- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Mikisys #8199 üzenetére
Köszi a választ
És ez a monitor is hasonló?
Ez "elvileg" kapható jelenleg Miskolcon, bár meg kéne nézni, hogy tényleg lehet-e kapni.
Ezen a leírások alapján DVI is van, így DVI kábellel össze tudnám kötni a gépet a monitorral.
Bár HDMI-al jobb lenne.Vagy olyat meg lehetne csinálni, hogy a monitorra DVI-t kötök, még a videókártyára HDMI-t?
DVI - HDMI kábel segítségével.Amúgy olvasgattam a monitorral kapcsolatban olyat, hogy a tápegység hajlamos sípolni, ami a júzer számára idegesítő lehet. Ebből mi igaz?
-
Mikisys
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #8198 üzenetére
Szövegszerkesztéshez jó.
Játékra, filmre, grafikai programokhoz, fénykép szerkesztéshez, nézegetésre nem.
( Cukormázzal ez a véleményem. )
Kis "tudású", alap monitor, ha nincs más a boltban, csak ez, akkor talán, ha mindenképpen kell.Üdv!
-
LyonnaisFan1
őstag
-
Saci18
csendes tag
Melyik a legjobb Samsung monitor 60e Ft alatt ?
Méret és 3D nem számít. TV tuner előnyös, de nem létfontosságú. Panel és megbízhatóság a legfontosabb.Nekem eddig ez tetszik a legjobban: Samsung S24C570HL
Van ennél jobb ? Melyik ?
Köszönöm ! -
Mikisys
őstag
válasz
Bluerainbow #8192 üzenetére
Neked is ajánlom az előző beírásom.
Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
honda 1993 #8191 üzenetére
Nem sokkal többért már újat is adnak, jót is.
Ajánlani szokták a Dell és Philips monitorokat, azok elég megbízhatóak.
Tessék szépen megnézni élőben a kínálatot!Üdv!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
6 éve elégedett tulajdonosa vagyok egy Samsung SyncMaster 226bw monitornak. A kérdésem az...érdemes ezt lecserélni ? A párom telefonjának hagyományos led képernyője van , nekem viszont IPS paneles. Nagyon látható a külömbség. Többek között ezért is kérdem hogy a monitort érdemes-e mondjuk IPS monitorra cserélni. Videószerkesztésre olvasásra játékra és film nézésre használom a gépet.
Köszönöm a válaszokat előre is.
-
honda 1993
senior tag
sziasztok.
samsung syncMaster sa300 monitorom van.a kérdésem az lenne hogy megérné lecserélni valami másra ?
kb 35.000 ft-om lenne ( használtat vennék )
ezzel a samsungal az a bajom hogy nekem kicsit olyan fakónak tűnnek a színei,és a betekintési szögeivel is vannak gondok.
a haveromnak megmutattam,ő neki az a véleménye hogy nincs semmi baj a színekkel,neki is ilyesmi van.de nekem ez akkor sem elég jó.mivel a monitorokat annyira nem vágom,csak a számítógépekhez értek,ezért esetleg ajánlanátok nekem pár jó monitort ami a fent leírtaknak is megfelel ?
-
.Benett
tag
Sziasztok,
vettem egy S24A300BZ -t. Imádom de nagyon idegesítő, hogy nem lehet billenteni a monitort.
Nincs hozzá valami másfajta talp vagy megoldás ? -
gumisxxx
tag
Sziasztok!
Van egy 970p monitorom,és olyan gondom van,hogy nem lehet 1280x1024-be használni.Az állitásnál csak 1024x768 a legnagyobb felbontás,és a monitort is 530/531TFT-nek ismeri meg a windows. Magictune,rotation feltelepitve.Ja és analogon van csatlakoztatva.
-
Tdbdev
csendes tag
Helló!
Van egy problémám a monitorommal! A típusa Samsung Syncmaster 2243sw .
Maga a probléma ott van hogy ha bekapcsolom a monitort akkor egy pillanatra megjelenik a kép aztán eltűnik.
DVI kábellel van összekötve a PCvel. D-Sub kábellel még 1 pillanatra sem jött be a kép. Másik monitorral természetesen tudom használni a gépet!Mivel nem egy mai monitor ezért nem garis már! A kérdésem az lenne hogy mi a probléma, és javítható-e illetve mennyiért? Valamint ha nem éri meg javíttatni kb mennyi az értéke a monitornak.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
zyndar
tag
Sziasztok,
Vettem egy Samsung S22C300B típusú monitort régebben, de DVI-DVI kábelt csak most. Ehhez van egy HD 4670-es karim, DVI porttal. Összerakom, indulásnál fel is villan egy kis DVI ablak, de nem jön be kép. Sokadjára egy kis menü is feljött, hogy DVI mód PC vagy AV, de ennyi, a Win7 nem látszódik. Most visszaraktam az analóg kábelt és jó. Mit csinálok rosszul? Bocsi, ha nagyon láma kérdések, nem igazán értek hozzá.
Köszi.
-
didyman
őstag
-
Bogyi007
veterán
Plusz megjegyzés: Ps3-on BR filmeket játszanék le és ott lenne játék is 3D-ben 3D-ben, Pc-n csak filmnézéshez kellene...
Ergo nekem csak a megjelenítés miatt kellene a 3D-s monitor....
-
didyman
őstag
válasz
Bogyi007 #8178 üzenetére
Azért érdekes, hogy az elmúlt akárhány évben a Samsung magyarországi jelenléte olyan tekintetben nem változott, hogy a szövegezés fordítása még mindig esetlen, béna helyenként, vagy csak simán igénytelen. Ha valóban TN kijelzővel van szerelve (ha lehet hinni az oldalnak, mert az "ólmot tartalmazhat" megjegyzés is hülyeség, biztosan RoHS a monitor..), akkor azért az exkluzív megjelenése ellenére nem hiszem, hogy annyira sokért el lehet adni, de akinek a dizájn számít, az esetleg hajlandó lesz extra árat adni érte. Szóval, nem tudom.
Szerintem lesd meg a vaterás árakat 27 colos TV-k körül, és ahhoz számolj olyan 25-30 százalék felárat a dizájn és a garancia miatt.
-
Bogyi007
veterán
Sziasztok van egy SyncMaster T27B750 (LT27B750EW/EN) monitorom. Tavaly nyertem a Samsungtól egy nyereményjátékban. Pöpec kis cucc, de mostanság felmerült bennem hogy kipróbálnám a Ps3-hoz a 3D technológiát és a Pc-m segítségével a 3D-s filmeket.
Érdeklődésképpen a készülékemet milyen árban lehetne elpasszolni? Keveset volt használva a Samsungnál még él a garancia ideje is 2015. 10. 20.-ig ami ráadásul prémium kategóriás. Kaphatnék érte annyi összeget hogy az árából tudjak venni egy 3D-s monitort amin volna hdmi csatlakozó?
-
Krajczi
tag
A kb. 9 éves Samsung 970P monitoromat nyugdíjaztam (Anyukám nyúzza tovább), megleptem magam egy 23 colos IPS panelessel. Háááát...
A 970P S-PVA panelje szebb képet ad, jobb a betekintési szöge (pedig az új is 178 fok).
Majd megszokom az újat, ami legalább jó NAGY! -
Cobra.
őstag
válasz
mateFLASH #8173 üzenetére
TN-hez képest nem egy rossz monitor, de egy IPS vagy VA paneltől elmarad képminőségben. A mai monitorok kb dupláját fogyasztja, szóval én inkább ajánlanék egy 23-24"-os új IPS paneles monitort, mint egy második ilyet. tudom, ezért sokat már nem lehet kérni, de karácsony előtt szerintem eladható.
-
mateFLASH
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Samsung SyncMaster 2243BW monitorom. Elég régóta megvan már, szerintem nagyon jól teljesít. Kontraszt meg ilyenek tekintetében milyennek számít a mai monitorokhoz képest? Szerintetek érdemes lenne még 1-et venni hogy dual monitornak használjam őket? A videókártyám egy ASUS ATi Radeon HD7950 3Gb*(HD7950/DC2T/3GD5-V2).
-
didyman
őstag
Tisztelt kollégák, Samu 214T monitorhoz keresek gamut ábrákat, vagy értékeket. Lehet, hogy nem vagyok kitartó, de nem találok guglival semmi hasznosíthatót. 2007 februári a monitor, azt hiszem, van kétféle panel, gondolom, ez az újabb már.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok. Ezt a monitort néztem ki magamnak Samsung S27C590H. Filmezésre és játékra használnám. A jelenlegi 22 inches monitoron akarom lecserélni. Tudnátok véleményt mondani?
-
BullKoxa
őstag
hello! Szerintem ez teljesen jó monitor és a keretbe is belefér! Az ár értékben az egyik legjobb.
-
Mikisys
őstag
válasz
GeronimoTama #8166 üzenetére
Erre valószínűleg nincs garancia, mert láthatóan külső mechanikai behatás érte a képernyőt.
Szervizben ki lehet cseréltetni a kijelzőt, vagy beszámítással - mint alkatrészt - ráfizetéssel venni egy másikat.
Tessék vigyázni a kijelzőre, mert rendkívül érzékeny és sérülékeny!Üdv!
-
GeronimoTama
tag
Sziasztok!
Van egy szörnyú problémám, méghozzá hogy betört a monitorom kijelzője mégpedig egy SAMSUNG LS22A300 típusú monitoré.
Azt szeretném megkérdezni hogy mit lehetne vele csinálni? Garanciás, de szerintem erre biztos nem terjed ki.Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
bogimesz
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni. Van egy T22A350 monitor/tv-m. HDMI kimenetével van problémám. Ha összedugom a géppel akkor aránytalan, szétcsúszott, életlen képet ad. Viszont össze van kötve t-home-al is, azzal tökéletes képet ad. Kipróbáltam már másik kártyával, másik géppel is ugyanez a helyzet. A dsub bemenetével tökéletesen működik 1920x1080-as felbontáson. Próbáltam már már minden szoftveres megoldást. Új windows, a monitor szoftveréren újítása.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Longhandd
tag
Sziasztok!
TA 24 350-esem van. Melyik gombbal vagy gombokkal tudom a PIP funkciót elővarázsolni? -
Mikisys
őstag
Kedves Mindannyian!
Keresek, vennék Samsung P2470HD monitorba inverter trafót:
Tipusa: TM-08190 (TNE1219), 1db.-ot.Üdv!
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Samsung 2253 LW monitorhoz tudnátok ajánlani beállításokat.Úgy láttam elég sok beállítási lehetőség van.Hogy adná a legszebb képet?(brightness,contrast stb.)
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy ilyen monitorom: Syncmaster S24A300BZ
És mostanában azt csinálja, hogy kiírja azt a bekapcsolásnál, hogy Ellenőrizze a jelkábelt! Analóg
És mindíg át kell kapcsolni digitálisra kézzel, hogy jó legyen... A Windows-ba úgy van beállítva, hogy ha 15 percig nem nyúlok a géphez, akkor a monitor automatikusan készenléti állapotba kapcsol, nah és ilyenkor is ez van, készenléti állapotba hiába mozgatom az egeret nem kapcsol vissza a monitor, vagy ezaz analóg, ellenőrizze a jelkábelt szöveg jön fel. ÉS ilyenkor is kézzel át kell nyomni digitálisra. Ilyen problémám még nem volt ezelőtt soha, amikor bekapcsoltam a gépet se jött ez elő, és a készenléti állapot utána se.
Már megpróbáltam mindenféle beállítást, nézegettem a monitorhoz kapott használati utasítást is és eddig nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet a probléma.
Ha esetleg tudnátok nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném! -
Samifiu
tag
Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni!
vettem egy samsung s19c150-es monitort.
a következő a problémám vele:
a monitor álltal megengedett legnagyobb felbontásban:1366x768ban nem engedi a 75hz-s kép frissítést.
csakis 1360*768-ban illetve ettől lefele!(ebben a méretben viszont torzítva vannak a betűk)
tudna valaki mondani erre valami okosságot? a legjobb az lenne ha privit írnátok mert azt előbb észreveszem
előre is köszönöm!(hd 4850-s vga-m van)
-
Pandaboy
tag
Honnan lehet olyan programot letölteni amivel a monitor Herz-et feljebb lehet húzni? 60 Hz-ről szeretném 70-re vagy fejlebb rakni.
A monitorom: Samsung EX2220 - Full HD -
athena
újonc
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Van egy Samsung Syncmaster 913N típusú monitorom. Notebookal van összekötve. Vettem egy új VGA kábelt és azóta csak 800X600 felbontást enged.
Ugyanez a monitor más notebookhoz csatlakoztatva tökéletesen működik. Mi lehet a gond? Az új kábel vastagabb mint ez előző volt, tehát nem ugyanaz a gyártmány, de fogalmam sincs, hogy hol lehet a hiba.
Már többször is újratelepítettem a monitor illesztő programját.
-
rita7107
aktív tag
Sziasztok.
Van valakinek esetleg P2470HD service manuálja?
Vagy csak azt megtudja mondani valaki hogy hogyan tudom a hátfalat leszedni?
Köszönöm! -
KillerKollar
őstag
válasz
El Kebir #8153 üzenetére
Nem elérhető pc-n se ez az üzemmód mert a PC is HDMI-vel van rákötve,megpróbáltam névszerkesztésnél beállítani mindent de közelről így is csúnya maradt a kép,viszont amikor először használtam ezt a monitort játéknál emlékszem 1080p-t állítottam be PC-n és akkor is elég csúnya volt a kép,aztán átállítottam 1920x1200-ra és tűéles lett...lehetséges hogy minden felbontás ami nem 16:10-es az ilyen rondán jelenjen meg ezen a monitoron?Az a baj a konzolokkal hogy nem támogatnak 1920x1200-at csak 1080p-t.
-
El Kebir
őstag
válasz
KillerKollar #8152 üzenetére
nem valószínű, a konzolok is csak egy spec. PC-k.
samsungoknál régen sűrűn volt ilyen homályos-éles kép probléma, valami automata besorolást ad a jelforrásoknak és úgy váltogatja az üzemmódjait... volt olyan, hogy bemenetet PC-nek, vagy DVI-nek kellett elnevezni a "névszerkesztés"-ben, hogy éles képet kapj.
Nézd meg, hogy PC-re kötve elérhetőek-e a kézikönyvben szereplő kizárólagos pc-dvi üzemmódhoz tartozó beállítások (pl magicbright menü), majd xbox-ra kötve ugyanazok elérhetőek maradnak-e. (ezzel ellenőrizve, hogy ugyanabban az üzemmódban megy)
-
KillerKollar
őstag
válasz
El Kebir #8151 üzenetére
A képernyőmódot állítottam 16:9-re,de annyi történt hogy kicsit levágta a képet,de a képminőség nem javult,megpróbáltam mind2 HDMI slotban két különböző kábellel is,semmi változás.Lehet hogy ez így a "normális" hogy a konzol olyan mint a TV és nem szabad közelről nézni,hanem hátradőlve egy kanapéban féle dologra lett tervezve?Mert PC-n továbbra is tűéles a kép közelről is,HDMI-n,ugyanazzal a kábellel,ugyanarra a kimenetre csatlakoztatva.
-
El Kebir
őstag
válasz
KillerKollar #8150 üzenetére
akkor állítsd be, hogy az 1080p-t 16:9-ben jelenítse meg, az talán segíthet. (a használati utasításban benne van)
(meg lehet az se mindegy melyik hdmi-re van csatlakoztatva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync
- MSI: Optix AG321COR. 2k
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest