Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
randomnév
újonc
válasz
CPT.Pirk #159624 üzenetére
nem ki spórólták a műanyagot, hanem keret nélküli lett a design, hogy véknyabb/szebb legyen a készülék. ragasztva van a kijelző réteg, de ezt már kb minden gyártó csinálja. semmivel nem törékenyebb vagy sérülékenyebb. ez is ugyan úgy törik mint a régiek.
a samsungnak volt sajnos egy rossz szériája az utóbbi 2-3 évben, a TU modellektől indulva, (TU-AU-BU) mindben ugyan az a gyártó szolgáltatta a kijelzőt (nem saját magának csinálja a samsung, gyártatja) ami sajnos a gyártó sorról szarul jött le. de ezekből már van javított kiadás a tömeges meghibásodás miatt, az újak már nem szoktak meghibásodni vagy nagyon nagyon ritkán.
-
tigribigri
tag
válasz
CPT.Pirk #159619 üzenetére
Szerintem attól függ milyen állapotban van, illetve valójában hány éve használják.
Ha valóban 3-4 éve használják akkor azt gondolom tényleg drága volt.
A Q60T-nek a mai megfelelője a 65Q60C (egyébként kb. ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, semmi fejlődés) most 265k. Ehhez érdemes viszonyítani a használt árat. -
phoenix64
őstag
válasz
CPT.Pirk #155648 üzenetére
Nalam pont forditva van. En egy TCL 55P715 ot valtottam egy Q60B-re. Hatalmas negativ csalodas egyelore. A panelja felhosebb mint a budget TCL-nek, a fos tizen mar elso par napban lefagyott vagy 3x, illetve most a taviranyito teljesen megadta magat 2 het utan mar parositani se engegi a TV-vel...
-
falabu88
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #155639 üzenetére
Szerintem nem kell szerviz menü, csak nyomj egy visszaállítást és régiónak Magyarországot add meg (a nyelv az mindegy). De egyébként lényegtelen dolog (szerintem) , egyedivel így is lehet csatornákat keresni. Nekem pl észt régió volt megadva az előző tv-nél, mert így tudtam csatornaszámot változtatni az adásokhoz.
-
-
Celtis
veterán
válasz
CPT.Pirk #138901 üzenetére
Vegyél egy külső lejátszót. Ezt még olvasd el.
-
-
válasz
CPT.Pirk #137013 üzenetére
Sajnos van ilyen hogy néha nem megy egy 3-as eszköz egy 2-essel és vica versa... énis találkoztam már ilyennel.
Valami chipset vagy akármi nem kompatibilis vagy olyan módba vált amit nem bír.Rossz csillagzat... hát lehet megoldja egy fw, de lehet hogy nem...
Amúgy kipróbáltad minden portján a tévének? A HDD-re fenntartottba dugtad?
Esetleg a TV-n megnézheted van e valami USB beállítás, vagy energiagazdálkodásos... hátha...A hubokat meg a tápellátás miatt nem szokták támogatni, mert általában a tévé portja nem ad le akkora teljesítményt, ami több eszközt elbír... de egy külső tápos hubnál ez nem lehet gond (elvileg).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest