- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- ASUS notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcy2
csendes tag
Nekem 1 éves múlt a 795MB FEKETE!!!
Sajnos hamar előjöttek rajta azok a bizonyos barnás -pirosas csíkok! De mint állat! Nem tudtam mi lehet a baj! Driver biztos nem mert folyamatossan cseréltem őket mindig a legújjabra és kb 8 hónapig ezzel a hibával éltem
!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!

Tényleg ha valaki tud válszt akkor irjon!
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin's Creed: Valhalla
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!