Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiMedia lejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
#33101952 #77244 üzenetére
At kellene vinnie az 5.1-et a HDMI-n. Sajna nem tudom az XBOX milyen kodolassal kuldi a stream-et, de meunben az sound/advanced settings-nel a bitfolyam-ot be lehet allitani. Kiveve az egyik bugos firmware-nel ahol hiaba allitottam be, csakis PCM stereo-ban kuldte at a jelet. Nem tudom azota javitottak-e.
Viszont ha ram hallgatsz, nem a TV-bol viszed at a hangot hanem a XBOX one-on huzod ki az optikai audiot bele az erositobe. Sokkal jobb minosget is kaphatsz es a TV kenye/kedve szerinti problemakat azonnal ki tudod kuszobolni.
Milyen hazimozi rendszert hasznalsz? Ha AV erositod van akkor lehet erdemesebb ugy bekabelezned, hogy: XBOX -> AV erosito -> TV es mind mehetne HDMI-n az AV erosito meg levalassza a hangsavot es sajat maga dekodolja es a TV-n a hangerot igy nem kell mindig levenned ill. TV hang menuben brilliroznod vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Autós topik
- Suzuki topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest