Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
"az egér és billentyűzet párosát ennek ellenére még kompetitív FPS-ek közben sem vagyok hajlandó elővenni"
"ahelyett, hogy a filléres, membrános billentyűzetemet mechanikusra cserélném"
-
JulianSinulf
őstag
Azt hittem már, hogy lesz egy jó kontrollerem PC-re. Ez a PS elrendezés nekem tetszik.
Az már kevésbé, hogy a cikk alapján csak az ára prémium, a termék nem.
Így maradok a bill+egér kombónál. -
Skynet258
veterán
Maradok a Gamesir Kaleid-nél, valami 18k-ért vettem, hall szenzorok, mechanikus kapcsolók, jó elrendezés, (szubjektív de) jól is néz ki. Töredék áron.
Igaz vezetékes, de míg konzolnál ez kizáró tényező lenne nálam, PC-nél tökre nem érdekel. -
Ti Bo
aktív tag
Rengeteg Scuf kontroller járt nálam az elmúlt 5 év alatt javításon. És bár láhatóan sokat fejlődött technikailag a cég (régen sok kontrollerükben pillanatragasztózott kábelezés és reszelővel "megmunkált" műanyag átalakítások voltak), de szerviz szemmel akkor is egy oltárian túlárazott, kontrollerről van szó. Filléres mikrokapcsolók, a gyáriakkal megegyező analógok stb. Ehhez képest már a 15e forintos Guilikit KinKong 2 kontrollerben is hall szenzorok vannak, a nagyobb testvérnél pedig már hátsó plusz gombok és egyéb variálhatóság is megtalálható, kb 34e forintból. A teszt maga remek lett, a kontroller pedig... Hát, meghagyom másnak a márkát továbbra is.
-
törölt tag
Ennyiért drága, túl sok negatívummal.
-
GreatL
őstag
Kár hogy ez ilyen... hall-effect és analóg karok elhelyezkedése miatt vettem volna kettőt magunknak itthonra. Cserélni nem lehet a csúszós joyokat?
-
ledgeri
nagyúr
Nincs gyro?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest