Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leon67
csendes tag
Nekem 37C650 van. Az enyém is zúg, inkább csak este hallani, amikor csend van. Kicserélték, az új is zúg. Több ismerőshöz elvittem a városban, hátha nálam szed össze valamit. Mindenhol ugyanazt produkálta. Van egy másik Samsungom is (régebbi) az teljesen csöndes, a hozott cserekészülék (32B530) szintén. Érdekes. Még érdekesebb, hogy a háttérvilágítást 20 -ra (ez a maximum) állítva teljesen megszűnik.
Más. Valaki már kérdezte, a fényképeken is látható vörös fényt a káva alján hogyan lehet be ill. kikapcsolni. Üdvariasan közölték vele, olvassa el a kézikönyvet. Én elolvastam, de nem találtam. A menüben ahol az indítódallamot lehet kapcsolni ott nincs rá lehetőség. Ismerősöm 40B750-ében ebben a menüpontban kapcsolható. Valakinek ez sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest