Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Teljesen véletlenül találtam ide, és azóta már nyilván megvan a válasz, de mi így használjuk:
Select * FROM Win32_ComputerSystem WHERE Manufacturer="LENOVO" AND Model LIKE "20EG%"Úgy emlékszem, hogy a HP-knál figyelni kellett arra, hogy a Manufacturer néha "HP", máskor meg "Hewlett-Packard", és ez néha azonos gépen BIOS update után is változott.
Különbséget a te és az én query-m közt azt látom, hogy más class-t nézünk (Win32_ComputerSystem <--> Win32_ComputerSystemProduct), és azon belül nálam "Model" van, nálad pedig "Name".
-
CocooN-z
őstag
Van bárki más aki SCCM-ben naponta dolgozik?
Beindulhatna egy ilyen fórum 
-
bubi92
őstag
Egyből egy kérdés, amivel megakadtam. Csináltam egy task sequencet, amiben sok apply driver lépés van. Minden lépésnél megvizsgálja a WMI classokat és ez alapján döntené el, hogy ez xy gép? nem, akkor tovább lép. ez xx gép? igen, akkor ezt a driver packot kell felraknia.
Na most az a problémám, hogy egyetlen gép típus kivételével, semmit sem ismer fel. Mindegyiken tovább lép. Lent a képen, hogy miket állítottam be, annak érdekében, hogy felismerje a masinákat. -
bubi92
őstag
Sziasztok
Mivel egyetlen magyar SCCM fórum sincs, itt az ideje egynek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Beindulhatna egy ilyen fórum