- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenday
tag
sziasztok, van még valakinek ilyen monitorja? használja win 7 alatt? van hozzá olyan driver, amivel win 7 alatt is tudja azokat a képfrissítési frekvenciákat, amiket xp alatt?
-
maszat
senior tag
Az nálatok is előfordult már, hogy elkezdett sípolni a monitor?
1024*768, 85 Hz-en használom, 0 fényerő és 63 kontraszt mellett. Mikor sípol, akkor feljebb kell vennem a fényerőt vagy a MagicBright-ot és abbahagyja. -
champion
csendes tag
Modell Név SyncMaster 795MB
Képernyő Képméret 17''
Látható képméret 16''
Képcső típusa MagicBright 2
Képponttávolság 0,20 mm (H)
Bevonat Multi-Layer
Bemeneti jel Videojel típusa RGB Analóg (szeparált H/V)
Vízszintes frekvenciatartomány 30-85 kHz
Függőleges frekvenciatartomány 50-160 Hz
Maximális sávszélesség 185 mHz
Csatlakozó típus 15 tűs D-SUB
Képfelbontás Maximális 1600x1200 @68 Hz -
iWm.Solyom
tag
hali, nekem is ilyen monitorom van, lassan 2 éve csak max hzken használom, néha néha becsikozódik de nálam is segít ha megcsapom oldalrol
-
Shim
őstag
januárban, másfél év után nekem is előjöttek a barna-piros csíkok.
eddig csak kb minden második bekapcsolásnál, 15-30 mp-ig, de most már használat közben is néha összecsíkozza magát, úgy, hogy nem elhet elolvasni mi vna a képen
mennyi garancia van erre a monitorra?
szerk:
még annyi, hogy aki nem elégedett a felbontással, 1200*900-ban vígan hozza a 85Hz-et
[Szerkesztve] -
tomcy2
csendes tag
Nekem 1 éves múlt a 795MB FEKETE!!!
Sajnos hamar előjöttek rajta azok a bizonyos barnás -pirosas csíkok! De mint állat! Nem tudtam mi lehet a baj! Driver biztos nem mert folyamatossan cseréltem őket mindig a legújjabra és kb 8 hónapig ezzel a hibával éltem
!!! Nálam a megoldás a 8 hónap alatt az volt hogy tisztességesen meg kellett csapni a moncsit és akkor eltüntek a csíkok! Amikor meguntam kb 2-2.5 hónapja, elvittem a metroba hogy csinálják meg mert sz*a! Erre nagy unszolva bevette a mókus holott ott vettük de a lelkemre kötötte hogy máskor vigyem be győrbe a tököm tudja milyen utcába, mert ott a szerviz és hogy ne őnekik keljen!
Mondom ez hülye! Majd még én keresgetem a k*rva szervizt a sz*r monitorral hogy nekik kényelmes legyen! Kb 3-4 hét múlva jön a tel hogy mehetek a monitorért. Elhozom, megy minden mint állat. Nos ez volt kb 1-1.5 hónapja és már megint kezdenek előjönni ezek a barna csíkok!!! Nem tudom lehet hogy rossz neki a környezet? Jobbra 30cm gépház, fel 20cm TV;telfon;asztali DVD,balra 10cm adsl modem, alatta 60cm mélyláda! Lehet hogy ezt nem szereti? Válaszokat kérjük a 06-80-222-444-... telefonszámra!
Tényleg ha valaki tud válszt akkor irjon!
Köszike! -
desolator
senior tag
sajnos nálam is jelentkezik hogy néha bekapcsolás utána kb 1-2mp-ig piros csíkos a kép.
-
tal-garius
aktív tag
Hi. Nekem is egy 765os monitorom van es semmi problemam vele. es tudod miert? Mert ezt meg British allampolgarok szereltek Angliaban. A megjelenes elott egy honappal szereztuk, meg semmi info se volt rola. Nagyon meg vagyok vele elegedve. Egyebkent 65ezer ft volt anno. Eleg durva penz erte, mai szemmel nezve. De sztem megerte, es legalabb nem egy kinai vacak. Egyebkent sztem az elso peldanyok az ilyen technikai dolgokbol azert olyan dragak mert azt meg nem kinai szakmunkasok szerelgetik, ha egyaltalan szerelgetik
-
kIsPé
csendes tag
Nekem jó egy éve van, és semmi problémám vele, pengeéles a kép, bár kisebb felbontásokban sem használom 120 Hz felett, mert állítólag a nagy frekvencia is árt..
Viszont lenne egy kérdésem: új windowst tettem, és most konkrétan 640*480*32-120 Hz-en a monitor kétféle képméretet jegyzett meg.
Az a kérdésem, hogy ezt a memóriáját lehet valahogy resetelni, vagy csak a polaritásokkal zavartam össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AOC AG274QZM - 240Hz, IPS mini-led, HDR1000
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest