Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
Oké, ezt a részét vágom, mindnek van valami nyűgje és ugye, nem is a milliós kategóriát nézegetem.
Viszont - visszautalva az első hsz-omra - jól látom, hogy a H series Samsungokat egyetlen remote app sem támogatja?
Mert akkor - még ha a képe esetleg jobb is az LG-nél - kénytelen lennék skippelni. -
Z.É.T.
őstag
Köszi, de ezt nekem mondhatod, asszony imádja, ha egy ablakon át nézheti mások (majdnem) 3D-s életét.
(tíz napot töltöttünk egy lakásban, ahol egy 731-es LG volt asszem és ha kezébe került a távkapcsoló, már váltott is 3D-re)
Akkor, kissé módosítva a kérdést - azokhoz, akiknek mindkettővel volt már tapasztalatuk - az LG 3D konvertálás egykutya a Samuéval?
-
Z.É.T.
őstag
Sziasztok!
Két kérdésre keresek választ.
1) Az UE40H6200 hagyományos 2d-s jelből tud valamilyen virtuális 3D-t képezni?
2) Van hozzá működő APP Androidra, amivel a smart remote kiváltható?Köszönöm előre is!
(eddig csak passzív 3D-s LG-khez volt szerencsém, most pedig egy LG 42 LB650 és egy UE40H6200 között kellene választanom, keresem az érveket pro-kontra)
-
Funthomi
aktív tag
válasz
blakey #78539 üzenetére
A hétvégén volt némi időm próbálgatni a progit. Hát tényleg elég pöpecnek tűnik, meglepően jó és itt tényleg érzem, h Smart TV-m van és nagyon jól, gyorsan lehet vele bármit csinálni. Igaz először fura volt, h a feliratot magától kezelte és lejátszotta, majd a második indítástól kezdve már manuálisan kellett hozzáadnom mindig a feliratot, de lehet vmit én rontottam el vagy csak be kell állítani. Erre létezik opció?
Hasznos lenne számomra még vmi playlist-szerű dolog, ha több részt vagy videót akarok megtekinteni, akkor ne kelljen egyesével elindítgatnom. Mintha láttam volna ilyet benne, remélem nem tévedem.
Illetve jól láttam, h akár a számítógépen megnyitott weboldalt is mutatja a TV, ha úgy állítom be? -
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 32H6200 TV-t használok. Gondolkodom rajta, hogy veszek billentyűzet/egér párost. De most találtam egy Samsung VG-KBD1500 vezeték nélküli Touchpad-es billetyűzetet. Az lenne a kérdésem, hogy valaki használ-e ilyent és az én tv-m kompatibilis-e vele?
-
tachikoma
aktív tag
Csak Samsung Soundshare meg Multiroom Link cuccok mennek. (Az egyik BT-s, a másik wifis)
Inkább soundbarok meg hangszóró rendszerek. Én is fülest keresek, eddig még nem találtam, de gyanítom, ha van is, akkor olyasmi áron, mint pl az a 2-3 féle USBs kamera, amit hozzá lehet passzintani a tévéhez, ha nincs benne alapból, hogy lehessen mondjuk skype-olni. (az pl 20khuf, mindezért 720p, még az idei modell is, nonszensz...)
Ebayen vagy Aliexpressen nézek inkább valami dzsunka vezetéknélküli fülest, saját adóval, simán vannak 20 dodó alatt, a minőséget meg letojom, úgysincs fülem hozzá... -
szabeska
addikt
válasz
carpediem007 #78611 üzenetére
A TV beállításaira gondolok, színhőmérséklet, fényerő, háttérvilágítás, ilyesmi. Plusz, pc-re kötve hdmi kábellel, Nálad sincsenek meg azok a képbeállítási opciók, amik tv-ként üzemeltetve megjelennek?
-
gergom91
tag
válasz
Zoleer #78567 üzenetére
Nekem is pontosan ugyanez a problémám, be vagyok jelentkezve a Tvgo-ra, de amikor valami műsort indítanék csak forog a töltő karika majd pár pillanat múlva kilép. Legfrissebb Tvgo alkalmazás van rajta, ugyanezzel az accounttal tabon hibátlanul működik. Tudom hogy két készüléket enged egyszerre, de egyedül a Tab és a tv van csak bejelentkezve.
Valaki tudna esetleg segíteni?
Előre is köszönöm / köszönjük -
Lizsó
csendes tag
válasz
dethroner #78587 üzenetére
Biztos igazad van.. elég fáradt voltam
Más kérdés:
Szeretnék néha fejhallgatót használni, és vennék is valami vezeték nélküli fülest. (ha tudtok ajánlani valami jót, azt is szívesen veszem)De a fő kérdés az, hogy ne kelljen felkelnem, és bedugni hátul a vezetéket. Most még csak sima fülbe dugós szettel próbáltam, és ha csatlakozatom, azonnal leveszi a TV hangszórókat. És persze ha újra a TV sajátját akarom hallgatni, akkor ki kell húzni.
Ez így kissé macerás... létezik erre valami megoldás?
-
Dadan01
senior tag
válasz
Dalion #78605 üzenetére
Már most olyan áron vannak, hogy ha ennél lejjebb mennek, az már csoda. A mostani árszintet kb tavaly decemberre érték el, azóta max 1-2ezrest ingadozik, inkább az huf árfolyama miatt. Várni lehet az örökkévalóságig, de ha nem idei modellt akarsz, akkor felesleges várnod.
-
szabeska
addikt
Üdv, még egy kérdés a T24D391 monitorommal kapcsolatban, hdmi csatival kötöttem a laptopra, és bizonyos képbeállítási lehetőségek nem elérhetők. Ez normális, vagy be kell állítanom valamit? Köszi előre is!
-
Dalion
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi arra az esély, hogy a populárisabb modellek (UE40H6500 és UE48H6400) ára május végéig csökkenni fog az új modellek miatt? Nincs szükségem asap egy új TV-re, ha van értelme várni akkor megteszem.
Köszönöm! -
Flashget
félisten
válasz
Pítör Pan #78597 üzenetére
De eléggé meglepődtem, hogy hiába van odaírva a 100 Hz mégis majd elszédültem más tévéknél
üzletekben, boltokban sőt a gyártói oldalon is nem a valós Hz-et adják meg, hanem a CMR (kamut).
LG a 2011-es modelljeinél még megadta a valósat is, utána tanult a samsungtól és elhagyta csak a kamu Hz-t írták ki így jutottak el az 50-tól mára az 1000 vagy még több Hz-ig.
Ha 100-at látsz kiírva az valójában 50Hz-t jelent.
6203 a 6200 butított verziója. Többször volt téma már a topicban használd a keresőt. -
psg5
veterán
Segítséget szeretnék kérni!
Samsung H6200-as Ci modullal Tarr kft-nél.
Miért van, hogy valamelyik csatornánál valamelyik nap kiírja, hogy CI hiba No access, nincs behelyezve CI modul. 3 csatorna esetében csinálja csak. Kivettük a CI modult visszatettük, de egyanaz. Többi előfizettett csatorna rendben van.
-
dethroner
veterán
válasz
Pítör Pan #78597 üzenetére
Nem tudom mennyire cél a minél olcsóbb készülék megtalálása, de az LG 32LB570B is felejtős kéne legyen, egyrészt 20cm képátló mínuszban van a többihez képest, másrészt csak 1366 x 768 a felbontása. És azt hiszem volt már itt többször róla szó hogy a H 6203 egy butított verziója a 6200-asnak.
-
andatti
senior tag
válasz
sandró60 #78596 üzenetére
A tipp nem volt teljesen rossz, de a tools gombra nem csinált a tv semmit. (hiába voltam a felvételeknél, a pendrive-ban). Viszont, ha belementem a pendrive-ba, (mintha el akarnám indítani az egyik felvételt) a jobb felső sarokban van olyan, hogy opciók, de nem találtam meg a távirányítón azt a gombot, amivel bele tudnék menni, de kezembe véve a másikat (távirányítót, a smart-ot/hoz) akkor azt egérként használva rá tudtam kattintani, menüsor le és ott van benne, hogy törlés, amire rákattintva az összes felvételen megjelenik egy kis négyzet és így ki kell választani, hogy melyiket akarom törölni, (pipa) rákérdez, hogy biztos, majd egy újabb ablakban "tudósít", hogy 100%-ban törölte, amit megint le kell okézni. És kész is. Igaz, hogy mind a 2 távirányító kell(ett) hozzá. Persze biztos én vagyok a béna, hogy a naggyal nem ment, de hát azzal nem jöttem rá, hogy hogyan lehet belépni az opciók menübe, ami a jobb felső sarokban van.... Mivel, mint írtam a tools gombot hiába nyomom nem csinál semmit itt...
Ui:
Amit itt kérdezett valaki, az engem is érdekelne, hogy hogyan lehet képernyőképet csinálni a tv-n látottakról. Ha már okos tv, pláne, hogy össze lehet kötni okostelóval, vagy pc-vel is... De akkor már jpg, vagy más, nemzetközi formátumba, amit el is lehet tenni... -
szabeska
addikt
Sziasztok! Van valakinek Samsung T24D390/391-es TV-monitorja? Milyen beállításokkal használja PC-hez?
-
Pítör Pan
csendes tag
Tegnap voltam Pesten az egyik Euronicsban és eldumálgattam vagy egy órát egy fiatal eladó sráccal.
Vittem magammal pendriveot és külső vinyót hogy tesztelgessem a tv-ket.Nagy meglepetésemre közölte velem és be is mutatta, hogy 32 és 40 colos tévéknél, 75 és 140 Ft közöttiekben (Sony, LG, Samsung, Philips), szinte mind kivétel nélkül 50 Hz-en operál. Berakott egy kis pendrive-ot és fekete háttéren, 4 oszlopban fehér 3 betűs szöveg 20 sorban mászott felfelé. Első oszlopban lassan, köviben gyorsabban és így tovább. Az 50 Hz-es tévéken a második két oszlop fejfájóan "motion blur"-ös volt. A valódban 100 Hz-es Samsung UE40H 6200 , Samsung UE40H 6203 , LG 32LB570B és még az LG 39LB650 amiken a motion blur nem jelentkezett jobbak voltak így.
Így kb egyből ki is lőttem a Sony-t meg a Philiphset (noha az ambilight tényleg nagyon tetszett).
Így maradt ez a 4 típus. De eléggé meglepődtem, hogy hiába van odaírva a 100 Hz mégis majd elszédültem más tévéknél (samsungon és lg-n belül is persze).Írtam az LCD topikba is, de itt konkrétan a fentebb említett 2 Samsungról szeretnék véleményt akinek van tapasztalata velük. (pendrive, laptop, külső vinyó használat, upc nincs bekötve - nem kell)
-
andatti
senior tag
Úgy rémlik itt érdeklődtem anno...
Szóval jól szuperál a tv, de a felvételekkel még mindig akad némi "nyuansznyi" gondom.
1. Ha rögzítenék valamit a pendrive-ra és közben bekapcsolom a tv-t, (akkor ugye alapból azon a csatornán van, amit rögzít, mert amúgy is oda ugrik...) akkor leáll a rögzítés. Ezen nem lehet változtatni? Tegnap pont így jártam, mivel egy (korábban, mást) rögzített felvételt néztem meg, és amikor visszatértem volna a frissen rögzített adáshoz hiányzott a vége. Gondolom azért mert akkor kapcsoltam be a tv-t...
2. A másik gond is még mindig a rögzítés, bár épp a másik része, mivel a tv a saját formátumában rögzít a pendrive-ra, (már belenyugodtam, hogy csak a tv-n tudom megnézni és archiválni nem tudom, mivel más készülék nem látja és nem olvassa) de akkor sem tudok törölni. Én vagyok ennyire béna, hogy nem találom, vagy tényleg nincs törlési lehetőség? Végignéztem a beállítások menüt, mind a 2 távirányítót, amit kaptunk a samsung okostv-hez, de nem találom a törlést, sem a felvételek, sem a gyűjtőmappához... Mert, ha tényleg nincs törlés, akkor csak a PC-n egy formázás oldja meg a gondot, amit a tv-re dugva a készülék úgy is újraformáz majd. De jó lett volna megúszni ezt a macerát, és a tv-n megoldani a fájlok törlését. Igaz, még kiírja, hogy közel 6 órát tud még rögzíteni, de kíváncsi leszek, ha betelik, akkor esetleg előjön-e valami törlési lehetőség. De eddig semmi nyoma...
Sajnos nincs médialejátszóm és semmi egyéb kütyüm, amit közbe iktathatnék, mert akkor tudnék rendes, normál formátumban rögzíteni és archiválni is... -
t-real
tag
válasz
t-real #78589 üzenetére
arra rájöttem hogy miért nem jelennek meg bizonyos képbeállítási opciók, ha win-ben (hdmi) kábelon 24hzre teszem a felbontásoknál minden oké, ha átváltom 60hz-re ugyanúgy full hd felbontás akkor a fele opciót kikapcsolja a tv-m a beállítások menüben (kép, általános, stb) ami még egy órával ezelőtt ment és lehetett kapcsolgatni 60hz 1920x1080-nál is...
nem lehet hogy köze van az ffdshow kodek felrakásához? mert semmi más nem történt és a fele opcióm eltűnt a tv-mből
(vagy a madvr ment még fel az imént)
-
t-real
tag
senki nem vette észre hogy ahogy átvált a tv egy forráson belül pl pc 3d-re vagy 24p-re akkor nem jegyzi meg a beállításokat? sőőőőt ha visszaváltom (monitorként használom) full hd 60hz-re akkor utána már rendesen nem jelennek meg opciók. inaktívak amik 10perce még aktívak voltak (pl kép üzemmódnál csak normál és szórakozás van, stb stb stb.
Ez miért lehet? Meg az hogy a tv-m ota frissítette magát 2105-ös firmware-re a samsung hivatalos honlapon meg [link] 2104.2 van fent... -
zotyi2222
csendes tag
Sziasztok samsung 50 h 5000 es tv hez szeretnék fali konzolt venni ami legalább 1 méterre kihúzható de azt se bánom ha tovább valakinek valami ötlet?
-
bekes.andras
tag
Ha valakit érintene... (55HU6900)
Az utolsó frissítés óta van GAME fülem a SMARTHUB-ban, egy ideje ígérték, most meg is valósult. A felhozatal elég gyér, és javarészt külön kontroller, vagy okostelefonos irányítás preferált. Talán idővel ez is javul.
Azért egy csuris (Angry Birds) játékot eltudtam volna képzelni alapban.... :/ -
Lizsó
csendes tag
Sziasztok,
miért lehet az, hogy H6500 csak magyarul játsza le az mkv filmeket?
Feliratot tudok váltani, és ki-be kapcsolgatni, de nyelvet sehol.
Pedig van angol hangsáv is, mert PC-n és másik Tv-re kötött media boxon mátváltható.
-
adriano18
tag
hellosztok
Segítséget szeretnék kérni. Van egy Samsung LE37C530-as LCD TV-m Ci+ kártya foglalattal. A dekóderemet leakarom cserélni ilyen Ci+ kártyára (műholdasra). Ez lehetséges? Vagy nem? Mivel a műholdashoz DVB-S tuner szükséges (az meg nincs a TV-be)? -
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ue48h6500-as tv-m, es azt szeretnem tudni hogy letezik e alkalmazas telefonra amin billentyuzetet lehet vezerelni?
Tehat nem hadonaszni akarok a taviranyitoval mikor gepelek, hanem csak beirom a teloba es irja a tv-be. Letezik ilyen app? -
Flashget
félisten
Ha idővel a tv-ik is olyanok lesznek mint a mobiljuk, lehet dobom a samsungot.
A Xiaomi bemutatta a 40″-os FullHD-s Mi TV 2-t -
Flashget
félisten
válasz
LoJoCi #78568 üzenetére
Mondjuk ha a gyártói honlapon hasonlítod össze a két típust hamarabb megkapod a választ.
lényegi különbségek:
DVB-T/C/S2 vs. DVB-T/C tuner
Twin tuner vs. nincs
micro dimming vs. nincs
CMR 600 vs. CMR 400DVB-S2 tunerra akkor van szükséged ha tányéros tv-t nézel és pl. CI+ CAM-ot akarsz használni.
-
Flashget
félisten
válasz
Angel2014 #78564 üzenetére
Kevered a dolgokat.
MM nem kiterjesztett garanciát ad, hanem attól többet. Túz, folyadék és töréskár ellen is biztosítva van + gyártói garancia lejártát követően további 2 évig ad teljeskörű garanciát. Ilyenkor a készüléket az MM-hez kell eljutatni a készüléket. Viszont ez a fajta biztosítás csak a vásárláskor köthető amikor a tv még nincs a vásárló tuolajdonában. Gondolom a visszaélések elkerülése végett van így.
Samsung csak kiterjesztett gyártói garanciát ad ami a meghibásodásra vonatkozik csak és igen lehet a 11. hónapban is venni. [link] -
Flashget
félisten
Ameddig az ilyen kérdésekre érkeznek válaszok, addig nem is fogják tanulmányozni a kezelési leírást.
néha én is agyam eldobom ilyen kérdéseket látva..lassan eljutunk oda, hogy majd megkérdezik a tv-hez kapott távkapcsolón melyik gomb megnyomásával lehet kikapcsolni a tévét...
-
LoJoCi
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Samsung UE40H6600 és Samsung UE40H6400 között pontosan mi a különbség? A boltban a "szakemberek" szerint a 6600-asnak szebb a képe, de én nem igen láttam különbséget. Megéri a felárat?
Köszönöm!
-
Zoleer
csendes tag
Sziasztok!olyan kérdésem volna h volna 1 Samsung UE40H6200 tvm.Be lett kötve az iptv is.A samun ott van a tvgo amire felregeltem.el is indulna a műsor,azaz csak indulna.Karika forog körbe majd leáll 1 idő után.A legfrissebb frissítés minden megvan.Tabon ,telon megy.Valakinek ötlet??
-
attamero81
senior tag
válasz
nightshadow #78565 üzenetére
-
nightshadow
veterán
Samsung UE48JU7000T review [link]
"However, while it certainly gets some things very right its motion problems ultimately undermine its UHD talents so severely they make the set hard to recommend."
-
Angel2014
addikt
válasz
Flashget #78491 üzenetére
Szia! Beszéltem a samsung ügyfélszolgálattal, a H6230-ra nem kötöttem kiterjesztett garit, azt mondták ha lejár az egy év és a plusz egy év gari , előtte hívjam fel őket és újra lehet rá vásárolni kiterjesztett garanciát.
Mondjuk náluk kicsit más a vonatkozása, mint a media marktban kötött biztosítós kiterjesztett garancia.
De az a lényeg , akár panel hibás lesz akár készülék cserés a samsung folyamatosan vállalja a javítást és az alkatrész cserét. -
havri1
félisten
válasz
attamero81 #78562 üzenetére
+ (#78560) Dave567
~10 éve van meg a monitorom, és nem látom beégésnek jelét. Viszont a Samsung 6400 használatiban benne van, kerüljem a logos adásokat, mert beég
Köszi az infót -
BBéci
legenda
válasz
#33101952 #78549 üzenetére
Szerintem a készülékeid megérdemelnének egy asztali médialejátszót. Ami a TV-ben van, az nudli.
(#78557) PuMbA
Több, mint 20 éve.
Ameddig az ilyen kérdésekre érkeznek válaszok, addig nem is fogják tanulmányozni a kezelési leírást.
Angol nyelvű fórumokon a következőket szokták válaszolni: RTFM, GIYF. -
blakey
titán
válasz
traktorgumi #78552 üzenetére
Leírtam, hogy mit mikor és hova.
Nem kell kapkodni hanem szép nyugodtan elolvasni a kezdeti lépéseket vagy vásárlás előtt YT videókat nézni. -
gorog67
aktív tag
válasz
traktorgumi #78554 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem. (Egyébként blakey is írta, csak akkor még nem tudtad, hogy mire gondolt. De lebuktál, mert nem olvastad el a kezelésit a tévé bekapcsolása előtt.
) A sörömet megihatod helyettem.
-
gorog67
aktív tag
válasz
traktorgumi #78552 üzenetére
A tévével kaptál egy adaptert az egyik zacskóban. Azt keresd meg!
-
blakey
titán
válasz
traktorgumi #78550 üzenetére
Hátlapon van egy matrica, azt le kell venni és bele kell csúsztatni az adaptert utána mehet a modul meg a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest