- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baryka007 #285 üzenetére
Huhh, be volt kapcsolva az FSR jajj nekem ... Most mi lesz?
Látom át ment a lényeg (nem).Én arra próbáltam rávilágítani, hogy saját magadat hazudtolod meg, ráadásul úgy, hogy ott van a bizonyíték arra, hogy nem mondasz igazat.
Mutasd meg nyugodtan hol írtam le konkrétan azt, hogy szar az Intel mert én nem találom.De egyébként én befejeztem az egészet, túltoltam én is, de ehhez egyszerűen már nem tudtam másképp állni.
Az biztos, hogy te is bekerültél azon emberek köze, akinknek egy szavát sem fogom elhinni.
#287 Mr.Csizmás:
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Baryka007 #285 üzenetére
Többször is te kaptad meg, hogy saját magadnak mondasz ellent képek és videók alapján és nem az, hogy az intel szar vagy sem. Sőt Feri1984 eleve nem az fps-re volt kíváncsi, hanem az állításod alapján ugyanazon fogyasztás mellett milyen hőmérsékletet produkál a cpu-d a dd-s épített folyadék hűtéseddel, ami alaphangon is 100e feletti hűtés és azt összehasonlítsa a saját hőmérsékleteivel a 35e-res hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest