Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FruchT

tag

válasz SunMount3r #90711 üzenetére

Mivel a külső tárolód egy 2,5"os vinyó aminek csak az USB kábelen történik a tápellàtàsa én nem ajánlanám, hogy hosszab USB kábelt vegyél mint amekkora a gyárilag van hozzá. Ezek a vinyók érzékenyek, kell nekik a megfelelő feszültség és aramerosseg. Egy hosszu kábel okozhat gondokat a feszültség esés miatt. Nem véletlenül adjak ezeket a kulso vinyókat rovid vezetékkel. Az enyémhez pl. Y usb kábel van amit ajánlott két usb portra kötni (az egyik csatin nincs adatforgalom csak áramfelétel). Anno próbáltam hosszú usb kábeleket de csak szívás volt vele. A tabletet pl. állandóan ledobta a PC. Az usb-s külső vinyonàl pedig még a sajat kabelével is előfordult, hogy ledobta a router hacsak az egyik portra kötöttem. 2-nél jól működött de sokszor zavart okozott a router működésében az áramfelvétel miatt. Nemtudom, hogy a TV-k USB portjain mennyi áram jön ki de szerintem kár terhelni őket ilyen eszközökkel (áramfelvétel szempontjából). Az igazi megoldás egy független táppal rendelkező mobilrack. Nekem ezzel minden problémám megoldódott.

• sandró60

addikt

válasz SunMount3r #90711 üzenetére

Vegyél egy jó minőségű kábelt hozzá.A neve sincs kábelekkel még az elején "meg szivtam".
    Ajánlom ezt egy kicsit drágább,de megbizható.Egy jó darabig biztos elég lesz.Amit linkeltél azzal az a baj,hogy amire csatlakoztatod a vinyó kábelét az "nyitott,tehát könnyen szét nyilli ezáltal mindig vagy elég sürűnn kicsit össze kell nyomni a fémes végét,hogy jó legyen az érintkezés.A képen látható kábelnél egy házban van.Igy nem áll fent az,amit irtam.[link]
    A Winchester ok :D

Új hozzászólás Aktív témák