Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackki
őstag
válasz
Baryka007 #238 üzenetére
Milyen szakmaiságot vársz mikor, neked 99%-ban intellel van tapasztalatod és látszólag ki is maxoltad a tudásod belőle. Örülj, hogy ennyi időd és energiád van erre.
Látszik, hogy nagyjából 100x több tesztett futtattál le 1 hét alatt, mint itt mindenki összesen élete során. Jaj de jó.
Ipon videóban asrock lap van (ami most pont szívás megint a 9800x3dnél), nálam először egy retek asus x670 volt és 4070ti nem mondom, hogy minden simán ment.
Ezért is váltottam most giga x870e-re és azóta 0 hiba és minden azonnal ment.
Gigánál azonnal működött minden, expo, co. Engem ez érdekel, tuningolni nem egy x3d-t kell, nem erre vettem.
Legnagyobb szívást viszont magasan a B650 Tomahawk lapokkal szenvedtem, egy borzalom az a lap.Te kategorikusan kijelentetted, hogy az AMD egy kazán. Innen indult az egész. Reszelheted a fingot, hogy kevesebb árammal tudja csak alacsonyabban tartani "az intel" alatt, de ezt kit érdekel?
Hidegebb ugyanazzal a hűtéssel? igen
És pont. Teljesítmény, meg áramfelvétel senkit se érdekelt itt, mindenki csak arra reflektált, hogy egy baromság amit mondasz és ugyanolyan körülmények között, hűvösebb mint a vele egy kategóriába sorolt intelek.
Ez így van ugye? meg tudod erősíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A „gyárilag” lecsupaszított CPU-kat a Thermal Grizzly árulja, biztonságos belépőt kínálva az extrém hűtés világába.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest