- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marshall-air
csendes tag
Sziasztok, nemtudom hogy a legjobb helyre írok-e igazából csak kérdéseket olvasok, válaszokat nem nagyon.
a következő a felállás, ma vettem 1 TB os wd caviar green 3,5 es 7200 as 64mb cach es winyót (wd10ears)
sata2 3Gb/s
beteszem a másik 160 as sata-s mellé, a win7 alatt nem lehet inicializálni i/o eszközhiba miatt, de látja a gép a vinyót.
egyedüli vinyóként biosban win7 lemezzel sem lehet particionálni illetve formázni.
xp + jumperrel is erelődtem de semmi.. a lemez nem elérhető, de látja hogy van.
visszavittem tesztelték és a vinyó jó.
alaplap gond lesz...
alaplap kb 2 hetes, asrock n68c-s ucc sata2 3Gb/sec es.jah és csak utána lettem figyelmes hogy a wd vinyó nem raides, aminek nem tinaljdonítottam nagy jelentőséget, mert nem lesz több vinyó a gépben, csak míg átmásolom a dolgaim.
így most tegnap óta keresgélek olvasok, fordítok ez meg itt a végső elkeseredésem.
hotpluggal is próbálkoztam non raidben csak simán win alól mennie kéne lemezzel de nem megy ugyenezeken a hibákon alapulvavan még egy hot swap nevű dolog meg a win7 telepítése raiddel, de ahhoz meg floppy meghajtó kellene, a terrás korszakban az ember (leagábbis én) meg már mosolyog az ilyesmin. szóval alaplap lemezről kellene bootolni ez megy is, egy kis hibával kezd kiírja hogy 0 sectort érzékel a winyón de folytatja, a raid installation guide hoz kellene...
szóval ez az egy lehetőség ami még nyitott, de nemtudom megoldaná e a problémát,
vagy az alaplappal egyáltalán nem kompatibilis?sürgősen várnék választ, ide, vagy az a-mailemre, nagyon hálás lennék érte
inflames88@citromail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest