Hirdetés
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Aktív témák
-
Full
tag
másik gépben jó a vinyó az lessz mot szedtem le a biost.. felrakom aztán sata2 ha nem megy viszem vissza az alaplapot
-
Full
tag
jaj ráütöm az ENTERT:D de ismeretlen olyan mintha elfelejtené hogy felraktam a drivert... BIOSÁT cserélek hátha az a baja
-
Full
tag
Tudom,hpgyvannak ilyen témák de ez nem egy szokványos próbléma és nem tudom,hogy oldjam meg!:(
Van egy NF7-S alaplapom amin zsír új BIOS van és egy SAMSUNG 120G/7200 menne rá.. Nah most telepítés közben F6 aztán kiválasztom a mellékelt lemezen található drivert meg is látja particionálom de utána nem tudom formázni és a Wndows azt írja ki,hogy ismeretlen partició! ÁNah most ilyenkor mi a helyzet???
Mindent úgy csináltam mint ami a nagy könyvben megvan 2.6 os BIOS + letöltöttem a legujabb SATA drivert és azzal sem megy! ISMERETLEN!
HELP ME!
Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest