezek minőségi kábelek pl.:[link]
Ezt még minőséginek gondolom és olcsóbb megoldás:[link]Itt látod a kompozit és az RGB jel közötti különbséget:[link]
Először nézd meg a TV-d hátulját. Mert ha nicns Scart bemenet, akkor eldöntött a kérdés.
A 3 pines kábelek kompozit jelet adnak + mono hang.
A 9 pines kábelek valószínűleg RGB kábelek + mono hang.
A 9 pines kábelek az előlapra vezethető jack kábellel RGB jelet adnak és az előlapról sztereó jelet visznek a TV-re.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz F-ECT$ #17242 üzenetére
Ha nem értesz hozzá, akkor ne szedd szét. Ahova a kazikat teszed, ott fújd ki az érintkezőket. Azzal nem csinálsz bajt, viszont a por könnyen kifújható. Valószínűleg a kazik érintkezője koszos mert, ha a géppel lenne probléma, akkor más játék sem indult volna el.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz Hack3er #17235 üzenetére
Ezek az átalakítók RGB scart jelből konvertálnak HDMI jelet. Mivel analóg-digitális konverzió történik, ezért mindenképpen jelentős időveszteséggel jár. Magyarul megöli a játékélményt, mert a kis Mario amikor már gondolatodban és az ujjaid szerint is ugrik, akkor képernyőn még nem fog. Ráadásul RGB jelről beszélünk, ami minőségben bőven a kompozit jel felett tanyázik.
Szóval te kompozit analóg jelből akarsz digitális hdmi jelet létrehozni, ami nem csak borzasztóan csúnya lesz, hanem még késni is fog.
Persze mindenre van megoldás. a NES-re lehet rgb kimenetet varázsolni, drága pénzért, tudással. Lehet venni FPGA megoldású NES változatokat, mint AVS, Analogue Nt.
Amire neked kell, gyanítom, hogy egy emulátoros gép bőven megfelel, akkor pedig egy mini NES-el még mindig jobban jársz, mint össze-vissza variálni egy eredeti NES kompozit kimeneti jelével. -
khron78
őstag
válasz tihibaby #17205 üzenetére
Igen, látom, hogy okosnak akarsz látszani, csak a szövegértéssel vannak gondjaid.
Szóval még mindig nem az érdekel, hogy mi a gagyi szó jelentése, hanem az, hogy miért illeted a PS Classic-ot ezzel a jelzővel.
Ugyanis nem láttam, hogy akár egyszer is írtál volna valamilyen indoklást, hogy ugyan miért gagyi a gépezet.
Szerintem az emberek többsége elégedett vele, a meglévő hiányosságai ellenére.
Ennek legtöbbje mostanra egyszerűen orvosolható és a gép ára is leesett. -
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #17156 üzenetére
Igen, ez már akkor is egyértelmű volt számomra. Elég sokan meg úgy gondolták simán lehet romokkal bohóckodni. Ha valamit a mai napig árul az anyacég, akkor azt kikerülve megosztani nem igazán jogszerű.
Ezeket a játékokat a mai napig keresik és játsszák.
Tombol a retro őrület és nem kevés profitot hoz.A Nintendo nem fogja azt elnézni, hogy a zsebéből egy rakás pénzt kivegyenek.
Az Aliexpress-ről is eltűntek a Nintendo szavak. Ez se véletlen. -
khron78
őstag
Valami finomság érkezik jövőre:
Mega Sg -
khron78
őstag
válasz energy4ever #17072 üzenetére
Persze, de nem ez a jellemző. Gyűjteni olyat fogsz inkább, amihez személyes élménnyel kötődsz.
-
khron78
őstag
Mivel a retro lázat egy adott korosztály nosztalgikus igénye indítja el, ezért a 8/16 és 32 bites éra hullámai szépen lassan el fognak csendesedni és felváltja az újabb, majd a még újabb generáció. Az árat is ez határozza meg.
Mindenki a gyerekkori játékait keresi és nem azt, ami például az apja idejében volt menő.
Azokat maximum érdekesnek találja.
A lemezes konzolok meghibásodási aránya jóval nagyobb, mint a nem lemezes elődöké. Éppen ezért a minőségi gyűjtemény beszerzése is nehezebb lesz ezen a szinten.
Hiába adtak el rendeteg PS2 konzolt, ha a legtöbbet széthajtottak és leamortizáltak. Szép működő darab, karcmentes lemezekkel igazi hiánycikk lesz, vagy már most is az.
Itt az is kérdés, hogy ezeken a gépeken mennyi egyedi tartalom létezik, ami miatt a gyűjteménynek valódi értéke lehet.
Ezért gondolom azt, hogy mondjuk egy PS2 kevésbé izgalmas, mint egy WiiU, ami ugyan újabb, viszont a csekély eladások és exkluzív játékok miatt érdekesebb gyűjtani való.
Persze a Playstationnak meg ott az óriási bázis, ami nem elhanyagolható szempont. Ezért is összetett ez a piac.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz #00137984 #17063 üzenetére
Mi a horror ár? A legtöbb játék pár ezer forint. Ha ez nem tetszik, akkor még mindig ott az emulátor, ami ingyen van. Tudomásul kell venni, hogy a kínálat és kereslet határozza meg az árakat. Felesleges minden második posztot telesírni az árak miatt. Egy pizza is 1500-2000Ft, akkor miről van szó?
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #17004 üzenetére
Inkább megveszem magamnak azt a sört
-
khron78
őstag
Már aki. A neppereknek kéne elgondolkodni mit és mennyiért szeretnének eladni, annak dacára, hogy felvásárolnak mindent, ami apró pénzért van. Aztán olyan haszonnal adják őket, hogy félelmetes. Munkájuk meg kimerül abban, hogy felrakják ugyan úgy csak a saját nevük alatt.
Az egyszerű ember másik fele okosabb (vagy annak hiszi magát) és ezért megnézi, mennyiért árulják a nepperek az övéhez hasonló akármit. Még akkor is, ha 20 éve a szemétben tárolták a gépeiket elkérik érte a sokszor irreálisan magas összeget.
Ebből az utobbiból van rengeteg. Azt meg nem kalkulálják bele, hogy normális gyűjtőnek rengeteg munkája is lesz vele, még fogyasztható állapotba kerülnek a megvásárolt holmik, már ha egyáltalán nem hibás az árujuk.
Múltkor a vaterán olvasok egy hirdetést és szemet szúrt, hogy az illető leírja, hogy a gép tesztelt és minden gyári tartozékával stb. árulja a Sega Saturn-t.
A probléma annyi volt vele, hogy a láthatóan erősen lelakott gép mellé odarakott egy Mega Drive tápot.
Kérdeztem is, hogyan tesztelte, mert a tápkábel elég lett volna a géphez és az adapter nem a Saturnhoz való.
Akkor jött, a ja igen véletlenül rakta oda a tápot stb..
Azt hiszem 15eFt volt a gép a nagy semmivel és több kosszal. -
khron78
őstag
válasz #00137984 #16967 üzenetére
Igen, láthatóan nagyon okos fazon. Vagy inkább azt mondanám, hogy szeret arcoskodni.
Raspberry + Retropie...
Annyira képben van, hogy a hátrányait se látja, hanem csak süketel.Kis segítség:
1. A Raspberry nem hivatalos
2. Lagolás
3. nem Nintendo és nem is Sega
4. kontroller nem jár hozzáDe lényegében mindegy is. Nem hivatalos! Nem licencelt. Warez. Ezt egy fejlesztőnek kéne tudnia.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz #00137984 #16963 üzenetére
Nem a beépített játékokkal van a gond a Flashback-el se. Azt tesz rá az ember, amit akar, illetve hdmi port is van neki. A baj az, hogy az AtGames féle emulátor gyenge. Persze, ha valaki utána olvas, már ügyesebbek raktak rá normál emut, meg mindent, ami kell.
Én eddig csak a játékok cseréjéig jutottam.Viszont a Sega azért Sega lenne. Teljesen más érzés.
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #16956 üzenetére
Én azokat nem klónnak hívom és szerintem nem is megfelelő a klón szó rá.
Sega Saturn is több változatban lett gyártva.
Hivatalosan licencelt verziók.
A klón szó magyarázatát korábban linkeltem. -
khron78
őstag
válasz Armitage #16952 üzenetére
Igen, a termék hamisítás nálam a klónt jelenti.
A Famiclone nevében is benne van a klón szó, nem véletlenül.A hardver része se így van szerintem. Ez butaság, hogy vesz egy hardvert és ennyi. A hardver kialakításában szerepük van. A gyártás és az összeszerelést kapják külsős cégek.
A Nintendo-nak , mint a többi konzol gyártónak is többnyire egy azon beszállítója van és egy azon helyen szerelik is őket össze. Szinte az összes felső kategóriás kütyü pl. a Foxconnál készül. Az Apple telefonok is.
Ezeket hívják OEM gyártóknak. Megbízást kapnak a cégektől, hogy mit és hogyan szereljenek össze.
Ezért felelősséget vállalnak.
Az alkatrészek beszerzése/tervezése is így történik. Megbízás alapján készítik a gyártók a chipeket. Pl. AMD AMR stb.
Tehát a Nintendo megbízást ad, hogyan szeretné látni a termékét és hogyan szeretné azt megvalósítani.
Ez nyilván védelem alatt áll. Ha nem állna védelem alatt, akkor akárki gyárthatná a Switch-eket, Iphone-okat stb.
Manapság mindenki bérgyártásban gondolkodik. Távol-keleten gyártanak mindent. Miért van az, hogy nem lehet ezeken a helyeken fényképezni? Pont azért, hogy védjék a termékeket.
A PC az más történet. Én inkább egy Apple gépet mondanék. Hiába van benne olyan alkatrész, ami egy PC-ben is előfordulhat, attól még az egy Apple.
Az oprendszernek ehhez semmi köze.
Ami te mondasz, hogy a Nintendo vesz egy hardvert és rárak egy szoftvert ez azért még túlzásnak is erős.
Ha ez így volna, akkor a Nintendo-n kívül még x gyártó készítene Switch-et. Ebbe nem gondoltál bele?
Mi értelme lenne a Nintendo-nak, ha nem lenne innováció? Régebben mitől volt úttörő a Sega? Azért, mert megvett valakitől valamit? Ugyan már.[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz Armitage #16949 üzenetére
Nem kell tartalmazza a gyártó saját fejlesztésű elemét, elég ha funkcionálisan tudja azt.
Telefonoknál se véletlenül vannak a formatervből kiinduló perek.Ez például úgy klón, hogy a formatervet lopták el:
[link]Szerintem klónnak hívunk minden olyan készüléket, ami egy márkás készüléket próbál utánozni több kevesebb sikerrel.
A Nintendo mini nem klón, hanem egy verzió, ugyanis az eredeti gyártó megegyezik a jelenlegi gyártóval.
A jogok egy kézben vannak. -
khron78
őstag
válasz energy4ever #16933 üzenetére
Igaz lehet, de pl. a régió függetlenítő kártyákkal mi a helyzet? Itt a hardveren semmilyen módosítás nem történt. Azt hiszem maga az eszköz nem warez. A használat teheti azzá. Viszont itt szó se volt erről. Szerintem. Irreális az a feltételezés, hogy ezt az eszközt valaki warez céllal használná. Erre van egyéb (egyszerűbb) lehetőség is, amiről mindenki tudja, hogy nem ide való. Nem is szoktak szóba kerülni.
-
khron78
őstag
A klón szerintem hivatalos licensszel nem rendelkező gépet jelent. Virtuális formában a mai napig piaca van a régi játékoknak. A Nintendo (is) pénzért árulja őket, ezért szerintem valóban wareznak minősül. Engem ez nem zavar, de itt ez a szabály, tudomásul kell venni. A fejlesztő kártya viszont nem warez, mivel nem ez a lényege. Inkább támogatni kéne az ilyen fejlesztéseket. Tiszteletre méltó dolog, hogy kis hazánkban ilyen egyáltalán megvalósul.
-
khron78
őstag
válasz MasterMark #16870 üzenetére
Igaz, 1999-ben vált elérhetővé. Viszont ettől még a sima PS2-ben nem volt. Én valahol 10/100-at olvastam. De a legbiztosabb szétszedni a gépet és megnézni a lan chipet.
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #16867 üzenetére
A simán nincs ilyen port, a slim rendelkezik 10/100-as porttal.
2000 környékén még hírből sem volt gigás port. -
khron78
őstag
Komoly. Elkeserítő, hogy ennyi ostoba ember létezik.
-
khron78
őstag
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én falra mászok ezektől a magyaros kifejezésektől, mint pl. Mega draiver, pléjsztésön, Sega Nintendo, Nintendó, gamboy, gameboy advanceD, DS Light... De amitől leginkább a falra mászom, mikor konzult hirdetnek konzol helyett. Honnan jön ez a sok hülyeség?
Ha valaki nem biztos benne mit árul, miért nem nézi meg a neten, ha már a termékről nem tudja leolvasni a nevét? Nem hiszem el, hogy ennyi a primitív ember.új versenyző: DS Life
[ Szerkesztve ]
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #16627 üzenetére
Persze, mi másról vinné? Nyilván emulátor, ha mentés funkció van benne. Flash kártyát éppen ezért minek támogasson? Super gameboy mód meg van a beállítások között, mint megjeleníthető gameboy screen.
-
khron78
őstag
Érdeklődnék, hogy esetleg nincs igény arra, hogy egymás gyűjteményét kisegítsük elfekvőben lévő füzetekkel, dobozokkal tokokkal borítókkal stb.
Nekem például volna pár füzetem, tokom játék nélkül.
Ezeket szívesen elcserélném egy nekem hiányzó füzetre, vagy tokra, vagy ami hasznos lehet.
Pénzt nem akarok érte adni/kérni, viszont ezek többnyire gazdátlanul állnak évekig. Kidobni meg vétek lenne, mert valakinek hiányozhat. Tudom, hogy ott az apróhirdetés, de nem hirdetni szeretném, hanem az igényt felmérni és egy kommunikációt beindítani a témáról. -
khron78
őstag
válasz PiciDikenz #16568 üzenetére
Kicsit fura a zsugorfólia, meg a doboz, de valószínűleg eredeti.
Túl szép és ezért tűnik repronak -
khron78
őstag
válasz don_peter #16523 üzenetére
Én is Sega fan vagyok, csak nem tudnék mit kezdeni több Megadrive-al. Ezért kérdeztem. A DS játék valóban megért 200Ft-ot, mert nem összeg. A Megadrive is megért annyi pénzt ezek szerint. Egyszerűen érdekelt, hogy manapság piacon megéri-e csupasz gépet vásárolni, vagy akármi mást. Én olyan árakkal találkoztam, hogy a vatera elbújhat mögötte.
-
khron78
őstag
válasz energy4ever #16493 üzenetére
Az lehet, csak a kontroller továbbra is 2 gombos marad.
-
khron78
őstag
Retro Freak-et használ itt valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest