- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Gigabyte alaplap topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
"...Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....".... Azt hiszem,pont ezt írtam.....elnézést, ha szabatosan fogalmaztam a továbbiakban....nyilván arra gondoltam, hogy a kártyát magát nem teheted át egy másik tv-ben lévő CI+ modulba....hiszen a fenn általam leírtak szerint a szolgáltató párosítja a modult a kártyával.....akkor nem nézhető másik tv-n, ha csak a kártyát teszi át valaki egy másik tv-ben lévő CI+ modulba.....azt hittem egyértelmű az okfejtésem,de akkor bocsánat,amennyiben mégsem volt az...ezt is azért tartottam fontosnak megemliteni,mivel vannak,akik konkrétan ily módon ütköznek akadályokba....mert pl. régebben máshonnan ("antennabót,web" vásároltak CI modult....és nem tudván, hogy az aktuális szolgáltató általában párosítja a kiadott kártyáit a moduljaival....sőt eghyes szolgáltatók "meg sem engedik", hogy külön vegyél CI modult,csak azt lehet bérelni,vagy megvenni tőlük,amit Ők adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- Lossless DSD MP3 lejátszó
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- Sonos SUB mélynyomó + SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 wireless, multiroom, AirPlay
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest