- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Canon EOS DSLR topic
Aktív témák
-
Samifiu
tag
Hello!
Nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére egy házi feladatommal kapcsolatban.Sajnos középsuliban csak 1évig tanultam fizikát és ez teljesen új nekem illetve egy olyan programban kellene megoldanom amilyet még életemben nem használtam.A feladat:
Robotfoci esetén a támadó csatár elé kifutott a kapus robot. A támadó csatár 1m-re (100cm) van a gólvonaltól. A kapus "s=10cm + x" távolságra van a támadó robottól, ahol x az Ön születési dátumának a napja (azaz 25). A kapus 15cm magas.A csatár milyen szögben és milyen kezdősebességgel rúgja el a labdát, ha át akarja emelni a kapuson úgy, hogy pontosan a gólvonalon érjen földet?
Már akár az is nagyon nagy segítség lenne ha csak a feladat végeredményét megkapnám valakitől vagy akár a scilabba való bevitelét. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Elden Ring
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest