- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
bb.bocs #4377 üzenetére
Az 53 fok szerintem, pláne notiban EXTRÉM...
Azt meg kéne sürge nézni, hogy az egész rendszer hogy hül, mert lehet a procid eközben már 100 fok körül főlöget.... mivel egymás nyakában van minden, egymást csodaszépen sütögetik notiban a motyók...
Pl egy régebbi pár éves és strapált cuccban a cpu bordái már beporosodva a venti rajta megfáradva vígan elkezd túlmelegedni minden ha hosszan be van kapcsolva, pláne ha némelyek ugye ráteszik a kanapéra és a szellőzők is betömve a csergével, a radiátor meg maxon és 3 centire (na ez a kedvencem itt már konkrét tűzveszély van de baromira nem ritka sajnos)...A hang oka sok minden lehet. Sima APM konfigurálási hiba is lehet (már ha támogatja drive egyáltalán ez típusfüggő) és folyton parkoltat feleslegesen amit hallasz, vagy a túlmelegedés miatt illetve esetleg táp túlterhelés miatt ha együtt van a két drive egyre több a hiba és ez eredményez túlműködést, ami hevülés mellett a fej extrém rángatásával is jár, mert küzd a lemez maxon hogy korrigáljon, de ennek a rendszered lassulásán illetve anomáliákon, hibaüzeneteken is kéne látszani. Tehát nem mindegy hogy csak a hangot hallod vagy a géped működése és használata közben a sebesség is érezhetően ingadozik, beszaggat, belassul.
A caddy-t kihúzni tudod (a noti kikapcsolt állapotában!) nem kikapcsolni, de akkor nem lesz jelen drive-ként a rendszeredben. Menet közben semmit sem tehetsz. De ha meg kihúzod akkor minek a caddy benne az 500-assal? Ez az 500-as 38-40 fokos gondolom. Tekintve hogy a belső "fő" rendszervinyód, a 160-as 53 fokon üzemel, ez nem is annyira vészes nem?
Én fognám a 160-ast nyugdíjaznám a helyedben, tedd át a rendszert (klónozás vagy ilyesmi) az 500-asra vagy másold rá át a file-jaid és húzz rá egy új oprendszert és építsd bele az 500-as oszt jóccakát..! Minek vacakolni a két drive-val? A táp sem biztos hogy bír két vinyót. De legelőbb meg kéne nézni, amit már írtam, nincs-e beporosodva nagyon belül, a hűtőbordák ventik körül minden ok-e benn a beliben....(azért az jópofa, hogy én is kérdéssel jöttem ide, amire választ illetve megoldást nem nagyon kaptam, aztán már meg én válaszolgatok itt jobb híján...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Így használod a ChatGPT-t
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest