- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Letöltöttem a távirányító progit telefonra... GU55AU7179U tévénél a google találatok közül egyedül a "menu -> 1 -> 1 -> 9 -> enter" kombináció működik nálam, de ez meg azonnal a hotel mód beállításokat hozza, nem magát a teljes szerviz menüt. Van ötletetek erre, hogy mit próbáljak még?
Azt hiszem a hotel mód beállítások a szerviz menü része vagy annak egy pontja, de úgymond visszalépni nem sikerült szóval gyanítom van valami külön elérése a szerviz menünek ebben a tévében.mihaly13: amiért mi leváltottuk az 55-ös TCL-t, hogy szoftveresen trágya. Pl. a digi fizetős csatorna kártyáját nagyon lassan olvassa be induláskor, 10-30 másodpercig tartott neki és addig csatornát sem tudsz váltani... Valamint 4K filmeket ha pendriveról akartam lejátszani, akkor gyakran belehalt a TV, konkrétan szétfagyott és rebootolt. Ezt úgy tudtam csak megoldani, hogy kézzel x265-tel újrakonvertáltam a filmet 1-2 óra proci munkával. Közben ugyanazok a fájlok meg az én másik Samsung tévémen röhögve mentek... Szóval olcsó a TCL, de sajnos ez meg is látszik rajtuk.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest