- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Androidos tablet topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Windowsos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
Full
tag
másik gépben jó a vinyó az lessz mot szedtem le a biost.. felrakom aztán sata2 ha nem megy viszem vissza az alaplapot
-
Full
tag
jaj ráütöm az ENTERT:D de ismeretlen olyan mintha elfelejtené hogy felraktam a drivert... BIOSÁT cserélek hátha az a baja
-
Full
tag
Tudom,hpgyvannak ilyen témák de ez nem egy szokványos próbléma és nem tudom,hogy oldjam meg!:(
Van egy NF7-S alaplapom amin zsír új BIOS van és egy SAMSUNG 120G/7200 menne rá.. Nah most telepítés közben F6 aztán kiválasztom a mellékelt lemezen található drivert meg is látja particionálom de utána nem tudom formázni és a Wndows azt írja ki,hogy ismeretlen partició! ÁNah most ilyenkor mi a helyzet???
Mindent úgy csináltam mint ami a nagy könyvben megvan 2.6 os BIOS + letöltöttem a legujabb SATA drivert és azzal sem megy! ISMERETLEN!
HELP ME!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Star Trek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest