- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Bemutatta a világ legvékonyabb LPDDR5X memóriáját a Micron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Lézerparaszt #19997 üzenetére
Nálam akkor fagyott alacsony terhelésen a proci, ha túl alacsonyan volt az offset fesz, hiába volt stabil LinX. Ha meg a proci rakoncátlankodik, bármilyen hibaüzenetet kaphatsz.
-
lala42
őstag
válasz
A fenti jelenség hangkártya problémára utal. Tiltsd le BIOS-ben a hangkarit, tegyél be valami ócsó lomot és úgy teszteld le.
Ez az egyik lehetőség, ( sőt 99% biztos)
a másik, hogy a tápod nem ad le megfelelő nagyságu feszt. Jó lenne kipróbálni egy másik tápot is, ha az első lehetőség nem hoz eredményt. -
válasz
mint tesómnál!mai napig nem tujduk miért volt,elmúlt!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Lézerparaszt #19995 üzenetére
VTT-t emeld meg egy picit. Ram mennyi feszt kap?
mod:
Amúgy nem lenne baj, ha a konfigod felkerülne az adatlapodra...
-
zoleeno1
veterán
válasz
Lézerparaszt #19993 üzenetére
ja nem, sorry, most olvastam vissza milyen procid van (i7-2600k). Azt hittem valami régebbi, régebbi lappal. Milyen lapod van? Bár kötve hiszem, hogy amibe bele megy az a proci, az ne tudná az 1600-at
+ha idle 1600-as a ram és nincs húzva, akkor annak is menni kéne.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Lézerparaszt #19990 üzenetére
Simán lehet mem gond is. Vedd vissza alap 1333-ra és teszteld úgy. Már csak azért is, mert játékoknál semmit nyersz ha 1600-on megy a memória 1333 szemben.
-
Gaben01
őstag
válasz
Lézerparaszt #19980 üzenetére
Core Temp-pel nézd a cpu hőmérsékletét és a Speedfant szedd le a gépről.Ha jól rémlik nemrég Tirexi kolléga írta,hogy nála csúnyán bekavart a speedfan.Egy próbát megér,hátha helyreáll a rend. [link]
-
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #19975 üzenetére
A Speedfannak van ilyen tesztje?
-
pincehely
addikt
válasz
Lézerparaszt #19967 üzenetére
Szerintem első sorban telepítsd újra.
Ha van windowsod, akkor van hozzá kulcsod is.
Akkor tök mindegy, hogy a telepítő-médiát honnan szerzed be, csak a liszenszed legyen érvényes.
Gondolod, hogy mikor újratelepítek, akkor én a gyári 7-et teszem fel? Hát nem, mert nem akarok 1 órát bajlódni a rengetek frissítéssel.
A lényeg, hogy eredeti, érintetlen SP1-es wint pakolj fel, WHQL driverekkel.
Ha még mindig csinálja, akkor térj vissza újra. -
Viktor77
titán
válasz
Lézerparaszt #19967 üzenetére
Ugye a warezt nem itt szándékozod megbeszélni?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Lézerparaszt #19931 üzenetére
Prime még nem lenne gond, ha tegyük fel meg áll 62-60 foknál.
Ha már fagy, az nagy gond. Biztosan nem 60 fok körül fagyna a processzor hanem 90 illetve fölötte.Ha te a hőmérsékletre gyanakszol indítsd rá egy pillanatig a Linxet és figyeld. Ha gond van a procival azonnal befagy, újra indul a gép általában ilyenkor mikor nagyon magas a hőmérséklet. (De szerintem ott más valamiért fagy)
Próbáld teljesen kitakarítani a ventilátort, tisztító folyadékkal (alkohol) takarítsd le a processzor felületét illetve a hűtőjét is, majd rakd vissza a ventit.
Másfelől nincs kizárva hogy az operációs rendszered fagy, mert sz@r, és nincs is közé a processzor hőtermeléséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest