- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burege@r
csendes tag
Üdv.
Van egy 160 Gb-os SATA-s Maxtor vinyóm ASUS A7N8X-E laphoz kötve 20Gb és 135Gb-os partíciókkal.Alapból nagyon melegedett (51°C), de egy házventit a vinyó alá barkácsoltam és így nem megy föntebb 27°C-nál. Na de nem is ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy néha, ha bekapcsolom a gépet és megnyitom a sajátgépet ,akkor csak egy pamacs jön elő és nem talál meg semmit. Se az optikai meghajtókat, se magát a vinyót, se a scannert, semmit! Persze nem a sajátgépben szoktam ügyködni, de ez nagyon idegesít és az is, hogy ilyenkor semmilyen fájlböngésző nem működik. Ezen azt értem, hogyha pl.: a Winamp lejátszólistájához egy könyvtárat akarok adni, akkor az lefagy. A Total Commander persze lát mindent és működik is normálisan. Ezt nem értem.
Újratelepítés már megvolt, LLF is, de nem segített. A csatlakozókat is mozgattam már, de hiába. Ez a probléma elég rendszertelenül szokott jelentkezni (már 3 hete nem volt).
Ha valaki tudja rá a megoldást, kérem segítsen. THX!
Ja és Win XP SP1 van fönn.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged