Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redeckt
tag
A két TV majdnem azonos minőséget képvisel.
A H6400 jobb: kiemelkedő kontrasztarány, látószög (elhanyagolható különbség), fényerő (világosabb szobában jobb képminőség)
+ "Bónusz" 3D képesség (2 szemüveggel)
+ Smart távirányitó (a hagyományos mellé)
A J6300 jobb: Egyenletesebb fekete
Szóval, amíg elérhető a H6400-as széria (ráadásul olcsóbban), addig én egyértelműen azt ajánlom.
Ami pedig az íveltséget illeti, véleményem szerint mindenképp kizáró tényezőnek kellene lennie, a gyártó idei tévéiben való túlerőltetése pedig hibás döntés.
Ami miatt talán kevésbé fogják ezt érzékelni, az az, hogy az átlag vásárló előnyként próbálja majd megélni azt, hogy egy rossz választás, ami csak hátrányokkal és kompromisszumokkal jár, az őt véres küzdelemben talán kevésbé zavarja majd, mint felebarátait.
(#84344) Apollo17hu:
Pontosan!
A leírtakat pedig mindkét tévétől maradéktalanul megkapod, azzal a különbséggel, hogy az általad kinézett ívelt típus, sporteseményeknél csillogtatja majd hátrányait. Egy példa![ Szerkesztve ]
Vájtere ala kopp deckt, blinde alanm zeros flokt Redeckt!
-
Flashget
félisten
Ha nekem most kellene venni mert a régi analóg tv elromlik és a javítása min. 30K és ezt a topicot mondjuk 4. éve követem figyelemmel, akkor középkategóriából 40J6200 vagy más márka pl. Panasonic, Sony 150-200K érték között.
Amit most magamnak megvennék Samsungból horror áron van.
Realme GT Master Edition
-
Skyhigh
aktív tag
A csatlakoztatott HDD-t azt műsor rögzítésre / timeshift-re is használod?
Mert ebben az esetben a formázással ext4 formátumúra formázod le a HDD-t és ezt nem minden mediajátszó látja, viszont Linux simán látja és Windows alatt is vannak olyan plugin-ek amivel láthatod a tartalmát az ext4 partíciónak.Ami még megoldás lehet neked, ha nem használod a HDD-t műsorrögzítésre, hogy hálózaton keresztül éred el a tartalmát, pl NAS, vagy PC-vel, ha a media lejátszódban van Wifi adapter akkor ez nem lesz gond.
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Skyhigh
aktív tag
Sajnos sosem volt médialejátszóm, mindig is HTPC-t építettem magamnak, Atom-os alaplappal 20-25K-ból megvolt (hdd nélkül) .
Esetleg hátha rendelkezik a témában több releváns tapasztalattal.
Firmware frissítés ezekhez a medialejátszókhoz nincs, esetleg custom rom, custom firmware, vagy valami alternatív linux alapú oprendszer?
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
RudY
addikt
Volt ilyen típus családközeli használatban, de én úgy emlékszem, hogy csak DVB-T tuner (földi vagy légi sugárzás.... vagy valami ilyesmi nem jut eszembe pontosan ) volt benne. Tehát, ha kábelen jönne, akkor box szükséges lesz hozzá, úgyhogy előbb mindenképp keress rá a Samsungnál pontosan, hogy mit is tud. Ha tutira van benne DVB-C, akkor viszont a UPC-vel egyeztess, mielőtt bármi történik.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Samsung 2010-től minden tv-be már CI+ szerelt.
UPC üfsz meg a bibliájának hisz (ami 2012-es kopipészt holland oldalról) ők kapásból azt mondják nem kompatibilis mert nincs a listájukon. Ezért jött létre ez az alternatív oldal ahol azon tv-k szerepelnek amik sem az UPC sem a Digi listáján nem voltak. De mint írtam mindkét cég csak a 2012-től kiadott modellekkel foglalkozik korábbiakkal nem. Ezért akinek D szériás tévéje volt E-nek hazudta és vitte haza a CI+ CAM-ot.
Egyébként a listában szerepel a tv-d. Én kérnék és ha mégsem működik kicserélteted beltérire. vagy ennyire nem segítőkészek?[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Köszi!
Akkor csak a H6400-ra voltak képtelenek megcsinálni, hogy FHD-ban fusson a YT? Nem mintha érdekelne ez a része, mert úgyis PC, laptop, vagy a batár 7500 jön ilyenkor szóba, csak qrvára nem vágom, hogy miért csak 720? Nem hinném, hogy a hardvernek kilógna a nyelve emiatt.
Valaki tud erre magyarázatot adni?
----------
(#93837) R3nts
Jah, Hála Istennek, kösz.
-------------------------
(#93836) Pancsermeste
Akkor ott csak az alaplapcserével lett gyengébb a jel.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Amazon Prime Video
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest