Új hozzászólás Aktív témák
-
Lesliee69
újonc
Sziasztok!
Vásároltam 1 pc konfigurációt, össze szerelték, stb..Fel lett telepítve a win 10 home, majd a driverek.
Monitor nem kellett, rádugtam HDMI kábellel a videókártyára a 121centis Samsung full HD tv-t.
A következő problémák jöttek elő: fullHD felbontásban(natív), a tálca fele hiányzik az asztal két széle is le van csípve, fél ikonokat látok bal oldalon.
Következő gond: kicsit mintha mosódottak lennének a betűk, böngészős játékban fakó színek. Az egér érzékenységet akárhogy állítom picit mintha késne. Ez csak asztal módban és böngészés közben fordul elő.
Ha pc játékot tolok, ott a kép is szép, színek is és az egér is tökéletes. Nem értem mi lehet a gond, ezért fordultam hozzátok segítségért.Videókártya: asus geforce strix gtx960 4gb
Proci: i5 3.2Ghz
Alaplap: Asus H110M
Ram: kingston hyperX fury 8gb 2133 mhz
...és ide írom, hátha ez is számít valamit: samsung evo 120gb ssdElőre is köszönöm a segítséget!
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van olyan opció, amivel egy monitoron fekete fehér kép jelenik meg a színes helyett? Azt gondoltam, ez egy egyszerű dolog, de nem találtam rá megoldást!
-
core i7
addikt
Sziasztok! Van egy samsung syncmaster 2233Rz-m és oldalt a gombokkal beakarom állítani a színeket contract-ot de ezt írja ki not avaiable
és egyszerűen nem lehet rámenni erre a beállítás opcióra Ezt mi okozza?
-
nsbikes
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Samsung S24B300BL monitorom és egy ASUS GTX 650Ti Boost 2gb videókártyám, összeszerettem volna kötni őket egy DVI-D -HDMI kábellel (DVI-D megy a monitorba, HDMI a videókártyába) és mikor összekötöttem a monitor nem érzékelt semmit se, annyit írt hogy "Check signal cable". Monitor driverét telepítettem, a kábel normálisan bele volt csavarozva a monitorba. Előre is köszönöm a segítséget!
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok. Valaki esetleg használ S29E790CNS monitort közületek? A kérdésem az lenne találkozott neten ennek a monitornak színkalibrációs beállításával tesztben, mármint, hogy konkrétan meg lennének adva a legjobb képminőséget adó beállítások, mert én csak a nagyobb 34" -al találkoztam.
Van még 2 kérdésem:
1. Én minidisplayport - displayport kábelen keresztül használom a géppel összekapcsolva, viszont amikor indítom a gépet, a windows asztalra való bebootolásig sokszor szétesik a kép illetve rózsaszín pöttyök jelennek meg, a biosba belépve gyakorlatilag a legroszabb a helyzet, mert ilyenkor még pluszba villog is a kép. Lehet e az ok erre, hogy a kábel Ebayről származik, 1300 ft volt, csak egy sima kábel semmi zajszűrő nincs rajta, mert akkor veszek inkább egy normális drágább kábelt, egyébként hdmi - vel használva semmi ilyen gond nincs.
A monitor menüjében egy displayport version menü, azon belül 1.1 és 1.2, automatikusan az 1.2-re áll a monitor, lehet 1.1-en jó lenne a kép?2. Van e valami szoftveres program amivel a monitor menüjébe lehetne lépni és beállításokat módosítani, gyakorlatilag a hátsó menügombot szeretném kiváltani. Amit felraktam samsung oldaláról drivert abban nincs benne, bár nem is vettem észre semmit, hogy változna a driver valamin, mert a nélkül is működik.
-
pedro7
tag
Több helyen érdeklődtem, de senki nem tudta a választ.
Egy Samsung Syncmaster931BF VGA bemenetén szeretnék megjeleníteni videojelet.
Van egy delock-os Scart out- VGA input kábelem, de nem tudom müködésre bírni.
Azt szeretném tudni, hogy milyen jelet igényel a monitor VGA bemenete ? ( RGB,Komponens,Kompozit )
Hogy egyáltalán milyen készülékekkel próbálkozzak még. -
core i7
addikt
Uraim árulnak még ilyen monitort olcsón Samsung Syncmaster 2233rz 1680x1050 3D 120Hz?
-
gurubefree
senior tag
sziasztok
van valakinek tapasztalata Samsung S32E590C monitorral kapcsolatban . olcsobb most 25% . mindenes monitor lenne . laptop ( asus ROG 751Y ) , xbox one , android box . erdemes megvenni ?
elore is koszi
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung monitorom többször csinálja azt, hogy a gép bekapcsolásakor feljön az „auto beállítás” ablaka, ill. az oldalsó gombokat nyomkodva nem mindig azt csinálja, ami az adott gombhoz tartozna.
Találkoztatok-e már ilyen hibával?
Ha igen, akkor sokba kerül-e a javítása?
Elvittem egy szerelőhöz, azt mondta, hogy ez monitoroknál többször előforduló hiba, tudja is az okát.
Sajnos annyira tele van munkával, hogy 5 hétig nem nyúlt hozzá, ezért elhoztam, s most másik szerelőhöz kell vinnem. -
válasz
MaCS_70 #8360 üzenetére
Annyit még hozzá, hogy csináltam két keresztpróbát:
Másik notebook képén a megjelenített szöveg ugyanilyen darabos,
Egy 50"-os tévén megjelenítve ugyanezen gépek képén a szöveg kifogástalan, tehát az 50-es tévén a szöveg nagyságrendileg szebb, illetve a kisebb szöveg sokkal jobban olvasható, mint ezen a 32"-os monitoron.Mindezt természetesen ugyanazzal a HDMI-kábellel nézve.
Köszönettel: MaCS
-
Üdvözlöm a Fórumlakókat!
A jelek szerint számos Samsung termék elégedett használójaként optimista módon beléptem a Samsung monitort használók táborába, és sajnos problémába ütköztem.
Egy T32E310EW modellről van szó, tehát egy 32"-os, FHD felbontású készülékről.
A gond az, hogy rettenetes a szövegmegjelenítés, Clear Type-ként és anélkül is szőrösek, göcsörtösek, össze-vissza vastagodnak a betűk vonalai.
A felbontás elvben jó, Intel HD 5500, a felbontás passzol, a képkivágás a teljes kijelzőre él, és tart is faltól-falig, mégis gyakorlatilag használhatatlan, kisebb DPI-értékű megjelenítőkhöz képest is borzalmas a szöveg kinézete.
Windows 7 64, legfrissebb Intel 15.40 driver.
Köszönettel: MaCS
-
Goldberg03
tag
Sziasztok!
IPS monitort szeretnék venni 24"-ost, FHD felbontásút. 40-45k szánnék rá. Milyen típust ajánlanátok?
-
GEPESZ66
veterán
Mostanában a Samsung monitoromon,a PC bekapcsolásakor feljön a auto adjust,ill.a nyelvválasztás ablaka.Mitől lehet?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Dr Bubo #8353 üzenetére
Üzletben láttam egy ilyen adaptert:
http://www.edigital.hu/euro-scart-kabel-csatlakozo/valueline-scart-av-adapter-kapcsoloval-scart-apa---3x-rca-anya-+-s-video-anya-fekete-p479693.htmlCsak azt nem tudom, hogy kimenetként is működik-e a SCART csatlakozója a Samsung T22B300EW típusú TV-nek.
Valaki esetleg tudja?
-
DeFranco
nagyúr
ha rákötöd a gépre, mit mutat a státuszled? "üzemszerűen" világít?
ha igen, akkor indítsd el vele a gépet, és egy erős zseblámpával világíts rá a panelre. ha látsz halvány képet, akkor valszeg az lesz, mint nálam volt a 970p esetén, ott típushiba az inverter biztosítékának elhalálozása.
ezt simlisebb helyeken inverter csereként adják el neked, de csak a biztosítékot cserélik, minősített esetben nem is cserélik csak egy kis ónnal megpatkolják.
ha nem, akkor a kondikat kellene átnézni.
(upsz... most látom, hogy kicsit régi a hsz... nem nagyon pörög a topic
)
-
ballazol
senior tag
a samsung s27d390 dönthető? nem tudom se előre, se hátra dönteni
a samsung s27d390h igen, arról láttam cikket is -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Van egy Samsung T22B300EW TV-monitorom. De nincs rajta jack csatlakozó, az RCA csatlakozók is csak IN irányúak. Van rajta HDMI és SCART csatlakozó, de nem tudom, hogy az OUT irányba is működik-e?
A célom az lenne, hogy jack csatlakozós fejhallgatón halljam a TV hangját.
-
LanyUs
senior tag
Samsung SD390 24”
Átlátszó/zöldes 1 cm-es üveg díszkeret van rajta körbe. Ami mocskos idegesítő. Plusz a hátulja is csilli-villi tükröződik, tehát irodai munkánál a szemben ülő kollega számára is rendkívül zavaró. Számomra így használhatatlan. Ment is a francba vissza az informatikai osztályra. -
s3int
csendes tag
Mi a véleményetek a Samsung 28" U28D590D-ről?
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 971P monitorom tegnap óta (azaz tavalytól) nem indul el, csak az érintős bekapcsoló gomb körüli led villog. Pontosabban még egyszer elindult tegnap, de ma már nem.
Rámértem a tápegységre, (külső tápegységes) 12,1V ez rendben van.A monitort lecsatlakoztatom a gépről és úgy elindítva is csak villog a bekapcsológomb körüli led, nem jön elő a képernyőn a szokásos analóg/digital piktogramm.
Komoly gond lehet?
-
joco79
csendes tag
sziasztok!! tegnapelött vettem egy samsungs22d300ny monitort és az a gondoom vele hogy valami iszonyuan világos a kép rajta hiába veszem le a fényerőt bántja a szememet mintha tul erősen világitanának a ledek rajta lehet ezen segiteni valahogy?
-
ubi91
tag
-
Ed_007
aktív tag
Samsung TV/monitor kombómhoz keresek fali tartó foglalatot - ez egy olyan alkatrész, amelyet a monitor talpa helyett be lehet szerelni és ezt követően már normál VESA tartóval falra/asztalra lehet szerelni a monitort. A fali tartó foglalat hiányában ez nem megvalósítható, mivel a monitoron nincsen VESA foglalat.
A Samsung ügyfélszolgálatnak megadtam a fali tartó foglalat pontos típusát (WMB2400T) és kértem tájékoztassanak, kapható-e bármely kereskedőjüknél, szervízüknél a termék (mivel rajtuk keresztül szerzik be az árut, nekik tudniuk kell, hogy melyik kereskedő rendelt belőle - ha pedig hazánkban nem hozzáférhető, ők tudják, hogyan tudom beszerezni).
Többszöri (lerázó) levélváltás után bekérték a monitor adatait annak érdekében, hogy konzultájanak a megfelelő szakembereikkel.
Elküldtem a televízió szériaszámát, gyártási azonosítóját stb., mire az alábbi választ kaptam:
"Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a készülékhez a WMB2400T típusú fali tartó foglalat beszerzése javasolt, azonban amennyiben ez nem elérhető, bármely más típusú, VESA szabvánnyal rendelkező 100x100-as fali konzol szintén kompatibilis."
Azaz a WMB2400T típusú fali konzol fellelhetősége helyett megkaptam tanácsként, hogy WMB2400T típusú fali tartó foglalatot szerezzek be
illetve bármilyen VESA 100x100 szabványnak megfelelő fali tartót, amit aztán nézhetek a falon, a monitor felett, mert a monitor ugye nem szerelhető fel a VESA konzolra a keresett WMB2400T típusú fali tartó foglalat nélkül.
Kilenc levélváltás után értük el ezt a KIVÁLÓ eredményt.
A történetet azért írom le, hogy okulás legyen, mennyire fontos monitorvásárlás előtt tájékozódni a megfelelő minőségű ügyféltámogatás, panaszkezelés meglétéről. Én ezt anno elmulasztottam, csak a termék műszaki jellemzőit és az árat néztem - most pedig sz.póágon vagyok az inkompetens ügyfélszolgálat miatt.
-
klajos27
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyenem: Samsung T24D 390EW
Ha a számítógéppel monitorként használom a bekapcsolás után 20-30 másodperc után újra indul.
Miért? -
forguet
senior tag
Sziasztok!
Van egy 7 éves Samsung 2232BW monitorom.
Van vele egy olyan probléma, hogy a gép bekapcsolásakor 10-ből 9-szer nem kapcsol be a monitor.
Ezután a DVI kábel kihúzása/bedugása után (van h csak 2-3 alkalom után) működésbe jön.
Néha még villódzik is bekapcsolás után, de amikor már megy legalább egy perce, utána semmi gond nincs.
Tapasztalt már vki ilyet? -
rocket
nagyúr
Koszi.
Fura, hogy a TV szerepel a profilomban amire mar lejart a kiterjesztett jotallas, es arrol se talaltam emailt, ki biztos nem toroltem, spam-be nem kerulhetett, ugyhogy x-akta
Azert eleg furcsa, hogy hova tunt a regisztracio, 100%, hogy sikeres volt, a vasarlas napjan csinaltam, es a profilomba kilepes/belepes utan ott szerepelt a monitorra a kiterjesztett +2ev.
Nem tudom elkepzelni se, hogy a ceg szandekosan kitorolje, es ha meglobogtatnam a kinyomtatott papirt (ha kinyomtattam volna), akkor lenyomjon egy sablon szoveget, hogy valami "hiba tortent, elnezest".Na mind1, igy jartam, egyelore gond nincs, mert mukodik a monitor.
-
rocket
nagyúr
A gond a kovetkezo, tavaly szeptember elejen regisztraltam egy monitort +2ev jotallas miatt, minden okes volt, a profilomban levo termekeknel ott voltak az adatok a kiterjesztett jotallasrol, de emailben nem kaptam megerositest, kinyomtatni meg nyomtato hijan nem tudtam.
Ma egy masik termek regisztracioja miatt beleptem a profilba, es hianyzik a monitor regisztracioja. (anno meg 1x ki/be leptem a profilomba, hogy megnezzem ott van-e es ott volt)
Gondoltam kiprobalom regisztralom ujra, hogy mit ir (elvileg mar lejart az alap 1 ev, tehat nem is lehetne), de 9-11-12-15 karakteres szeria szamnak kene lennie, ezen meg 13 karakter van, ha az elejerol es a vegerol lehagyom a ket nullat (bar nem ir semmit, hogy igy kene tenni), akkor meg mar nem ismeri fel.Aki regisztralt a Samsung oldalan a + jotallas miatt, kapott rola emailt a sikeres regisztraciokor? vagy csak a profilon belul jelent meg?
Egyelore problema nincs ebbol, mert mukodik. (kopp-kopp-kopp)
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Van egy Sansung T27B750EW TV-Monitorom és adaptert keresek hozzá. Ebay-en Amazonon nézegettem, de nem nagyon találtam, hozzá, vagy ha találtam nem merem megrendelni, mert félek, hogy rosszat rendelek. Valaki tudna nekem linkelni egyet ami tuti jó lenne bele, nagyon megköszönném. 14V4A-s kellene.
-
ubi91
tag
Sziasztok! Mit gondoltok, mennyiért lehetne elpasszolni egy 931BF-et? 10ezer reális ár? 24" ips led monitort akarok venni, ezt meg eladnám.
-
sajog159
aktív tag
Valaki!
Van egy Samsung SyncMaster SA300 monitorom, model S22A300B. Ez digit kábellel ra van kötve GIGBYTE kártyára. Nekem tökéletesen jó volt edig a képe, de ma újra kellett telepiteni a win7 pro-t és hát mindent újra beállítani. Kér dologban kérnék segítséget:
1. A monitor optimális felbontása a menüje szerint 1920*1080 (digitális 67,5kHz 60 Hz PP), de a vezérlő pulton nincs ilyen opció. Miért?
2. Lehet, hogy az 1.-el függ össze: a kép nem megy ki teljesen a monitor széleig, körbe marad kb 1-1 cm. Hogy lehet széthúzni teljes képernyőre?Előre is kösz,
-
AS
félisten
válasz
bladekettő #8327 üzenetére
Jatekra lesz pixeles
-
Mikisys
őstag
válasz
bladekettő #8327 üzenetére
Ezekre a feladatokra bőven megfelelő.
Üdv!
-
Mikisys
őstag
A képfrissítést nem tudod átírni a TV-nél.
A 100Hz az kétszer kiolvasott, gyorsított képfeldolgozásra utal, jobb képminőség mellett, de ezt valószínűleg csak TV módban tudja alkalmazni.
"Meghúzatni", vagy "felhúzni" nem lehet.
Olvasd el a leírását, vagy a weboldalán nézz utána a gyártónál, ne a kereskedőnél.Üdv!
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy ha egy LCD matt kijelzős monitor enyhén, nem mélyen megvan karcolva kb. 2-3 centis hosszban, azt valamilyen polírral, egyéb módon lehet javítani?
Köszi!
-
mekker
őstag
Üdv!
Van egy Samsung led tévém (UE40C6820), ki szeretném próbálni, hogy lehet-e húzni a képfrissítési frekvenciát. Az alap FHD-n 60Hz; Nvidia driverben a 78Hz volt az utolsó stabil frekvencia, 72 vagy 75/78Hz-re akarnám belőni. Az a baj, hogy ilyenkor letilt bizonyos funkciókat, ezért nem ad olyan szép képet.Az lenne tehát a kérdés, hogy a monitor driverében át lehetne írni a képfrissítést, hogy aztán működhessen minden úgy, mint a natív 60Hz-en?
Illetve lenne még egy kérdésem: elvileg tud 100Hz-et, (Motion Plus fantázianéven fut). Ez most hogy értendő? Rendes 100Hz-et tud, esetleg a PWM megy annyin, vagy interpolálja az 50/60Hz-es jelet? -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #8320 üzenetére
Tárgytalan, megoldottam mindkét kérdést. A csatornalistát csak FAT fájlrendszerre lehet lementeni, a csatornákat meg SamsChannelEditor-al szerkesztettem PC-n.
-
DonDragonka
őstag
Üdv,
Lenne itt egy kis probléma...
Van egy t23a350-as monitorom, ami egészen eddig PC-hez volt csatlakoztatva, de most mint TV-t használom.
Az a kérdés, hogyan tudom a csatornalistát szerkeszteni, mert menüből nem lehet. Lementeném USB-re de amikor ezt a lehetőséget választom akkor azt írja nem található USB eszköz pedig a MyContent-ben látszik. Az lehet baj, hogy a pendrive NTFS fájlrendszerű? De ha le is tudom menteni, mivel tudom szerkeszteni, ha lehet egyáltalán? Köszi! -
Jazz
veterán
válasz
Mikisys #8318 üzenetére
Tesztről van szó, teszt adatokról, nem gyártó által megadott információról. (ilyen fel se merül senkiben. kb. annyi információ tartalma van mint a semminek.)Ez úgy működik hogy vannak tesztek. Van egy nyolclábú állat, úgy hívják spider. Ez ráhasal a monitorra, és megméri a színterét.
(nagyon egyszerűsítve.....a "többi ezer" jellemző mellett)
A mai monitorokhoz gond nélkül lehet találni ilyen részletes tesztet. A régebbiekre nem volt annyira jellemző.
Egyébként időközben nagyon nehezen, de találtam normális tesztet erről a régi monitorról, itt: [link]
Noha számszerű %-os értéket nem írtak, de a color gamut görbe geometriai fedéséből simán látható hogy ez nagyjából 97% sRGB. Ennyi nekem elég is arra amit tudni akartam.
-
Mikisys
őstag
Ilyen adatokat nem adnak meg egyetlen monitorról sem, mert nem lehet korrekt adatokat megadni.
Sok külső tényezőtől (is) függ, meg magában megadva semmi értelme, mert az átlag-felhasználó nem tud mit kezdeni vele.
Az olyan adatok, mint: "az NTSC rendszer 90%-át adja vissza" - na, az semmitmondó és egyébként is elég szegényes.
Az sRGB nagyobb színteret jelent, az Adobe-RGB még nagyobbat, de ezzel Te nem jutottál előrébb és mi sem.Üdv!
-
menledge
senior tag
Sziasztok!
Van egy Samsung S24B350 típusú monitorom. A gondom, hogy a talphoz kapott csavar elveszett, szerintetek honnan lehet ilyet beszerezni? Vagy hogy tudhatnám meg a csavar pontos típusát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott egy SyncMaster 943NW monitor. Ennek kellene a színtér lefedettsége, Adobe RGB hány %, vagy sRGB-ben.
Tud valaki segíteni ez ügyben? (Én eddig nem találtam olyan tesztet ahol mértek volna színteret ezen a monitoron)Köszönöm!
-
csutkaa
senior tag
Szerintetek egy Samsung 23'-os P2370HD, TV tuneres LCD monitort mennyiért lehetne eladni?
köszi előre is -
ybanez
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, nem az apró rovat, de Samu! Egy 913N monitorhoz keresek meghajtópanelt. Táp, display rendben, de összecsúszott képen csak sétálgat az üresjárati üzenet, hogy ellenőrizzem a jelkábelt...
Ha valakinek lenne, az igencsak jól jönne!Köszönettel: András
-
atesz1980
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy Samsung SyncMaster 191N monitorom,hálózatba dugva semmit nem csinál.Belenéztem de semmi rendelleneset nem láttam. Mi lehet a gond? Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
forras2
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Samsung S22D300-as típusú monitort.
De a talpa nekem nagyon nem tetszik. Rossz szögben áll a monitor, nagyon imbolyog, stb.
Lehet venni ehhez a típushoz másik talpat, vagy esetleg van valami normálisabb univerzális talpa a samsungnak? -
TopGun
csendes tag
Sziasztok! A segitsegeteket kerem! Van egy Samsung S27E510CS HDMI-s monitor. A Samsung honlapjan es a boltban ahol vettem azt mondtak, hogy van neki 2db. 5W-os beepitett hangszoroja, sot a menuben is tudok hangerot allitani, viszont, ha elinditom pl. a Youtube-t es szeretnek megnezni egy videot gyonyoru a kep. de hang egy deka nem szol a monitor hangszorojabol. Ugyanez a helyzet, ha elinditok egy videot a gepen, valamilyen lejatszoval a kep tokeletes, a sajat hangszoro meg se mukkan. Ha valakinek van ilyen monitora, vagy esetleg valaki tudja mi a megoldas az irja le kerem!
-
AS
félisten
Ide is beírom hiszen ez Samsung topik.
5 Ms körül vannak a IPS PLS , VA panelos monitorok.
Én is FULL HD-t veszek, mert nagyobb felbontás tul sok energiát visz el.
Magamnak hirtelen ezt néztem ki:
70 és kapok egy pls kijelzős gépet, amit teszt is dicsér.
SAMSUNG S27D390HSAMSUNG SD590C 27
100 ért meg van VA paneles hajlított kijelzős csoda.. (Ami állítólag játékoknál nagyon látványos )
Részemről nem tudom + 30 k megéri a VA panelt vagy hajlíthatóságot.PLS nek talán még jobb színei vannak mint a VA nak. De nem biztos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mikisys #8304 üzenetére
Köszi, megnezegetem, Sajnos a nyákja nagyon hulladék, ovatosan kell dolgozni vele ezert sem kondiztam egybol telibe. Az áthúzás lehet bejön mivel extrém esetben, nagy felületű sötét háttérnél lekapcsolja az invertert. Neten keresgelve nem egyedi hiba, szeriajelenség és direkt megoldast nem leltem. Az elozo tulaj meg elfelejtett szolni hogy van egy apro baja.....
-
Mikisys
őstag
válasz
wwenigma #8302 üzenetére
A kondik cseréje után sem lett jó?
Ha nem, akkor még lehet ott pár alkatrész, amit ki kellene mérni, illetve cserélni.
A jelenség érintkezési hibát is magában foglalhat, tehát át kellene nézni a forrasztásokat, csatlakozókat és olyan helyeket, ahol a panelon melegedési nyomok láthatók. A gyanús forrasztásokat újra kell forrasztani.
Nagyobb alkatrészeket csipesszel óvatosan mozgatni, hogy rendesen fog-e a forrasztásuk, van-e kimelegedés. Az inverter részben a kis kék kerámia kondenzátorok is okozhatják a hibajelenséget, átszúrás, időszakos belső zárlat. Érdemes azokat is cserélni.
Sok sikert!Üdv!
-
wwenigma
Jómunkásember
Samsung 245B
Van egy baja a fenti monitornak... Sotet hatternel oldalrol beugralo kek csikozas es piros pöttyözes, ki-bekapcsolas utan megszunik. Szetszedtem de csak 2 pupos kondit talaltam amit csereltem...mit lehetne tenni vele? Telibekondizni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tanuljunk angolul!
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Microsoft Excel topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Samsung S32BM700UP 4k Smart Monitor/TV! 32"/3840x2160/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/TIZEN
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- Philips Evnia 42M2N8900 - 41,5", OLED, 3840x2160, 138Hz, AMD FreeS, 0.1ms, HDR10 - Eladó!
- Lenovo D27-30 Monitor!!27"/Full HD/VA/75hz/Freesync/
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest