- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
- OLED TV topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
"az egér és billentyűzet párosát ennek ellenére még kompetitív FPS-ek közben sem vagyok hajlandó elővenni"
"ahelyett, hogy a filléres, membrános billentyűzetemet mechanikusra cserélném"
-
JulianSinulf
őstag
Azt hittem már, hogy lesz egy jó kontrollerem PC-re. Ez a PS elrendezés nekem tetszik.
Az már kevésbé, hogy a cikk alapján csak az ára prémium, a termék nem.
Így maradok a bill+egér kombónál. -
Skynet258
veterán
Maradok a Gamesir Kaleid-nél, valami 18k-ért vettem, hall szenzorok, mechanikus kapcsolók, jó elrendezés, (szubjektív de) jól is néz ki. Töredék áron.
Igaz vezetékes, de míg konzolnál ez kizáró tényező lenne nálam, PC-nél tökre nem érdekel. -
Ti Bo
aktív tag
Rengeteg Scuf kontroller járt nálam az elmúlt 5 év alatt javításon. És bár láhatóan sokat fejlődött technikailag a cég (régen sok kontrollerükben pillanatragasztózott kábelezés és reszelővel "megmunkált" műanyag átalakítások voltak), de szerviz szemmel akkor is egy oltárian túlárazott, kontrollerről van szó. Filléres mikrokapcsolók, a gyáriakkal megegyező analógok stb. Ehhez képest már a 15e forintos Guilikit KinKong 2 kontrollerben is hall szenzorok vannak, a nagyobb testvérnél pedig már hátsó plusz gombok és egyéb variálhatóság is megtalálható, kb 34e forintból. A teszt maga remek lett, a kontroller pedig... Hát, meghagyom másnak a márkát továbbra is.
-
törölt tag
Ennyiért drága, túl sok negatívummal.
-
GreatL
őstag
Kár hogy ez ilyen... hall-effect és analóg karok elhelyezkedése miatt vettem volna kettőt magunknak itthonra. Cserélni nem lehet a csúszós joyokat?
-
ledgeri
nagyúr
Nincs gyro?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Update 10.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest