Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
attamero81
senior tag
válasz Botos Marci #61247 üzenetére
Én is előtte állok.Csak annyival,hogy a 46F6500 és 47LA640 közt vacilálok.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #61564 üzenetére
F7000
Megéri a többlet kiadást. Személyes tapasztalatból mondom. Megéri az árát, BÁR a T-Home-nál minden túl van árazva. 0%-os THM? A MM-ban vagy Edigitalban nincs most?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #61566 üzenetére
Akkor el van döntve. a PS4-ről nem tudok nyilatkozni, nem játszok a TV-n. De ezzel a szériával nem lesz gondod.
Ajánlom figyelmedbe ezt. -15% kedvezmény a TV-kre, március 24-ig.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #61568 üzenetére
Igen, F7000-m van. Szeretem! Ha még kalibráltatod is, akkor kihozod belőle a maximumot. De ez szvsz.
Tapasztalatok mindenkitől: itt
(Nem akarok elfogult lenni )[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Flashget
félisten
válasz Botos Marci #61564 üzenetére
edge ledes tv-k nem a játékra lettek tervezve..ergo a nem alkalmas kategória, mivel bőven 30ms felett van. általában 45 környékén.
Input lag (high-speed camera) 46ms compared to lag-free CRT
Leo Bodnar input lag tester 44ms
[link]3D kapcsán a szemeddel kell tájékozódni.
Samsung aktív az LG passzív 3D-t használ.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Botos Marci #61571 üzenetére
kalibrálást egy céleszközzel végzi egy hozzáértő ember.
tv, laptop és monitor kapcsán.
nem olcsó de egy F7000 árához képest pár babszemRealme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #61571 üzenetére
Ebbe inkább nem megyek bele, mert ki fog törni itt a "parasztfelkelés." Keress rá erre is és döntsd el.
Flashget nagyúr is az F7000-re szavazna. Reméljük!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #61790 üzenetére
Az új "H" szériának elég magas lesz az ára így az "elején". Én inkább vennék egy F7000-t eggyel nagyobb méretben!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #61794 üzenetére
szerinted miben nyilvánul meg z f8000 előnye az f7000-hez?
-
devil-k
nagyúr
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #61797 üzenetére
milyen környezetben használnád és mire a tv-t? főleg TV, vagy inkább film? nappal vagy este?
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #61800 üzenetére
nézési táv?
-
Flashget
félisten
válasz Botos Marci #61797 üzenetére
elhiszed ha azt mondjuk semmit sem érzel a különbségből?
nem hogy 1000Hz de 800-on sem fogod használni...Realme GT Master Edition
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #61812 üzenetére
nem emlékszek mi baja volt neki vele, mindenesetre az említett pana plazma dúrván veri képminőségben, főleg sötétben. konkrétan 10 szer mélyebb feletével rendelkezik, nincs szükség micro dimming men mindenféle marketing bullshit-re
-
putyu10
aktív tag
válasz Botos Marci #61812 üzenetére
Az hogy a C7000 és a D6500-ösöm köröket ver rá minöségre!!! Szürke, felhös, szintelen bovli!!!
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #62004 üzenetére
pc módban az összes "képjavító" (-nak hívott szarság) kikapcsol, és azt mutatja amit a bemeneten kap, módosítás nélkül. Emiatt csökken az inputlag, mert egy csomó utófeldolgozást kikapcsol.
Nem romlik a képminősége. ( amennyiben a forráshű megjelenítés a célod, mint pl egy bluray filmmel)
-
Gicz
addikt
válasz Botos Marci #62006 üzenetére
ps4-el kizártnak tartom. PC-vel biztos észrevenném.
-
Tippmix46
senior tag
válasz Botos Marci #62006 üzenetére
mondjuk ez az egyik számomra nehezen érthető adat a 8000esnél...45ms igen gyenge érték egy fél millás tv-től.
-
Flashget
félisten
válasz Botos Marci #62004 üzenetére
edge lednek kb. ennyi az inputlag általában 45ms körül game modban.
30 ms-ig jó pc játékhoz[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
devil-k
nagyúr
válasz Botos Marci #62014 üzenetére
Nekem is S4-em van .... és? Smart, evolution kit... stb. Majd ha meglesz a TV-d akkor megkérdezlek 2-3 hét múlva ezekről ismét.
- mozi bolondéria -
-
Disque
aktív tag
válasz Botos Marci #62016 üzenetére
Gondolom arra, hogy a smart nem ér semmit sem, és aki még az Evolution kittre is pénzt áldoz ezek után az meg is érdemli Egy androidos tv okosítóval sokkal jobb felhasználói élményt lehet elérni, a kit árának a töredékéért. Nem kell felülni a marketing dumának És bár ez LCD tévé topic de ha a képminőség fontos akkor inkább plazma.
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz Botos Marci #104457 üzenetére
Picit visszaolvasol, meglátod elég sokan vették ezt a modelt mostanában. Samubol ajánlott!
DE! Mocskos képernyő, leváló hátlap és bevilágítási gondok előfordulhatnak! Ha jól emlékszem volt, hogy valakinek a 3. TV lett a jó darab! Szóval, ha megveszed nézd át alaposan és, ha valami gond van vele azonnal vidd vissza és kérj egy újat! -
KD6-3.7
őstag
válasz Botos Marci #104459 üzenetére
Samsungnal 4K -ban tudtommal nincs. KS8000, de az dragabb.
Ha lehet meg a helyszinen nezd neg, hogy a hatlap nem e valik le a kepernyo szeleinel! Bekapcsolas utan pedig sotet kepernyonel bevilagitasi illetve pixel hibakat eszre lehet venni, vilagosnal pedig a port, koszt. -
KD6-3.7
őstag
válasz Botos Marci #104461 üzenetére
http://uk.rtings.com/tv/tools/compare
Ezen az oldalon össze tudsz hasonlítani akár 4 TV-t is. Van teszt mindegyik álltalan írt modellel szóval szépen egymás mellett láthatod az értékeket.
-
Celtis
veterán
válasz Botos Marci #104488 üzenetére
Mivel nekem hasonló Sony TVm van és vettem egy KS7000t, azt kell mondjam, hogy fullHD-ben és tulajdonképpen összességében is élvezhetőbb képet produkál a Sony.
Legalábbis nem tud annyival többet a KS7000 hogy érdemes lenne cserélni. Várj még! -
junior11
veterán
válasz Botos Marci #104488 üzenetére
A W950A szerintem az egyik legjobb fullhd-s lcd volt, én a helyedben a KS7000 mellett megnézném még a Sony XD9305-öt is, szerintem jobb.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104493 üzenetére
Szerintem a Sony XD9305-nek nem a Samu KS7000 a párja.
-
PuMbA
titán
válasz Botos Marci #104498 üzenetére
Persze, tesztek alapján minimálisan jobb is egy-két dologban, ezért Különösen ajánlott-at kapott a Sony sima Ajánlottjával szemben, de nézd meg magad: KS8000, XD9305 és dönts ezek alapján, hogy mi kell
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104498 üzenetére
Ha ki lehet ezt így jelenteni akkor igen. Nem véletlenül éreztétek rosszabbnak a KS7000-et.
ui.: egyébként most a Sony zászlóshajója a ZD9 széria.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz Botos Marci #104491 üzenetére
55W829B
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104502 üzenetére
Már meg van a PS4 Pro?
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104505 üzenetére
Nem ismerem a jelenlegi Sony tévédet, de miért gondolod hogy komoly szintugrás lenne mondjuk filmnél vagy játéknál? Még nincs érdemben 4K tartalom, de a PS4 Pro HDR ficsör is csak egy mézesmadzag. Én azt mondom hogy vedd meg nyugodtan a PS4 Pro konzolt és próbáld ki a jeelenlegi tévéddel, a PS4 Pro-nak pozitív hatásai lesznek FHD tévén is sőt. A HDR játéknál szerintem nem sokat tesz az élményhez, nem nézelődni kell a játékban hanem szétlőni az ellent.
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104507 üzenetére
Értem én, de mi az akadálya annak, hogy most megveszed a PS4 Pro konzolt és majd ha szükségét érzed lecseréled a tévédet. Egyébként is simán vannak olyan üzletek ahol kipróbálhatod a PS4 Pro-t egy "korszerű" tévével.
-
Joshi
titán
válasz Botos Marci #104509 üzenetére
"Nincs esetleg egy összehasonlító videó?"
Soha ne higgy senkinek csak a saját szemednek. Az üzletben pedig hívd oda az eladót és igenis mutassa meg a készülék minden tulajdonságát. Ezek több havi magyar átlagkeresetes készülékek, ne hogy már ne.(#104510) hackeeeee jó akkor tudja. Így már ok?
Nekem a Mede8er Med600 médialejátszó még a 12bit-et is kitolja a tévé felé, az Onkyo erősítőm írja is hogy IN OUT 12bit, de ettől még a tévé 8bit-en fogja feldolgozni a jelet. Ezek csak infók nem kell vele foglalkozni.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz Botos Marci #104507 üzenetére
samueknal az uj divat az lett, hogy vagy trabantot vagy mercit veszel a ketto kozott nincs semmi.
Realme GT Master Edition
-
Celtis
veterán
válasz Botos Marci #104509 üzenetére
Gyakorlatilag alig van különbség a KS7000 és 8000 között. Látom nagyon akarsz TV-t venni. Megértem, mert én is ilyen vagyok, de hidd el, nem érdemes.
Inkább már várd ki a jövő évi modelleket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest