- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burege@r
csendes tag
Üdv.
Van egy 160 Gb-os SATA-s Maxtor vinyóm ASUS A7N8X-E laphoz kötve 20Gb és 135Gb-os partíciókkal.Alapból nagyon melegedett (51°C), de egy házventit a vinyó alá barkácsoltam és így nem megy föntebb 27°C-nál. Na de nem is ezzel van a problémám, hanem azzal, hogy néha, ha bekapcsolom a gépet és megnyitom a sajátgépet ,akkor csak egy pamacs jön elő és nem talál meg semmit. Se az optikai meghajtókat, se magát a vinyót, se a scannert, semmit! Persze nem a sajátgépben szoktam ügyködni, de ez nagyon idegesít és az is, hogy ilyenkor semmilyen fájlböngésző nem működik. Ezen azt értem, hogyha pl.: a Winamp lejátszólistájához egy könyvtárat akarok adni, akkor az lefagy. A Total Commander persze lát mindent és működik is normálisan. Ezt nem értem.
Újratelepítés már megvolt, LLF is, de nem segített. A csatlakozókat is mozgattam már, de hiába. Ez a probléma elég rendszertelenül szokott jelentkezni (már 3 hete nem volt).
Ha valaki tudja rá a megoldást, kérem segítsen. THX!
Ja és Win XP SP1 van fönn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Philips LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE és WESTERN DIGITAL 1TB 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemezek
- Újszerű - WESTERN DIGITAL 1TB WD10EZEX 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- Hibátlan - TOSHIBA 3TB PC P300 HDWD130 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- NVME/SATA SSD külső ház + 256GB - ORICO M.2 NVMe Cloner Dual Külső SSD dokkoló és klónozó állomás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest