Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Celtis #156029 üzenetére
alapvetően nem volt gondom soha samsung cuccokkal az előző tv-t leszámítva, amivel sikerült belenyúlni... bízok benne, hogy a leendővel nem lesz ilyen felhősödős-csíkozódós-paneles gebasz... (ahogy olvastam, lutri... kétszer csak nem fogok ki rosszat)
kb féltucat samu telefon megfordult nálunk, egyikkel sem volt gond... szüleimnél még mindig tökéletes a 13éves 40" samsung butatv (amit lecseréltünk a 2év után döglőre) ...monitornak meg még mindig egy 16éves 931bf-et használok, ami akkor került vagy 60ezerbe és azt is túlélte, hogy rászakadt egy polc
...valahogy így álltam be, hogy "aminek kijelzője van, abból samsung... háztartási gépekből meg indesit... azokkal sem volt eddig bajom"
ui: ja, amit az előző tv-nél nagyon megszerettem, az a dedikált plex alkalmazás meg a lecsupaszított távirányító, alig 1 tucat gombbal (újhoz is olyan lesz, csak már napelemes verzióban) ...képminősége is tökéletesen jó volt a felhősödésig
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest