- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Azért melegszik rendesen a TV hátulja, vagyis forró mint a pokol! Remélem hosszú távon nem lessz baja!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
devil-k
nagyúr
Ha valaki ívelt, banán TV-re vágyna... (Edigital)
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
zsoe85
csendes tag
Sziasztok
Egy Samsung UE40F6320 boldog tulajdonosa vagyok, nagyon meg vagyok vele elégedve, viszont lenne egy kérdésem ami lehet, hogy kicsit bonyolult lesz, de szerintem ti tudjátok a választ
Szeretném összekötni úgy a Házimozimmal, hogy a hang amolyan erősítőként 5.1-ben jöjjön. A régi LG tévém (még nem síkképernyőset) úgy oldottam meg hogy egyik scart-t ment a TV-ből jack dugósan a Házimoziba (kép) a másik ugyanígy fordítva (ez 2004 körül )
Azóta nem foglalkoztam ilyen témákkal, úgyhogy tudatlan vagyok...
A házimozi nem mai LG Típusa (LG LH-T6340D) és nincs rajta HDMI bemenet csak a szokásos Video-Audió kimenet (hivatalosan ez)
Kimenetek: S-video, kompozit (RCA)
Bemenetek: RCA sztereo audioA kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt megoldani
Köszi előre is a válaszokat.
-
marilllyo
veterán
Sziasztok.
Van egy régebbi LCD TV-m.
Típusa: LE46B620R3WXXHVan rajta USB port amiről képes zenét és fotókat lejátszani. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy divx-et is lejátssza?!
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Tegla80
addikt
válasz asus027 #66488 üzenetére
Szia
ezt es ezt rakd fel a telodra es problem sztem megoldva.wolfman
Ezek specko szervizmenun belluli beallitasi dolgok lesznek(lennenek),igy erre csak egy ezen dolgokat konkretan ismero szerelo tudna valaszt adni.
Szervizmenube lepni is veszelyes lehet,nemhogy allitgatni benne,de samygo ra nezz ra azert,hatha.......
Vagy ha lehet,akkor becsomagol es az eladonal "kopp-kopp jonapot,gyuttem vissza a penzemert"[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
wolfman
veterán
válasz wolfman #66462 üzenetére
Szóval erre valakinek lövése, hogy mi lehet?
"Nem emlékszem, hogy is produkálta-e ezt a dolgot"
Ehelyett azt akartam írni, hogy:
Nem emlékszem, hogy megvételkor is produkálta-e ezt a dolgot[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
gyeniko
őstag
-
asus027
újonc
válasz digikábeles #66484 üzenetére
Szia.
Azt szeretném elérni, hogy a telefonon elindítom a youtube alkalmazást, és a kiválasztott számot a Tv játsza le. Mert a Samsung telefonon lévő youtube alkalmazásban van egy olyan opció, hogy "Csatlakoztatott televízió".
Ezt a QR kódot hogy tudom előcsalogatni?
Köszi -
dio001
tag
ezt egy picit osszekeverted az egyik kepet beraktam, a masikbol nem volt ertekelheto URL - doc
[ Módosította: doc ]
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
dio001
tag
Sziaszok!
Pár napja leírtam történetemet 2db smart tv-vel kapcsolatban. Sikerült most képeket készítenem róla. A kérdésem rövid: Mi lehet a problémája, és mennyibe kerülhet a megjavítása? (UE32H6470SSXZG) Válaszokat előre is köszi. Ui: A Tv ingyen lenne mert ki akarják dobni a hajóról! :-) Mindkét tv az alábbit mutatja ha bekapcsolom.ű[ Szerkesztve ]
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
-
karakpecze21
senior tag
válasz BlacKSouL #66479 üzenetére
Lehet mégis ez lesz a baj amit mondtál.Nem akarom elkiabálni, de most jónak tűnik eddig.Ha online nézek filmet pl. sokkal gyorsabban pörget bele, gyorsabban reagál stb.
Próbáltam még távolabbi csatornára tenni a routert a többitől.
Mondjuk nekem nem egyszerű, mert a tv-ig 3 routeren jut el a net.
Nővéreméktől a szomszédból veszem egy routerről a netet egy accespoint-al amin egy irányított antenna van.
( hála istennek tökéletes jellel), erre az accespointra vezetékkel csatlakozik rá nálam egy wifi router és az szórja tovább.Köszönöm a segítséged.
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz karakpecze21 #66477 üzenetére
Nézz körbe telefonos app segítségével(pl. wifi analyzer) a lakás különböző pontjain (különösen a tévénél), hogy a környékről nem jön-e be zavaró wifi jel (=a tiéddel azonos csatornán van valaki) mert az könnyen megzavarja az egyszerűbb wifi egységeket.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy Samsung UE40F6320AWXXH tv-t.
Wifi-n csatlakozok a netre és valamiért ledobálja magát bizonyos időnként wifi-ről.
Laptop. telefon soha nem dobálja le magát rőla, de a tv valamiért igen.Sokszor újra kell csatlakoznom és még a hálózati kulcsot is újra be kell pötyögnöm.
Van ötletetek miért csinálja ezt?Talán hibás a tv? -
asus027
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. 2 éve vettem egy Samsung D5500 tv-t.
Eddig sajnos nem használtam a Smart funkciókat, de most megvettem hozzá a Wifi adaptert és sikeresen csatlakozott a Tv az internethez.
Azt mondták nekem, hogy a Samsung mobiltelefonom youtube alkalmazását egy párosítási kód segítségével tudom összekapcsolni a tv-vel. Azonban a televíziós youtube alkalmazásban sehol sem találom azt a kódot, amit a telefon alkalmazása kér ahhoz, hogy össze tudjam őket kapcsolni.Segítséget előre is köszönöm.
-
Flashget
félisten
válasz mikersz1 #66470 üzenetére
inkább arra kell rágyúrni, hogy minél nagyobb méretben venni tévét amit a pénz és esetleg a hely enged, mint az eféle pr. maszlagokra amiket a gyártók ráerőltetnek az emberekre és elhitetik velük, hogy a tv mindenre jó, jobb mint egy eleve célhardver. Lásd BD vagy MP lejátszó filmek terén, PC/Laptop/Tablet netezés kapcsán.
Írtam monitornak használva laptophoz tökéletes sőt játékhoz is az 5xxx széria.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz mikersz1 #66468 üzenetére
Akkor ezeket is mond el neki.
1. a tv a linuxnak egy herélt formáját használja, saját böngészővel.
2. semmit..abszolút semmit nem lehet telepíteni rá ami a web böngészésekhez kell vagy amit megszokott az ember. se másik böngészőt se flasht egyszóval semmit.
smartos tévékkel lehet a social tv részét használva facere, twitre irogatni..kb. ennyi.az egész egy nagy mókusvakítás BBéci szavaival élve.
Realme GT Master Edition
-
mikersz1
senior tag
válasz nightshadow #66465 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Köszönöm a korrekt válaszokat.
-
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Eh 6030hoz 40" hoz milyen fali konzolt ajánlanátok?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne, elég zavaró dologgal kapcsolatban.
Vettem pár napja egy Samsung HDTV-t. Nem emlékszem, hogy is produkálta-e ezt a dolgot, de folyton kiírja bekapcsolásnál, hogy
"Main board has been changed. Please go into service mode and setup below options - type, local set, front color option"
Na most én tudom, hogyan lehet bemenni a szervíz menübe, de nem akarok és nem is tudom hogyan kell ott bármit is állítani. Ebben tudna valaki segíteni, hogy mi a fene és hogyan lehet orvosolni?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
nemrég vásárolt ue39f5300 TV-nket ma nagynehezen rákötöttem a router-re, hogy használhassa a TV smart részét.
A beállítás jól is ment, van net minden jónak tűnt de nem nyitja meg az alkalmazásokat. Néha néha egyet megnyit de 99%-ban csak fekete kép fogad ahonnan csak a smart hub gombbal lép ki.Mi lehet a baj?
-
mikersz1
senior tag
válasz nightshadow #66459 üzenetére
és Flashget, köszi mindkettőtöknek. Szóval ha egy ue32f5300 lenne megvéve, és egy router lenne mellette, a routerrel pedig lan kábel segítségével lenne összekötve, akkor tulajdonképpen spórolnánk 14 ezret?
Egyébként, ha tablettel, akkor okostelefonnal is működik az internet elérés??
[ Szerkesztve ]
-
mikersz1
senior tag
Üdv.
Samsung ue32f5300 tv lett kinézve. Pendrive-ról filmnézésre-, tv csatornák nézésére és internetezésre lenne használva. Nem értek hozzá, szóval bocsi, ha béna kérdés, de ehhez még kell venni valamit, hogy internetezni tudjunk rajta, vagy már bele van építve a tv-be? -
zsoltttt
csendes tag
Ue32f6100-nek mekkora az input lag-ja,alkalmas játékra?
-
Flashget
félisten
megvenném.
micro dimmingnek van jótékony hatása ami nincs az F6500-ben és minimális különbség volt árban.
egyébként MM-ben nem volt más csak az F6640..szívem szerint 6770-t vettem volna a talpa miatt, de nem volt.ha nem lesz jó a smart nálad sem, akkor távjavítást kérj és utána jó lesz
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
frigoo
aktív tag
-
superg
senior tag
Így a samsung topikban ajánlanám vedd számításba ebben a méretben a sony w8-asokat is.Jelenleg samukkal az a helyzet amit vázoltál,régiek kifutók,újak drágák.Az ide sonyk viszont elég jól sikerültek,igaz smart részben gyengébbek.Sony topicban segítenek hol lehet jobb áron hozzájutni.
-
frigoo
aktív tag
Én is hasonló cipőben jártam mint te, csak én egy 42es Pana plazmát váltottam vele. Elsősorban plazmára gondoltam, de 55 méretben a plazmák amik akkor készleten voltak igen húzós áruk volt, 50 coll meg nem játszott. Egy 55st60at vettem volna, de már elkapkodták. A gtből csak 50 volt, a vt nagyon drága. Lgtől féltem. Így maradt az lcd. Elsőre F7000 500ks árával riogatott. Így lett specifikációk alapján nagyon hasonló F6650 340k-ért. A váltásnak vannak kényelmi előnyei és jócskán képminőségbeli hátrányai, még a színeit a mái napig nem sikerült nekem tetszőre belőnöm és akkor a feketéről még nem is beszéltem. De mindent összevetve szerethető, megszokható alternatíva lett. Az F6650 minden általad választott kritériumnak megfelel, de a saját médialejátszó felejtős, a 3D pedig 3D Bd isoval adja a legnagyobb élményt, igaz egy kezemen meg tudom azon filmeket számolni, amin érnek is valamit.
-
Tutu7030
veterán
válasz vadasz70 #66442 üzenetére
Ha androidos telefonhoz kellene ... [link]
Fájl megosztáshoz pedig többek közt ezek sem rosszak : [link]
Nekem az lg g telefonon gyárilag van ilyen alkalmazás (samuban nincsen?).LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy Samsung telefonra van olyan alkalmazás amivel tudnám a tv irányítani és billentyűzet is van rajta esetleg képeket átküldeni is lehet nem vagyok még a témában otthon. köszönöm
-
Flashget
félisten
UE55F6800, amiről valamiért a korábbi írásaitokból az rémlik hogy gyengébb mint az F6770
Mert az F6800 = F6500 csak külsőben tér el a CMR 400Hz.
F66xx/67xx mind egyforma belsőre csak külsőben, talpban térnek el és a CMR 600Hz + Micro Dimming amivel többet tud.
Én azt szoktam írni 55" esetében már nem LCD-t vennék.Realme GT Master Edition
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Van már vagy 3/4 éve hogy problémáztam a "milyet vegyek" B7000 helyett kérdésemmel. Utoljára Flashget társunk tanácsait olvastam, de azóta változott a világ, változtak (nem eléggé) az árak, tehát ismét visszatérnék.
2014-ben 55"-ban, Samsungban szeretnék választani.
Még mindég szimpatikus az UE55F7000, na de a 470-490eFt átlagára nem túlzás? Már csak azért, mert egy UE55H8000 "csak" kb. 70-90eFt-al több... Nem kellene már az F7000-nek olcsóbbnak lennie?A régi F-ből alig találok már árakat, így nehéz a pénztárcámhoz igazodni.
UE55F6800, amiről valamiért a korábbi írásaitokból az rémlik hogy gyengébb mint az F6770 (mozgási sebesség ), 370eFt körül mozog, még az UE55-F6770-nek nincs már Google szerinti árukereső ára A F6550 meg még mindég 370eFt körül tartja magát.
Szerintetek a fenti pénzekért még érdemes az "F" típusok vásárlásán erőlködni?Miért szeretném lecserélni az UE46B7000-et?
*Nagyobb 55" képernyő, mert távolról nézzük és bizony kicsi. Ha csere, akkor már jobb képminőség (hdmi, 24-25-30Hz, stb. Hozzáteszem, B7000-nél alig van panaszom, szerintem nehéz felülmúlni)
*Legyen DLNA képes, belső wifi-s, vagy külső USB wifi adapter csatlakoztatható legyen (mint a B7000-hez), valamint legyen "belső" USB és DLNA médialejátszó, ami ha fel is tudja venni a filmeket, hab a tortán- de gondolom ez már régen alapfelszerelés.
*Smart TV, internetböngésző, külső rádiós nem csak Samsung tapipados billentyű csatlakoztatási lehetőséggel, valamint nem feltétlenül beépített, de csatlakoztatható kamera lehetőség a Skype-hoz,
*3D jó ha van, de az M1 híradót biztos nem 3D-ben nézném. Max. 3D-s BR filmet, vagy megkockáztatva egy jól tömörített mkv-t, szóval fogalmam sincs milyen paraméter számít 3D-s TV-nél, mint ahogyan arról sem, havi hány percet lenne kihasználva...Ha nincs sok pénz van javaslatotok melyik típust válasszam?
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
galaxys80
veterán
Kipróbáltam a 10-3-as Motion Plus beállítást amit itt sokan ajánlottatok.
Nekem ez még mindig nagyon "mű" képet ad. Míg így kicsit brazil sorozatos.
Én maradok a 10-0-nál. -
Flashget
félisten
válasz Csekusz #66437 üzenetére
Nem kell! Csak lépeges mintha kiválasztanád. D6500-on nem kapcsolta ki itt a feketét az elektronika és az szerintem 100%-ban ugyanaz a megjelenítő volt mint az F7000/8000-ben (micro dimming, ultra clear panel. 3cm vastagság) ha mégis kikapcsolja akkor marad a másik megoldás a pendrive amit ajánlottak.
Az már jó, hogy viszonteladótól vetted...de egyébként az ilyen értékű prémium kategóriás tévék esetében cserélték a készüléket simán nem szervizelték.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Csekusz
tag
válasz Flashget #66436 üzenetére
Köszönöm srácok, megnézem, kipróbálom. Source -al kiválasztok egy olyan külső forrást, ami "be van kötve", de nincs róla jel(ezt ki is írja keretben) ugye így? Este megnézem. (most nem láttam így semmit)
ja, egyébként Euronicsban vettem(5 év garis akció keretében, amikor 5. napon pont ki tudták számlázni a boltban némi haccacáré után...). Majd írom mire jutottam a samsunggal skacok.[ Szerkesztve ]
Samsung Wave II., Samsung N7100, Samsung N910F - iPhone 6S, iPhone 8+, S9
-
superg
senior tag
válasz Anonymus23 #66432 üzenetére
Szerintem is.
F6500 tul.képp már kifutott inkább már feljebb megy az ára emiatt mint lefele,Ez lesz/van az F6400-al is. -
gyeniko
őstag
válasz Csekusz #66430 üzenetére
Kellene vadásznod a neten - esetleg számítógépen házilag készítened - egy tök fekete képet 1 db nem túl nagy, fehér színű jellel (betű/ábra, stb.) a kép közepén és rámásolni egy pendrive-ra. Ha a menüben kikapcsolod a helyi sötétítést (local dimming, vagy bárminek is hívják a Samunál), akkor ez megakadályozza, hogy a TV kikapcsolja a háttérvilágítást, miközben ezt a képet nézed a pendrive-ról. Ilyenkor tetszőleges ideig jól látható marad a bevilágítás/felhősödés.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Anonymus23
veterán
Sokat ne várj, mert lassan már totál nem kapható. Bejött a H széria, ez heteken belül kifut, hogy még készlet sem lesz.
Én az F6500-al jártam így, jó pár boltot kérdeztem, és sok helyen már egyáltalán nem volt, csak az árlistában.
Én nagykeren keresztül vettem meg, azok is kb. jó 1 hétig tornáztak rajta.
Már majdnem az H6500-ra elindítottuk a rendeelést, amikor végre megjött az F.Szerintem.
;) - The Power of the Light Side
-
Shy
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni a 40F6400 kapcsán érdemes még várni hogy lejjebb menjen az ára, bár már most 130-140 körül lehet venni amit úgy látok a kategóriában kiváló ár. Előfordulhat olyan hogy kikerül a forgalmazott készülékek listájából és megszívom? Hogy megy ez Samuéknál?
Köszi a válaszokat
Kell, vagy rakom el?!
-
Csekusz
tag
válasz digikábeles #66417 üzenetére
Digikábeles, az a szitu, hogy nem ujjabb szériát akartam elsősorban, hanem nagyobb képátlót. Oldal led-es tv-m volt eddig is, gyönyörűszép a kép, mondhatni(az F8000-eshez képest) nem felhős, nincsenek bevilágítások. Amin én elsősorban ki vagyok bukva, az az, hogy belenyúltam. Az F8000-est sokan tesztelték, alapvetően (nagyon) jó véleménnyel voltak(vannak) róla. Én azt gondoltam ennyi pénzért, ilyen sz.rt már nem tudnak gyártani. Ettől függetlenül, inkább pechesnek érzem magam, mint a technológia, vagy az elképzelésem(tudásom) becsapottjának.
Sajnos ilyen áron, akkor, egyetlen web-es hiv. garis boltban sem kaptam volna meg mint így... Ezt a tv-t is, mivel zsír, 0 perces, bontatlan készülék, 3 hétig vadászták nekem. Illetve nem gondoltam volna, hogy...
Oké, megígérem szólok, megígérem nagy show lezs, ígérem, ha nem jutok dülőre a szervízzel, ki...szom a 4.-ről. (Nem kicsit vagyok elkeseredve a tv miatt. Egy évig spóroltam mindenen, csomó mindent (játékkonzolt, telefont, navigációt) eladtam, hogy meg tudjam venni...ja és még kölcsön is kaptam rá basszus, most jut eszembe.
Holnap reggel intézem a szervíz, szólok az ismerősömnek jöjjön ki, nézze, csinálja meg, vigye el, cseréljék ki, tök mindegy. Valami tipp jó lenne, hogy tudom neki is megmutatni a bevilágítást a tv-n. Bekapcs után nagyon látványos, de az csak 3-4 mp., illetve sötét háttér elött látszik.
Köszi a jótanácsokat/segítséget srácok ![ Szerkesztve ]
-
Daffchy
őstag
Szaisztok!
32F5000-ret tudnátok ajánlani monitornak?
Böngészéshez és FPS multihoz főként (BF3/4, PvZ GW).
27es minitor helyett jó lenne egy 32es TV, díjaznám a plusz méret különbséget.
Tudtommal eleg alacsony input lagja van az F5000reseknek. 32W650 aminek iszonyat alscsony, de majd 2x annyiba kerül... a keret pedig alacsony. 75ért már van 32F5000.Köszi előre is!
-
Flashget
félisten
válasz Csekusz #66413 üzenetére
Hol vetted a tv-t? ha samsung viszonteladónál akkor biza hívnám a samsungot, szervizt és csinálják meg, ha nem akarják meg mindenféle kamu szöveggel terelnének, hogy "technika velejárója" a fél millás tv-nél nem megengedett ilyen hibák. Cseréljék ki a készüléket!
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz digikábeles #66417 üzenetére
Mint ahogy az sem, hogy nem szeretnék ledes tévét.
miért szerinted a D,E,F,H széria micsoda? vagy te az oledről beszélsz?
Realme GT Master Edition
-
PuMbA
titán
Szombaton jött az ötlet és már nem tudtam kábelt venni, de az ArcSoft TotalMedia Theatre 6 szerintem van olyan okos, ha már ilyen drága, hogy teljes képernyő esetén megcsinálja. Ha meg nem, akkor beállítom
Más: Megint próbáltam 100Hz módban használni a TV-t - egyedi beállítással 10-en és 3-mon - de olyan "elválasztottá" teszi az előrébb lévő dolgokat meg a hátteret meg furává a közelebb mozgó tárgyakat, hogy sokkal valóságosabb szerintem az 50Hz. Nagyon gyors mozgásnál meg látszik pár képhiba.
[ Szerkesztve ]
-
digikábeles
aktív tag
válasz Csekusz #66413 üzenetére
Csekusz, áldozatául estél annak a szemléletnek, hogy az új mindíg jobb, mint a régi. Amikor 4-5 éve eldöntöttem, hogy lapos tévét veszek, én az LCD mellett döntöttem, és ez nem volt véletlen. Mint ahogy az sem, hogy nem szeretnék ledes tévét. Szerencsére a meglévő kifogástalanul működik, nem felhős, nem sávos, szépek a szinek, stb. Miért is cserélném le?
-
Flashget
félisten
egyértelműen a 46F6400
annyi többletet nem tud adni a 40F6500 mint a nagyobb képátló! Ha csak nincs szükséged a DVB-S tunerre.
H széria kapcsán várhatsz decemberig is mire normális áron fogják árulni. Október elején megint felviszik majd, hogy mindenféle akcióban ugyan annyiért megtud venniRealme GT Master Edition
-
Csekusz
tag
válasz Silent77 #66391 üzenetére
Köszi, felvettem vele (Janos666) a kapcsolatot kalibrálás ügyben. Jelenleg pause van, kipurcant János valamelyik fontos műszere.
BBéci: én is egyre inkább erre hajazok. Szerintem legjobb esetben is csak ugyanolyan a képminősége, de mindegy, új baj van...
Valaki ajánlott 250 ezret ezért a vacakért, hát lassan ha ennyiért nem is, de innen indíthattok skacok egy licitet...
Van egy rossz hírem a "jövendőbelinek": kissé (nagyon) felhős a kicsike. Ma vettem észre(sötét volt a szoba, nemrég értem haza), bekapcsolás után, hogy a kép, ha szembenállok a tv-vel bal felső negyede(de min. egy jó ötöde-hatoda) olyan szépen ragyog, mint a mostani szuperhold az égen. Csudálatos bevilágításom van sötét háttér elött... Gyerekek... no comment.
Erre (még esetleg) valaki, valamit ? (Ingyen nem adom, illetve nem akarom még kib..ni az ablakon, levideózni és feltenni a netre...-egyéb ötleteket várok..... )
Van valami tesztábra, vagy valami, mert akkor kíhívom a Samsungos szerelő ismerősömet, hogy szedjük le a falról, aztán hegesszen rá 4 lábat, mert asztalnak talán még jó lehet...[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Sziasztok!
F6400 milyen webkamerával kompatibilis?
Üdv
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
gboszi
senior tag
Üdv.
Samsung UE40D5000 tvmen beléptem a service menube és ujraindítás után nem lehetett a csatornákat kezelni. Nem ment a ch list, és a guide funkció. Az infó ment, s a csatornák is a helyükön voltak. Mondom kap egy factory resetet. Na a csatornák eltüntek, s ugyanugy nem lehet kezelni őket. Konkrétan a csatorna menüpont szürke, ergo elérhetetlen. Nem állítottam el semmit, tényleg. Csupán az üzemórát akartam megnézni.
Mit lehet tenni?
Köszi a segítséget."If you're good at something, never do it for free!"
-
butyu
csendes tag
Sziasztok!
Melyik szerintetek a jobb vétel?
46f6400 vagy
40f6500vagy várjak még 2-3 hónapot és vegyek 2014-es modellt?
Több mint 4 méterről nézem a tv-t.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
donjohnson
addikt
válasz Daralo1885 #66406 üzenetére
analóg csatornák nevét egyik tv sem tudja kiírni, mert nincs benne a jelben az az információ. sajnos ez ilyen. válts digitális előfizetésre a telekomnál (dvb-c) és akkor látni fogod a kódolt csatornák képét, illetve az alapján már fogod tudni rendezni a csatornákat a map-CableD fülön.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Daralo1885
újonc
Szisztok!
Vettem egy Samsung UE40F6100AWXXH tv ét.A problémám hogy nem tudom rendezni benne a csatornákat vissza olvastam leszedtem a Samsung Channel List Editor 1.01 ez nem tudja beolvasni az scm fájlt de az SamsChannelEditor igen.
Telekom elöfizetésünk van analog.Ha a kábeles listából választom ki akkor a tv megjelenik hogy kódolt adás csak az m1 és m2 hd jön be.Az air listából kellene kiválasztani hogy mi kell de ott meg nem látom a csatornák nevét.És szeretném ha látnám a tv-én is a csatorna nevét.Valami ötlet?
Köszi a segitséget. -
MunezXBK
nagyúr
Urak, játék módot hol kell bekapcsolni F6500-on? Nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest