Hirdetés
- Már felhőből is etethető tartalommal a PlayStation Portal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz breaking #117797 üzenetére
Samsung oldalán van Live chat, nekem már sokszor segítettek apró részletkérdésekben.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
mpo
veterán
válasz breaking #117946 üzenetére
Most meg lesek ,hogy a vevőknél a paneltipus ennyit számít,meg milyen feketéje van.. Eddig ilyenre sosem figyeltem
A vevők többsége azt se tudja mi az IPS vagy a VA, mit jelent az FHD, UHD.
A kézikönyvet egyetlen ismerősöm se olvassa el.
Még a távirányítót sem ismerik teljeskörűen!Azt hiszik én értek a tévékhez, pedig csak a kézikönyvet olvasom el, amit nem értek, annak utánanézek.
Itt a fórumban sokat tanultam.Ha érted, akkor már elavult.
-
Vhiktor
veterán
válasz breaking #152383 üzenetére
Igen, ez ilyen. Van az OLED és minden más
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
rainman72
nagyúr
válasz breaking #152383 üzenetére
Egy kis info mindig jol jön
Érdekes mert előzetesben azt harsogták ami a Sonynál 4000euro az Samuban csak 3000 lesz,nem úgy tűnik
És te azt is tudod melyik LCD-be milyen panel kerül VA vagy ADS,amit ott raknak össze?[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz breaking #152389 üzenetére
Konkrétan én lettem volna kiváncsi 1-2
tip.-ra de mindenre válaszolsz csak a lényeget nem érted,sorry.
Leírnád hogy itthon melyik tipust szerelik VA panellel?Köszi
Am azért téma mert egy ADS közel sincs olyan mint egy VA.Ha nem kutyulnák nem lenne téma és nem szurná a szemed.Meg azért járnak ide az emberek általában hogy segítség egymást,nem azért hogy magas lóról kioktassák.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest