Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakter123
újonc
Sziasztok!
Vásároltam egy UE40f6320-as tévét.
A következő problémáim vannak vele(esetleg valaki tudja rá a megoldást):
1.
Nálunk UPC Direct van, HDMI-n van bekötve a tv-be.
De a tv minden bekapcsoláskor a földi antennás vételre áll át, kiírja hogy nincs jel(mivel nincs is antenna beledugva). Nem lehet valahogy beállítani, hogy bekapcsoláskor automatikusan HDMI1- re váltson?
2.
Mikor mondjuk egy filmen képváltás van elsötétül a kép egy nagyon rövid időre, akkor nagyon jól látszik, hogy először csak a képtartalom sötétedik el, majd egy pillanat múlva szerintem a led-es háttérvilágítás is visszaveszi a fényerejét. (Talán ez a dinamikus kontraszt?) Na ez baromira zavaró, mert attól hogy a képtartalom fekete lesz, attól még a csatorna logója, és a korhatár karika még ott van, és ezek elhalványodnak, majd kifényesednek. De mivel ez elég gyorsan történik, ezért inkább villogásnak látszik, és nagyon zavaró. Ezt a funkciót nem lehet valahogy letiltani?
3.
Sima divx filmeket nézve sokszor olyan érzésem van, hogy a hang megy folyamatosan, viszont a képben ugrásokat lehet látni. Olyan érzés mintha a képlejátszás megakadna, és utána hogy szinkronban maradjon a kép meg a hang, begyorsítva játszaná le a képet. Ugyanezt a pendrive-ot egy LG tv-be belerakva nem látom ezt a jelenséget.
Nem 100%, de mintha HD mkv-nál ezt a jelenséget nem tapasztalnám, csak kisebb felbontású aviknál jön elő.
4.
Baromi fura a TV képe. (Teljesen mindegy a bemenő jel forrása)
Nagyon nehéz megfogalmazni, de kicsit olyan a kép mintha minden film úgy készülne, hogy a háttér egy festet kép és előtte vannak a színészek. Mintha két síkból állna a kép. A háttér tompa élettelen, a szereplők meg szinte világítanak, túl kontrasztosak. A feleségem azt mondja, hogy olyan „rajzfilmes” a kép. Olyan mű az egész.
(Nekünk egy képcsöves SONY TRINITRON-volt előtte, de úgy érzem, hogy sokkal életszerűbb valósághűbb képe volt.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Tonyk
veterán
válasz Markizmark #65191 üzenetére
D-nél igen, E-nél és F-nél amikor utoljára néztem még nem volt. Destroi a neve, ami D-vel működik. Nézz körül, hátha már működik E és F-en is.
Ha jól emléxem samygo-val ki lehet kapcsolni a encryption-t.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
A felvétellel akadt egy kis gondom. 3-4 pendriveot is kipróbáltam, sajnos csak 1-et fogad el, mert a többi szerinte lassú. Persze azt a 16 gigást, amit direkt meccs felvevésre vettem azt nem.
Másold át a CONTENTS mappát a .PVRPfmChkLog nevű fájlal együtt az elfogadott pendrájról arra ami a tv szerint lassú. Vagy használd a Samsung-USB-Adjuster.exe nevű okosságot
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
blakey
titán
válasz MunezXBK #65187 üzenetére
Ez felvet egy-két dolgot,
1. - mindkét írányba működhet
2. - 2 féle kábel létezik VGA to HDMI és HDMI to VGANekem tökéletesen működik HDMI-VGA írányba. A másikat ki fogom próbálni.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Tegla80 #65185 üzenetére
1. - egy darab képre reagáltál, semmi komment nem volt hozzá
2. - kamu kábelnek tituláltad, holott nem az
3. - elég lett volna annyit írnod, hogy VGA-HDMI írányba nem működik csak fordítva
4. - nem állítottam, hogy nem mondasz igazad, csak azt, hogy a kábel nem kamu, és nem a kérdezőnek árulják[ Szerkesztve ]
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tegla80
addikt
válasz blakey #65184 üzenetére
Keress mar ra,h vga-hdmi atalakitora miket dobal......
Ne fejben matekolj pls,h persze meg lehet forditani mert ugy is ugyan az.(nem ugyan az )
Amire neki kell arra kamu a kabel,mert nem arra a celra aruljak.(hanem az altalad is emlitett megoldasra )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
blakey
titán
válasz Tegla80 #65182 üzenetére
Kamu ez a kabel,azaz eladhato,de h nem jo semmire az fix.
Erre válaszoltam, érthető? - tehát ez NEM KAMU KÁBEL és még használható is valamire, ez egy teljes cáfolat a leírtakra. Nem állítottam, hogy analógból digitálisat csinál.
Értelmezd is.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz blakey #65176 üzenetére
Nem kell kiprobalnod,csak keress egy komolyabbnak tuno hirdetest,mert ott irva vagyon,h csak a Te altalad is leirt modon ,iranyban mukodik. (nameg teszteles:En feltenem a hdmi bemenetet a keszulekemen es tuti nem probalkoznek)
Telorol nem akarok linkelgetni,mert szenvedes
Jah es ha mar szovegertes.
-Te mentel felre,mert a kerdesre az En valaszom a helyes.
Szoval ertelmezzuk azt a mondatot.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
tisvol
aktív tag
Motion Plus kikapcs.Értem.
Köszi a gyors segítséget!Üdv:T.
-
blakey
titán
válasz NeoExDeath #65178 üzenetére
A 6200-as nem 100Hz-es, a másik 2 igen.
-
NeoExDeath
aktív tag
válasz NeoExDeath #65144 üzenetére
Erre tudnátok válaszolni, segíteni a választásban?
Eddig vebbful nem ajánlotta az F6200-at, többet nem tudok
-
blakey
titán
Semmiről nem beszélek, egyszerűen megjegyeztem, hogy a kábel nem kamu.
Manapság divat a szöveg nem értése.
(#65175) tisvol
Kapcsolt ki a különböző képjavítókat, első körben mindent, után szép lassan egy-két dolgot finomhangolással vissza lehet kapcsolni, ha nem tévedek samunál motion plus a neve, az előszőr kapcsold ki.(#65177) doc
A kábel nem kamu, max. nem működik VGA to HDMI irányba, amint lesz lehetőségem kipróbálom, kiváncsi vagyok.Fordítva biztosan működik, mert használtam pár napig.
Nem tudom, hogy konkrétan milyen "írányba" árulják.[ Szerkesztve ]
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy pontosan fel tudom tenni a kérdést, mert magam sem tudom pontosan, hogy mit szeretnék.
Szóval vany egy ue40f6400 TV-m. FHD filmek nézésekor valahogy olyan "természetellenes" a kép. Olyan nagyon éles, nagyon kontrasztos. Nagyon látszik rajta, hogy pl háttér előtt vették fel a jelenetet, vagy ilyesmi. Szóval moziban a kép kicsit "mosottabb". Nem tudom pontosan megfogalmazni. És hiába állítom a kép stílusát (film, természetes, kiemelt, stb) ez nem változik. Bocs a pontatlan kérdésért, de hátha valmelyikőtök tudja mkiről van szó.
Köszi!Üdv:T.
-
blakey
titán
HDMI (mac mini) kimenetet kötöttem dell monitorra addig míg nem jött meg a "normális" kábel. Nem tudom, hogy fordított módon működik-e, soha nem próbáltam.
A "kamu kábel" dologra reagáltam.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Tegla80 #65167 üzenetére
Nem kamu és nem is lesz digitális, van ilyenem, hasnáltam a monitoromnál, továbbra is megvan tartaléknak. 1920X1080 meglesz, de egy picit zajos, analóghoz képest nagyon is jó. Nálam működött a monitornál.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz MunezXBK #65166 üzenetére
Nah ne vicceljunk mar,h az analogot egy sima kabel digitre alakitja.
Kamu ez a kabel,azaz eladhato,de h nem jo semmire az fix.
(letezik erre elekronikaval rendelokezo celeszkoz,de dragak es a kapott kep minosege is kerdeses a kivitelezesig. Utana kiderul,de ha kaka akkor folos penzkidobas volt. Sztem amugy alapban felejtos a dolog,inkabb egy uj laposra vagy tab ra kellene kolteni amin van hdmi)Sony® & PlayStation®
-
Hard100
csendes tag
A laptopot amin 15 pólusú (D-Sub) VGA kimenet van hogy tudnám összekötni a tv-vel amelyen HDMI illetve RCA csatlakozók vannak. Monitorként szeretném használni a tv-t, azaz a laptop képét azon nézni. Milyen kábel kell ehhez? Vagy esetleg WiFi-n keresztül is lehetne ha a tv és a laptop is kapcsolódik a WiFi hálózathoz. Köszönöm a tanácsokat előre is.
-
st6969
őstag
válasz Flashget #65112 üzenetére
Na, ezt kerestem Hallottam jelentős változásokról, de összefoglalva nem láttam még. Érintettnek érzem magam, mivel nem gyári garanciás a készülékem: én úgy értelmezem az 5. pont alapján, hogy a vásárlónak jogában áll közvetlenül a Samsunghoz fordulni garanciáztatni.
És bár lehet, hogy bátor/téves kijelentés, de így akkor mindegy, hogy pl. "szürkeimportos" terméket vesz az ember (leszámítva a regisztrációs plusz 1 évet)?! -
doc
nagyúr
válasz galaxys80 #65161 üzenetére
a menuben 'Eco-mod' neven talalod ha jol emlekszem
a 3D-hez azert kell nagyobb fenyero mert mindegyik szemed az ido feleben le van takarva, vagyis olyan mintha feleakkora fenyeron menne a TV (ha mesz 3D-s moziba, vedd le a szemuveget egyszer film kozben, ott is baromi vilagos) -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
Érdeklődnék, hogy ti milyen értéken szoktátok használni a háttérvilágítást?
Illetve 3D-n valóban érdemesebb magasabbra állítani, mint 2D-n? -
zsolt501
nagyúr
A szolgáltató Digi Kábel, a kártya csak a kódolt csatornához kellene, de azt nem fizettem elő, így kártya nélkül is tökéletesen megy.
Tutu7030: Igen azt is rögzíti, de viszont nekem az F6400-as van, és annak a felvételét nem tudom számítógépen megnézni, mert kódolja a felvételt, és még nem találtam rá működő lehetőséget, hogy ezt ki tudjam iktatni a titkosítást.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
-
Hard100
csendes tag
Sikerült akciós áron 139.990 Ft-ért megvenni a Samsung UE40F6320AWXXH tv-t. Valami elképesztően gyönyörű képe van, ebben már beépített WiFi van, nem kell külön vacakolni vele. És ezért az áráért akcióban ingyen adtak hozzá egy WiFi-s Samsung billentyűzetet is. friss a vásárlás most ismerkedem a készülékkel. Úgy látom nagyon sokat tud. Arra még nem jöttem rá, hogy laptopot amin 15 pólusú (D-Sub) VGA kimenet van hogy tudnám összekötni a tv-vel amelyen HDMI illetve RCA csatlakozók vannak. Monitorként szeretném használni a tv-t, azaz a laptop képét azon nézni. Milyen kábel kell ehhez? Vagy esetleg WiFi-n keresztül is lehetne ha a tv és a laptop is kapcsolódik a WiFi hálózathoz. Köszönöm a tanácsokat előre is.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Tutu7030 #65147 üzenetére
Nos én a természet film csatornákat Digi World HD, Digi Life HD adókról szoktam leginkább felvenni, illetve a NAT GEO HD-t is, De a Viasat Explore, és a Viasat History-rol is szoktam felvenni.
Mivel most 10 napra elutazom, még inkább jól jön ilyenkor.
feleslegesen sem pörög, mert mikor nem kell, akkor teljesen lekapcsol a HDD, sőt csak akkor indul el, ha felveszek, vagy használom a Time Shifting módot, de amint leállítom ezt a módot 2 percen belül leáll a HDD-is teljesen (lekapcsol) és újra csak akkor indul, ha kell.Azt ugye te sem felejted el, hogy itt az adás tömörítetlenül rögzíti a Tv, ha több hang és felírat van azt is rögzíti, ami bizony egy HD-s adás esetén nagyon gyorsan 10GB fölé tud ugrani, és ez csak egy műsor.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
BBéci
legenda
válasz Tutu7030 #65147 üzenetére
Éppen most pucolok le egy 250 GB-os merevlemezt, azt fogom PVR-hez használni. Annál kisebbel - szerintem - nem érdemes vacakolni. 6 éves, Pioneer merevlemezes felvevőmben 500 GB-os merevlemez van, szinte folyamatosan 75 %-ig töltve filmekkel, műsorokkal. És az csak SD.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tutu7030
veterán
válasz zsolt501 #65131 üzenetére
wtf! 1TB? A barátok közt maratont akarod felvenni??
(én egy 64GB-os pent használok (van egy 120GB-os 1,8"-os samu hdd-m is, de minek pörögjön feleslegesen?).LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Markizmark
addikt
válasz NeoExDeath #65144 üzenetére
F6200-at egyáltalán nem.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
BBéci
legenda
válasz Markizmark #65142 üzenetére
TotalMedia Theatre.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
zsolt501
nagyúr
-
Markizmark
addikt
válasz T_Stark #65141 üzenetére
De gondolom a BD50 3D-t is szemüveggel kéne nézni, anélkül nem hiszem, hogy 3D. A szemüveghez meg ugye 2 kép jön, egy bal meg egy jobb, ebből adódóan elmosódott/dupla. És BD50 esetében mindkettő 1080 soros, ez most lényegtelen.
Szóval szerintem szemüveg nélkül ilyen homályos képet kéne látnom, nem?
Poweren kívül lett itt említve valami más korábban, csak nem találomMérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
T_Stark
őstag
válasz Markizmark #65135 üzenetére
Ha BD50-et nézel, akkor nem kettős képet látsz, az eleve 3D.
Lejátszónak szerintem PowerDVD-ből a legújabb.
De a BD50-nek elég szép hardver igénye van, meg 1.4-es HDMI is kell hozzá, High Speed kábellel. -
Vladi
nagyúr
válasz zsolt501 #65131 üzenetére
" rögzítésük is egész könnyen megoldhatóak, csak kreatívnak kell lenni"
Ühüm... tehát szigszalag.
A tv-k hátoldalára miért nem tesznek erre direkt helyet kiképezve?Mindegy, az argentin meccsről is lemaradok, annyit vacakolok vele. Mostmár veszek egy hadd-t oszt kész.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Shodan
addikt
Szerintetek az f6500 megér +20k a 6400-el szemben?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Markizmark
addikt
Lenne most kérdésem.
Ha laposról akarok jó minőségben 3D filmezni, BD50-et, akkor milyen lejátszót használjak és abból hogy lesz a TV-n 3D? Mit kell beállítani? A tv-n ilyen kettős képet kéne látnom mintha szemüveg nélkül nézném pl az mkv 3D-t?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
zsolt501
nagyúr
Hát ez jó kérdés, hogy miért nyírta ki, a Samsung sem tudta az okát.
A mostanában kapható külső 2,5 HDD-k hangtalanok, a rögzítésük is egész könnyen megoldhatóak, csak kreatívnak kell lenni
Arról nem is beszélve hogy egy ilyenre ha elutazom akkor nem egy filmet be tudok állítani HD-ban is gond nélkül, míg egy pendrive esetén ez az ára miatt elég költséges lenne 1TB-os méret esetén.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Nagyapámat most a VB kezdetén szeretnénk meglepni egy valódi 100 Hz-es 32"-os LED TV-vel. Semmi más nem fontos, csak annyi, hogy 100 Hz-es legyen a gyors mozgások miatt. Melyik a legolcsóbb, ajánlott Samsung TV? (UE32F6100 ? )
Előre is köszi!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz Tutu7030 #65118 üzenetére
nem próbáltam, mert még nem tudom elhinni, hogy ezt nem lehet megcsinálni tv-n
viszont most megpróbáltam exportálni a csatornákat, de pin kódot kér ez a nyavalyás...
egyébként már feltettem a legfrissebb firmware-t, de az sem segített semmit, plusz nem is volt rajra régi, eggyel korábbi volt
[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Ezt, mint előttem is írták sehogy sem tudod megtenni, főleg, hogy az analóg és a digitális csatornákat külön listázza, és a számozásuk is külön történik, ez a TV szoftvere miatt van.
-
-
Tutu7030
veterán
Ezt javasolták már, de akkor még nem is próbáltad?
Ezzel el tudod menteni a referencia listát is, így legközelebb egy újrahangoláskor a referencia lista alapján már a chansort is megcsinálja a sorba rendezést.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashget
félisten
sehogy.
ez egy ilyen..samsung pr. dolgozik a smarton meg 3D-n meg webezésen tv-vel csak éppen arra tesznek magasan ami egy alap funkció lenne a csatornarendezés.
Már sokszor előkerült ez a téma a topicban..99-ben vett Panasonic CRT tv-n 5 perc alatt lehetett csatornalistát szerkeszteni 70 csatornánál. Samsungnál ehhez 2014-ben egy pen, pc/laptop vagy ez a progi szükséges. Elsőre nekem még így is 40 percembe telt, de már rutinos vagyok így 20 perx alatt végzek vele.
Ugyanez a művelet távkapcsolóval, 125 csatornánal kb. 3 nap lenne...Realme GT Master Edition
-
tlac
nagyúr
válasz róland #65108 üzenetére
csináltam pár képet, hátha így érthetőbb lesz, hogy miről beszélek:
ez alap eset, digitális műsorokat egyáltalán nem tudok semerre mozdítani:
a szám módosítása gomb inaktívanalógokat lehet:
kedvenceknél mindegyiket tudom mozgatni, de a számozást is viszi magával:
a 2-es analógot átvittem a 4-es digitális után, így analógoknál lett egy lyuk, a digitálisoknál meg hülyén jönnek egymás után a számoktehát hogyan lehetne ezt beállítania tv-n?
[ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
tegnap leszedtem egy 3D-s filmet amely mkv formátumú volt. 3D.1080p.BluRay.DTS.Half.SBS.Hun
bal és jobb oldali féle 3d, rámásoltam pendrivre-ra, hogy arrol játszam le, beállítottam a 3d-t, és elkezdtem nézni de feltünt, hogy alul felül nincs fekete csik, pedig kéne lennie, mert eléggé torzak lettek a fejek benne. néztem a beállítáait, de nem engedte, mondván nem támogatott..???Kénytelen voltam laptopra kötni és úgy lejátszani, úgy már jó volt, csak hát nem szerettem volna összekötni direkt azért szereztem be ilyen formátumú fiilmet
-
0Gyuri0
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
A samsung F6400-as tvm- hez vettem egy " Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth" [link] De sajnos nem ismeri fel a bluetooth-egység ként a tv.
A cél az volt hogy a tv audio jelét rákössem az erősítőmre.
A tv audio kimenetelei mind digitális, az erősítőmnek meg analóg bemenetei vannak.
A tv tudja a soundShare funkciót.Nem akarok 100 000Ft-ért bluetooth-os hangfalat venni.
Előre is köszönöm a segítséget.
V.Gyuri
-
Flashget
félisten
Mivel nekem most egy elég kemény menetem van a samsunggal,m érdemes a gariztatás és egyebek miatt ezt az új törvényi rendelkezéseket mindenkinek megnézni, mert ez van már érvényben május óta!
2014 tavaszán több változás is történt a hibás teljesítést érintő szabályozásban, így több ponton
módosultak a szavatosságra és a jótállásra, valamint a minőségi kifogások intézésére vonatkozó
rendelkezések. Az alábbi tájékoztató a korábbi szabályozáshoz képest történt változásokat
foglalja össze.
[link]Realme GT Master Edition
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek lehetősége rá, hogy az új H szériás girós smart távirányítót kipróbálja régebbi f szériás tévén? Szerintetek működhet a dolog? Tesztek azt írják, hogy az új okostáv kifejezetten jól sikerült, lehet beszereznék egy ilyent, ha jó lenne......
Thx
-
eisento
addikt
szia! en vettem auchanba ezt a feher toshiba 16gb-os pendriveot azt tokeletesen elfogadta miutan leformazta maganak. pont este probaltam ki ezt a felvevos dolgot. beallitottam ami ejfel utan kezdodott meccset beallitottam tv-t kikapcsoltam elhuztam aludni, most keltem megneztem es tokeletesen nagyon jo minosegbe fel is vette. szupi ez a tv
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
róland
veterán
-
róland
veterán
Tudja a TV is, de fél napod rámegy, míg ide-oda pakolgatod a csatornákat.
MunezXBK: Ez működik, vagyis az ezzel szerkesztett csatornalistát elfogadja a TV is. (A kérdező által felvetett digitális program áthelyezést épp tegnap próbáltam ki.)
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
syler123
veterán
válasz superg #65106 üzenetére
Hát igen, de ugye több fehér/világos képet látok, mint feketét. Full feketén nem is látszódna, mert akkor úgyis leveszi a fényerőt. Nekem van egy Edgelit-es d5500-am és ott nem zavaró ennyire a bevilágítás a mindennapok során, sőt inkább egyáltalán nem zavar, pedig azt régebb óta használom.
-
superg
senior tag
válasz syler123 #65104 üzenetére
Nálam a háttévilágítás egyenletessége inkább a fekete háttér egyenletességét jelenti.F6500-am abban tök jó.
A fehéren 4 sarok sötétebb gondot én nem találom annyira problémának,de tény hogy látszik.
Javítsanak ki hozzáértőbbek de direkt ledeseknél ez a fehéren sötét sarkok jellemzőbbek.Míg edgelit-nél meg feketén látszik a bevilágítás jobban a sarkokban. -
syler123
veterán
Létezik olyan f6000-es szériás tv, amelyiknek valamilyen szinten egyenletes a háttérvilágítása? Mert engem már annyira idegesít, hogy jövőhéten mostmár tényleg felhívom a Samsungot, hogy csináljanak vele valamit. Mind a 4 sarok sötétebb, meg ugye függőleges sötétedések, foltok stb. Ennyi használat után (karácsonykor vettem) azt mondom a d5500-as tv-mnek szebb képe van, ezt így ki merem jelenteni. Egyedük a mozgásmegjelenítése jobb az f6670-nek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest