- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- RAID
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcy2
csendes tag
Nekem 1 éves múlt a 795MB FEKETE!!!
Sajnos hamar előjöttek rajta azok a bizonyos barnás -pirosas csíkok! De mint állat! Nem tudtam mi lehet a baj! Driver biztos nem mert folyamatossan cseréltem őket mindig a legújjabra és kb 8 hónapig ezzel a hibával éltem
!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!

Tényleg ha valaki tud válszt akkor irjon!
Köszike!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Raspberry Pi
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!