Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy az UE55H6410 jó választás-e a jövőre nézve? Tudom,hogy nem túl régi darab,de rendelkezik-e valaki ilyennel (vagy hasonlóval)? Vannak-e tipus hibák?
Köszi előre isNem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
PuMbA
titán
válasz macskajancsi #72997 üzenetére
"És ami nem Hamhung? (H=S)
Pl.: LG 47LB580V vagy Sony Bravia KDL-42W705B ? Ezek is nagyjából ebben az árkategóriában vannak."Ezt én honnan tudjam
"Köszi!
És a Samsung UE48H5030 -cal mi a helyzet?"Előbb nézted meg az összefoglalóban, hogy az 5xxx széria nem ajánlott, erre megkérdezed megint, hogy ajánlott-e. Nem, még mindig nem
[ Szerkesztve ]
-
Zé777
tag
-
nababika
aktív tag
válasz sandró60 #72985 üzenetére
Az íves nekem is okozott gondolkodást, de elég közelről nézzük, kb.3m. Sokat nézegettem a boltban és az a véleményem alakult ki, hogy távolabbról nem jobb, sőt esetenként meg rosszabb is, mert csökken a betekintess szöge, aki meg "oldalról" nézi az majdhogynem vállalhatatlan. Szóval nem tudom, meg olvasgatok a témában. Bar ennyiért lehet nem kéne. Azért köszönöm. A paraméterei alapján egyébként jó tv vagy sem? Ja és meg valami, az hogy DVB-C, DVB-S2, DVB-T mit jelent? Van benne szatellit Turner, működik UPC kártyával? bocs ha nagyon hülyeséget kérdezek de nekem ezek csak betűk és számok, ez esetben csak betűk de ez nem sokat segít.
-
Zé777
tag
Sziasztok!
Bár a másik topikban már feltettem a kérdésem és csak most látom, hogy van kifejezetten Samsung topik... na mindegy ide is beszúrom, remélem nem lesz belőle gond.
Tudnátok segíteni, hogy az alábbi két tv között milyen érdemi különbség van és melyik a jobb választás?
Ahogy az adatokat nézegettem nagyon hasonlónak tűnnek tudásban...Ez a két tv ami szimpatikus nekem.
Köszönöm előre is!
Üdv: Zoli
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz r3dsnake #72980 üzenetére
Egyelőre Plex app-al csak a Samunál találkoztam, tv, Blu-ray lejátszó ill. összes okostelefon, tablet stb. képes rá. Más tv-k "csak" sima DLNA-ként látják, semmi borító, leírás, stb.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vhaerun
tag
Sziasztok,
Az Expert Electro, amit a samsung.hu online vásárláshoz felajánl gyári garit ad? Ezt tudja valaki?
Köszi -
Batib
őstag
válasz sandró60 #72985 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de jövőre még több íves tv lesz a Samsung kínálatában.
Egyébként ez egy premium tv nem sok jobb van a Samsungtól. Nekem kifejezetten tetszett. Az ívesség meg ha nem is előny, én azért kifejezett hátránynak sem tartom.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Kinéztem egy tv-t [link] és a véleményeteket kérném. Elég olcsó és akár gyanús is lehetne. Forintban kb. 350000. Parasztvakítás aminek bedőlni készülök, vagy egy jó tv alacsony áron? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz galaxys80 #72979 üzenetére
Passz.
Szerintem minden esetben érdemes az egyéb beállítást választani. UPC előfizető vagyok, mégis az egyéb használható nálam is normálisan.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Egyik haveromnál tegnap beállitottam egy Smart TV-t, konkrétan ezt a tipust: Samsung UE48H6400
Gyönyörüen behúzta a Plex streamet külső hálózatból a store-ból letöltött alkalmazással. A kérdésem az lenne, mire kell figyelnem, ha tévét vásárolnék, hogy pontosan ugyanez a smart rendszer és hardver legyen a tévében? Van ezeknek valami szoftveres verziószáma vagy hardveres követelménye, hogy pl. a Plexet fel lehessen igy tenni?
Köszi!
-
galaxys80
veterán
Anno én Digi-t állítottam be, annak ellenére, hogy Vidanet-es vagyok. Az utóbbi időben viszont rendszeresen megszakad az adás 20-30 sec-re (kódolt jel) kizárólag a Digis csatornáknál (Digi Sport, Word stb.).
Lehet ennek köze, ahhoz, hogy nem a megfelelő szolgáltatót állítottam be? Vagy csak simán a szolgáltatóm szarakszik? -
sunci_02
aktív tag
Mert a médiaszerver vagy videomixer és a kivetítő(k) között optikait, DVI vagy BNC-t használunk.
Hangra, hangjel továbbításhoz UTP-t, vagy XLR csatlakozós Proel minőségű kábelt használunk, a végfok és a hangfal között már gyári speciális kábelt használunk. ( a nagy teljesítmény miatt).
Szerk:
SIM2 Lumis Host ???
Nem
Inkább ezek és társai:
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
válasz senki66 #72916 üzenetére
Ez samu tv esetében nem így van mindig. Ugyanis meghackelték a D. szériát azóta megy a kergetőzés a samsung és hackelők között. Ennek hatására adtak ki olyan fw-t ami nem javított semmit viszont letíltott pár dolgot. Voltak akiknek fw frissítés után nem működjöt az ami előtte jó volt. Samsung nem ad ki changelogot éppen ezért, "mert nem publikus." ha leírnák mit tílt ki rakná fel? Ezért szoktuk javasolni akinek nincs baja a tv működésével ne frissítsen. Hbbtv-n kivül más új funkciót úgy sem adna az fw-ben mert az jelenleg szoftveresen le van tíltva benne bizonyos modellekben.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz sunci_02 #72962 üzenetére
Szerintem inkább a te kijelentésedre illik az általad alkalmazott jelző!
"Nem lesz szebb a kép a tv-n, vagy jobb minőségű a hang, mert drágább a kábel."
Abban igazad van, hogy önmagában a magasabb ártól nem lesz jobb semmi, de aki azt állítja, hogy az optikai kábel minősége nincs hatással a hangra, annak fogalma sincs a témáról.
Vetítőhöz mi a csudának kell optikai kábel? Netán SIM2 Lumis Host?(#72970) PetX
Vasárnap állítottam be haveromék Samsung tévéjét, Digikábelhez.
A hangolás előtt ki kell választani a szolgáltatót. Két lehetőséget ajánlott fel, UPC és egyéb. Értelemszerűen az egyébre kattintottam, utána ment minden, mint a karikacsapás. Szerintem Te itt hibáztál, azért látsz UPC reklámot.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
becsitibi
senior tag
válasz becsitibi #71986 üzenetére
Sziasztok,megosztanám veletek tapasztalatomat,a válaszolt üzenetemre,illetve az előzményekre.A tv-t 2014 05,15.-én vettem az elektropark boltba,Samu F6400,2x volt képernyőhibája,mind a 2x garanciásan kicserélték a kijelzőt,amit Szlovákiából rendelt a szerviz,be van regisztrálva a samsung oldalán,a gar 2016 05 15-ig van,lehet még venni rá 1 vagy 2 év garit majdnem 20 Ft-ért.
Üdv
-
legenda
válasz HolyFire #72964 üzenetére
a kapcsolatot nem zavarja valami szélsőségesen a tv és a szemüvegek között?
nekem bexel volt bennük gyárilag, azokkal tudta a leírtakat, most varta van a szemüvegekben, azokkal is jól bírják, a 3 hónap alatt - mitóa elemeket cseréltem - is elég sok 3d filmet megnéztünk már, biztos 20 felett, és még nyoma sincs lemerülésnek.PuMbA; vagy egyszerűen csak ilyenek adott technológiájú elemek, más eszközöknél is előfordul, hogy ki- és bekapcsolást követően más infót szolgáltatnak, mert eltérőt közöl az akkumulátor.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Batib
őstag
-
PetX
aktív tag
Segítsetek, vettem egy UE48H6200 -as TV-t és képtelen vagyok a digitális adásokat nézni rajta.
KábelTV szolgáltató: DIGI
Csomag: DIGI50A probléma: Nincs kép és hang, de a műsorújságot látja mindegyiknél...
1. kör
Varázslóban először csak Olaszország választható. Csatornákat megtalálja, analóg adások jönnek, a többinél: "Kódolt jel. Nem található a CI+ modul vagy az intelligens kártya. Ellenőrizze, megfelelően van-e behelyezve."
vagy volt amikor ezt írta: "Gyenge, vagy nincs jel. Ellenőrizze az antennakábel csatlakozását és a tárolt csatornákat."2. Kör
Automatikus keresés, Ország: MO, Kábel, Teljes keresés. Uaz. Mindent megtalál (sőt). De nincs kép és hang.3. Kör
Manuális keresés:
Jelátviteli seb. (Symbol rate): 6900 KS/s
Freq: 114.500 kHz-től 794.000 kHz-ig
Moduláció: 256 QAM
Megint megtalál mindent, az eredmény uaz. (műsorújságot látok, se kép se hang)Annyi észrevétel van, hogy pl. UPC-s ingyenes (reklám?) csatorna jön és ahhoz pl. DTV -t ír...
Még a M1 és M2, Duna sem jön be digitális csatornán, ha jól emlékszem ezeknek viszont jönnie kellene.Megtalált csatornák:
Digitális: 198 (TV: 165; Rádió: 33; Adat/egyéb: 0)
Analóg: 27Szóval nem értem, láttam más is belefutott ebbe, de konkrét megoldást nem találtam a HSZ-ekben.
Hol lehet a hiba?
Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz!?
-
sunci_02
aktív tag
válasz HagaNRG #72854 üzenetére
Ez a kábel kérdés egy baromság. Normál minőségű kábelt kell venni. Nem lesz szebb a kép a tv-n, vagy jobb minőségű a hang, mert drágább a kábel.
pl. kivetítőkhöz 1 - 300m sima optikai kábelt, hanghoz 1 - 300 m Proel minőségűt használunk. Egyedül a Speakon-speakon kábelek speciálisak, de azt a hangrendszerhez vettük/kaptuk. -
Vhiktor
veterán
válasz HolyFire #72943 üzenetére
Mi már több mint 10 filmet megnéztünk és messze vagyunk a lemerüléstől.
Rossz a szemüveged.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
sandró60
addikt
válasz NONPLUSULTRA #72956 üzenetére
Azért nézz szét a tévé menűben,hogy van-e olyan,hogy külső beviteli eszközök engedélyezése.
-
gery2123
őstag
Ez így van. 2 m körül nézem, és nem látok problémát. Nem is akarom, de 60k nekem megért. Eredetileg egy 24" Samsung monitor TV volt a kiszemelt, de fekete péntek MM és úgy lett ez. Legszivesebben egy Sony 42" 705 vettem volna csak hát az ára már nem annyi.
-- PSN_ID: GerY2123
-
BBéci
legenda
válasz gery2123 #72955 üzenetére
Addig örülj, amíg valaki nem mutatja meg, miként lehet legjobban észrevenni a mosódást, más néven élesség csökkenést. Az is tény, hogy a 32 colos tévén 2 méterről, vagy pláne messzebbről már aligha lehet zavaró. Erre is igaz, hogy a távolság mindent megszépít.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
NONPLUSULTRA
tag
válasz sandró60 #72952 üzenetére
Ó igen? Akkor van remény. Ilyenem van: [link] bár szerintem mindegy mert az összes mostani vezeték nélküli Logitech billentyű és egér ugyanúgy kapcsolódik.
Ilyen a TV: [link]
Azt hittem az a baj, hogy mindkét eszköz ugyanarra a vevőegységre kapcsolódik és a TV egy USB-ről csak 1 eszközzel boldogul, de ha nálad működik, nálam más lehet a bibiALL I WANT IS WORLD DOMINATION
-
gery2123
őstag
Azért ennyire nem rossz a helyzet szerintem. Persze egy 50" méret már más tészta, de nekem a 32" 5030 teljesen vállalható. Nem látok rajta mosódást, pedig az elmúlt napokban csak sport ment rajt. Igaz nincs és még nem volt komolyabb tv-m, de a szemem jó, és elég érzékeny vagyok az ilyesmire. Játék majd később. ☺
Ja és ekkora méretben tuti nem az 5000 szériát vennem[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
sunci_02
aktív tag
válasz aProPeti87 #72897 üzenetére
Nekem a "butább" H6200-m van, de imádom. Közel 2,3m méterről nézem, és játszok, leírhatatlan élményt nyújt pl. a Far Cy 4, vagy a Nemo Nyomában 3D BD
-
sandró60
addikt
válasz NONPLUSULTRA #72951 üzenetére
Mi a Logitech tipusszáma ?Nálam egy K400-van(igaz ez "tapi"pados,de én egérrel használom") és működik,mert össze van hangolva a billentyűzet az egérrel.Igy az 1db vevőegység a tévé usb-én .Hál istennek a gyártó gondolt ilyenre is.
[link][ Szerkesztve ]
-
NONPLUSULTRA
tag
Samsung Smart tévémre szeretnék rákötni egy vezetéknélküli Logitech billentyűzet+egér párost.
Mivel mindkét eszköz 1 USB adapterre kapcsolódik ezért vagy csak az egyiket vagy csak a másikat tudom használni. Van ötlet, hogyan tudnám egyszerre használni a kettőt?ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
-
dethroner
veterán
válasz Tegla80 #72922 üzenetére
Nem biztos hogy kivitelezhető. Én sem kapcsoltam ki alapból, de amikor szólt hogy van, kilőttem és nem kértem. Ettől függetlenül rendszeresen zaklatott azzal hogy letöltötte és csinálja-e. Megnéztem és már ki volt lőve a frissítés, szóval a már letöltött fw-vel a puttonyában volt napokon keresztül. Hiába erősködött, mindig elutasítottam. De a rohadék egy alkalommal akkor dobta fel a lehetőséget, amikor épp az ok gombot kellett megnyomnom a menüben és nagy lelkesen már frissített is. De azóta nem háborgat, pedig weboldalán néztem, azóta jött ki újabb. Mondjuk érdekes volt a sztori, mert pár nappal később levették és visszatették legfrissebbnek azt amit nekem is feltett. De így volt a tévém pdf használatija is. November 27-én feltettek egy új verziót az új fw-vel egyszerre, majd mindkettő lekerült és visszarakták a régieket a letöltések közé.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
BBéci
legenda
-
ada19
senior tag
válasz HolyFire #72943 üzenetére
Ott valami más gond lesz, nekem jópár filmet kibírt már mindkettő szemüveg a gyári gagyi elemekkel. Currys oldala 150 órát ír battery life-nak nem tudom ez mennyire helytálló, de úgy rémlik amikor utánaolvasgattam az enyém vásárlása után, hasonlókat írtak ott is mint személyes tapasztalat.
Mégsenem
-
HagaNRG
őstag
válasz macskajancsi #72906 üzenetére
Szia!
A legjobb 50"-os TV ma szerintem kétség kívül a Samsung UE50H5000, ha extra nem kell és a 150 ezer alatti kategóriát nézzük.
-
HolyFire
aktív tag
-
HZoli87
veterán
Üdv!
TV vásárlás előtt állok. Összefoglalóban olvastam a gyári garanciáról. Létezik olyan bolt, ahol ezt teljes mértékben megkapom (gyártói boltokon kívül), gondolok itt arra, hogy egy esetleges meghibásodás esetén házhoz jönnek javítani? Köszi
-
senki66
senior tag
válasz PainKiller13 #72934 üzenetére
Csak mint furcsaságot jegyeztem meg, mert ha nem ismeri fel a TV, akkor vagy nem mutatja a fájlt vagy kiírja, hogy ismeretlen formátum, fájltípus, mittudomén, de hogy magától újraindul a TV az azért érdekes.
Nem volt még média lejátszós tévém, ezért nem tudom ez normális dolog e (gondolom nem)[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
Csocsesz75
őstag
Ha a tévé műsorújságjában nem jelenik meg bal felül az éppen nézett műsor (se kép se hang csak teli világoskék négyzet) akkor az szolgáltató vagy tv gond ?
Smart részben, csatorna rendezésnél és mindenhol máshol van kis képem hanggal.
-
HolyFire
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki hogy Samsung 48H6200 tvhez milyen samsung aktív szemüvegek jók?
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
senki66
senior tag
Kipróbáltam ezeket a teszteket:
Médialejátszók tesztmódszere
10-ből kilenc ok, de erre újraindult a TV:
x264_killa_sample.mkv
96 MB H.264 (MKV) 1080p AVC High@L5.1
48,0 KHz, 6 csatorna AC-3 33,8 -
Archttila
veterán
Samsung 2015 Television Lineup
K6500
1080p Full HD
Smart TV
Clear Motion Rate 480
Micro Dimming
2 Pairs 3D Glasses
Available in 42-inch UN42K6500AFXZA, 48-inch UN48K6500AFXZA, 50-inch UN50K6500AFXZA, 55-inch UN55K6500AFXZA, 60-inch UN60K6500AFXZA, 65-inch UN65K6500AFXZA and 75-inch UN75K6500AFXZA[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
senki66
senior tag
válasz Csabcy #72926 üzenetére
Nekünk megérkezett végre a tévé, a cél az volt, hogy egy full HD legyen, alapfunkciókkal, jó áron. Ennél olcsóbban 66960 Ft,nem találtam 32-es FHD-ét (és persze nem Orion vagy más noname) ráadásul kényelmesen a Telekom számlával 24 havi kamatmentes részletre lehet fizetni, 2 év garanciával.
Más típusoknál nem tudom milyen a Tés ár, de ennél nagyon kedvező volt. -
-
aProPeti87
aktív tag
válasz aProPeti87 #72915 üzenetére
Senki ?
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
BBéci
legenda
válasz -ZeeZee- #72919 üzenetére
Tiltsd le az automatikus frissítést. Más szempontból is ajánlott megtenni. Rendszeresen bekapcsolja magát a TV és keresi a frissítéseket.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz senki66 #72916 üzenetére
Nekem a dobozból csak a kipróbálás erejéig kivett TV-men a wifi beállítása után rögtön fw frissítést ajánlott fel. Nem kértem. Erre közölte, hogy a legközelebbi kikapcsolás után automatikusan meg fogja tenni... Ha jól emlékszem 1018-ról 1020-ra. Azóta még nem szedtem elő a dobozból, majd csak karácsonykor...
-
tibibi
őstag
Van értelme Samsung WIS12ABGNX? Vagy próbáljam szépen elvezetni a kb 8m kábelt a routerig, Jobban járok?
-
senki66
senior tag
Keresővel belenéztem pár firmware-es hozzászólásba, de csak egy olyant találtam, akinek valamilyen funkcióbeli visszalépést okozott. (persze nem olvastan el az összeset)
Ha ennyire nem ajánlott, akkor miért készítenek frissítéseket, nem a jobb működés céljából. A számgép alaplapján is frissítjük a firmware-t és az is általában valamilyen javulást vagy legalábbis több hardverrel való kompatibilitást eredményez bár kétségtelenül mindig van egy kis kockázat. -
aProPeti87
aktív tag
Valaki ... Samsung UE48H6400 , PC - vel valaki használ ilyet ?
Érdekelne hogy mekkora az input laggja játék közben ... Nem szeretnék zsákba macskát venni , leteszetelni meg persze nem engedik a boltbanIsten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
senki66
senior tag
válasz Csabcy #72911 üzenetére
Szia,
Ez egy igen hosszú történet, de mivel úgy is b...a a csőrömet elmesélem.
Először november 13 körül, aztán mivel senki nem keresett vagy 1.5 hétig, reklamáltam, akkor azt mondták rendeljem meg újra. Na érdekes akkor két nap múlva hívtak, hogy látják hogy kétszer van megrendelve, miért. Akkor a másodikat visszamondtam, de az első rendelésről nem mondtak semmit, mert azt másik kolléga intézi. Pár nap múlva felhívtak az első rendelés ügyében is, hogy onnan számítva 8-10 nap és szállítanak.
Megint eltelt vagy két hét, újabb reklamáció, erre megint azt javasolták, hogy rendeljem meg újra (harmadszor!!!) Na erre már azt mondtam, hogy szó sem lehet róla és elegem van az egészből. Másnap hívtak, hogy ma hozzák. Miközben írok kaptam a telefont, hogy meghozták anyukámhoz a TV-ét. HDMI kábel nincs hozzá, bekötötték scart-tal. Majd túrok itthon egy kábelt. Egyébként Te milyem tévét rendeltél és kaptál e már legalább egy visszahívást? -
Tegla80
addikt
válasz senki66 #72910 üzenetére
Nem ajanlom a fw frissitest,amig tokeletesen muxik a tv regi fw el is.
Ha az jol van megirva,nem lesz gond az ido elteltevel sem.Smart is tokeletesen megy igy 2 evesen is.(igaz kozben szuleimhez kerult . ES5500. fw:1030 . )
Viszont ha mukodesbeli hibak adodnak akkor van,h az hoz esetleg megoldast,de addig nalam tabu.BBeci
Nem kell keresni.....jelentkezem magamtol.Sony® & PlayStation®
-
BBéci
legenda
válasz senki66 #72910 üzenetére
11 éve foglalkozom tévék tesztelésével, de olyannal még nem találkoztam, nem is hallottam, hogy kodek vagy bármi miatt javult volna a médialejátszási képesség.
Ebben a topikban száznál több hozzászólás foglalkozik a témával és többségében nem javasolják a firmware frissítést. A keresővel megtalálod mindegyiket, ajánlom az elolvasásukat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
senki66
senior tag
Ezt a típust 2012 óta gyártják, ha mondjuk több mint két éves a firmware, akkor sem valószínű, hogy tartalmaz hasznos változtatásokat (kodek stb.)? Egyébként esélyes, hogy egy régi darab lesz, mert a Telekom karácsonyi raktárkisöpréses akciójából van(lesz).
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz senki66 #72907 üzenetére
A fat 32 csak a frissítéshez kell(ett), lejátszáshoz jó az NTFS. Frissítéssel várj még először teszteld a tv-t! Ha vmi nem ok. akkor próbáld meg a frissítést, valszeg úgy sem javít rajta.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
senki66
senior tag
Sziasztok,
Ma hozzák anyukámnak a Samsung UE32EH5000 tévéjét. Tudom nem nagy durranás, de neki még nem volt csak SD Crt-je. Szeretném tesztelni majd a lejátszó képességeit. Találtam itt a fórumon egy Prohardveres tesztanyagot csak kérdés, hogy egy 64 GB-os ntfs-re formázott pendrive-ot vajon fel fog e ismerni a TV, mert azt is olvastam, hogy FAT32-re kell foemázni, de arra meg nem lehet nagy HG anyagokat rátenni?
Láttam a Samsung oldalán, hogy van decemberi friss firmware, érdemes azt először feltenni vagy ezek nem tartalmaznak lényegi változtatásokat? -
macskajancsi
aktív tag
Sziasztok!
50 col körül mi most a bestbuy?
150-170 körülig szánnék rá, 3D nem kell, sok garival lehetőleg, wifi jó ha van, de utpvel is megelégszem.
Szülőknek lesz, nem kell sok csicsa, extra.[ Szerkesztve ]
coito ergo sum...
-
makhandi
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült két készülékre leszűkítenem a listámat amik közül vennék TV-t:
SAMSUNG UE40H6200
SONY KDL32W705De a kettő közül már nem nagyon tudok dönteni. Megnéztem mindkettőt az MM-ben. Igazából mindkettő tetszett. Nagy különbséget így ránézésre nem tudtam tenni, pláne úgy, hogy nem egymás mellett volt a két tv. Főként Playstation-höz kell, meg foci meccsekhez, meg hát ugye hd filmek laptoprol vagy telóról.
Igazából olvasgattam itt is meg máshol is dolgokat (input lag, mosódás, betekintési szög, HZ stb.). De még mindig nem tudom, hogy melyik mire lenne jobb vagy kevésbé jobb, melyiknek mi az erőssége/hátránya. A legrosszabb ami miatt nem tudok dönteni az a méret... megvenném a Sony-t de ugye az "csak" 32", a Samsung ugye meg 40 és azért csak jobb egy nagyobb tv-n játszani, meccset nézni stb. De ha Sony jobb akkor inkább azt kéne lehet.
T-nél venném amúgy mindenképp a két TV között nincs akkora árkülönbség, hogy az döntsön (kb 15e). Meg ugye a Samsung 3D, de nem tudom, hogy az mennyire jó minőségű 3D, de maga a 3D annyira nem izgat.
Tudom, hogy ez Samsung topic és a legtöbb ember elfogult, de legalább hiteles infot tud adni a Samsung-ról, hogy miben jó/jobb vagy esetleg mi a hátránya.
Kérlek segítsetek -
RobotCat
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a számítógép képét a Samsrung Smart TV-re kitenni, de sajnos nem jön össze.
A TV tudja a Wi-Fi Direct-et, meg a DLNA-t is. A számítógépben pedig van egy TP-LINKTL-WDN3200 Wi-Fi adapter.
Már utánanéztem és a Windows 8.1-ben kellene lennie egy linknek, ahol hozzá tudok adni egy vezeték nélküli megjelenítőt, de nincs ilyen. Amúgy a Windows felismeri a TV-t, mint eszközt, csak a TV menüjében nem látom a számítógépet.
Tablet képét már sikerült felküldeni a TV-re.
Tudna valaki ebben segíteni?Előre is köszönöm.
-
ada19
senior tag
válasz aProPeti87 #72899 üzenetére
Laptopot vihetsz, HDMI-vel azonnal ki tudod próbálni, ott is az egér mozgatásával fogod észrevenni azonnal. Ja és persze ne felejtsd el Game módra átkapcsolni, a méretét a samsung.hu-n megtalálod.
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest