Hirdetés
Aktív témák
-
Samifiu
tag
Hello!
Nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére egy házi feladatommal kapcsolatban.Sajnos középsuliban csak 1évig tanultam fizikát és ez teljesen új nekem illetve egy olyan programban kellene megoldanom amilyet még életemben nem használtam.A feladat:
Robotfoci esetén a támadó csatár elé kifutott a kapus robot. A támadó csatár 1m-re (100cm) van a gólvonaltól. A kapus "s=10cm + x" távolságra van a támadó robottól, ahol x az Ön születési dátumának a napja (azaz 25). A kapus 15cm magas.A csatár milyen szögben és milyen kezdősebességgel rúgja el a labdát, ha át akarja emelni a kapuson úgy, hogy pontosan a gólvonalon érjen földet?
Már akár az is nagyon nagy segítség lenne ha csak a feladat végeredményét megkapnám valakitől vagy akár a scilabba való bevitelét. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest