Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Samifiu
tag
Hello!
Nagyon nagy szükségem lenne valaki segítségére egy házi feladatommal kapcsolatban.Sajnos középsuliban csak 1évig tanultam fizikát és ez teljesen új nekem illetve egy olyan programban kellene megoldanom amilyet még életemben nem használtam.A feladat:
Robotfoci esetén a támadó csatár elé kifutott a kapus robot. A támadó csatár 1m-re (100cm) van a gólvonaltól. A kapus "s=10cm + x" távolságra van a támadó robottól, ahol x az Ön születési dátumának a napja (azaz 25). A kapus 15cm magas.A csatár milyen szögben és milyen kezdősebességgel rúgja el a labdát, ha át akarja emelni a kapuson úgy, hogy pontosan a gólvonalon érjen földet?
Már akár az is nagyon nagy segítség lenne ha csak a feladat végeredményét megkapnám valakitől vagy akár a scilabba való bevitelét. Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest