Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamu
csendes tag
válasz _DiEGO_ #62899 üzenetére
Látom! Megy rajta-rajtuk az adás.nem csak logó vagy fekete kép,hanem adás.Eddig digitálisan és analógon is.A nagyszobában digitálisan (box nélkül) ,a konyhában és a kisszobában analógon néztük.A tv-sek azt mondták nem állítottak el semmit.A tv-n nem lehet valamit állítani? És csak ez a három csatorna? A csomagban lévő összes adás be jön azon a frekvencián,csak ezek nem!
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
A beltérin (ha ezen a set top boxot érted) van adás. IGEN ,
Mi az , hogy van adás ? Kiírja vagy látod is ? Ha látod , akkor TV-d -nél van gond ... Eddig analóg módban tudtad venni , de már digitálisan nem ? A BOX-nak meg nem akadály a digitális szélessáv vétele .
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz _DiEGO_ #62896 üzenetére
A beltérin (ha ezen a set top boxot érted) van adás.Mind a 3 AXN csatorna megy rajta. A tv-n nem megy, a digitálist nem találja,holott 3 nappal ezelőtt még volt.Elméletben semmi nem változott és mégis eltűnt a 3 csatorna a digitális adások közül,és semmi más.A tv eddig sem volt rá kötve a boxra,csak úgy volt,mert anélkül is lehetett nézni,csak az előfizetéshez kellett megvenni. És a box nem hdmi csak sima.(De ez nem fontos.) Tehát mindenhol van AXN adás,analógon és a boxon is (ami csak a próba kedvéért lett össze dugva a tv-vel),csak a tv digitális csatornáján nem találom a 3 külön frekvencián sugárzott AXN-eket.
-
bitpork
nagyúr
válasz _DiEGO_ #62896 üzenetére
MOD : akkor én értettem rosszul
Nincs beltérije hanem mint pl nekem a csillagpont vége direktben a tv-be megy, mert van benne dvb-c dekóder. Diginél is így van.Az hogy eltűnjön 3 csatorna...érdekes. Nekem a diginél amikor a központ bazirgálja a csatornákat a hang szokott eltűnni a HD adásokról, ami miatt a teljes csatorna felhozatalt újra kell programozni, ami miatt a favoritokat is újra kell állítani Havi 1 alkalom.[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
_DiEGO_
őstag
OK
Kábel TV előfizetés ... Szolgáltató adta Beltérit , hogy ugye tudd venni az általuk küldött adatcsomagot , azaz amire előfizettél . Nos erre a BOX-re HDMI -n keresztűl megy a TV-re a kép és hang ...
Eddig előfizetés miatt tudtad fogni a 3db AXN csatornát , amit most egy ideje nem tudsz látni ... Ha a szolgáltató tuti adja neked az előfizetett csomagokat állításuk szerint , akkor marad az a lehetőség , hogy AXN sugárzásával van gond ... mert Beltérin ott a lógó , csak épp nincs műsorsugárzás ...
Ez esetben AXN a ludas , talán épp sztrájkolnakszóval , más valami ? amit nem jól értelmezek , van-e ?
-
_DiEGO_
őstag
Akkor most Kábel TV-n van előfizetésed rá , vagy MINDIG TV -in is ? Mert alapból MINDIG TV NEM adja , másik TV-n nekünk is MINDIG TV megyen , ha hiszed ha nem Itt is helyi Kábel-TV van és Csillagpontos koax rendszerrel - egyéni csomagokkal , ki mire fizet elő ...
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz _DiEGO_ #62888 üzenetére
Ez egy helyi kábel tv (Oritel) szolgáltató és már berendezkedtek a digitális tv-re.Most a váltás után (a digitális átállás) már úgy adták ki a csatorna beállításokat,hogy ki mondottan dvb-c tv-re is.(Eddig is doboz nélkül néztem a tv-t. Az a dvd felvevőbe volt dugva,de ez most mellékes.A tv direktbe ment a fő antennáról.)
"Amennyiben Ön DVB-C szabványt támogató TV készüléken, dekóder közbeiktatása nélkül nézte a kínálatot, úgy kérjük a hátoldalon található paraméter-táblázat alapján hangolja be ismét készülékét! Figyelem: nem biztos, hogy az Ön televíziókészüléke minden műsort megtalál automatikus keresési módban. Lehet, hogy szükség lesz a kézi hangolásra is!"
Eddig ment is az AXN,de most valamelyik nap eltűnt.Felhívtam a kábeleseket azt mondták,ők nem állítottak el semmit,a tv-n mennie kellene a csatornának.De eltűnt és CSAK ez a 3 csatorna! Minden más jön a tv-n. A 3 csatorna 3 különböző frekvencián van,kizárt,hogy egyet sem talál. Nem akarok vitatkozni,hiszen örülök,hogy foglalkozol velem,de én úgy éreztem,hogy érthetően írtam.Bocs,ha össze zavartalak. ÁÁÁÁ már én is belezavarodok!
-
_DiEGO_
őstag
A beltéri után a TV csak egy MONITOR (kijelző) szerepét tölti be ! Nincs félreértés ...
TV max földi digitális adást vesz ... MINDIG TV -t , az meg ugye nem Kábel TV
Akkor fogalmazz tisztán érthetően , mert eléggé zavaros amit írsz ...
Vagy TE úgy gondolod , hogy BOXOT megkerülve bedugod TV-be koaxot és ugyanazokat tudod fogni ?
Szolgáltató sem hülye ...[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz _DiEGO_ #62885 üzenetére
Félre értettél! A boxon van AXN,mind a 3. A tv-n nem jön be,eddig volt de egyszer csak eltűnt és nem találom sehol,semmilyen kereséssel.Elő van rá fizetve. A kábel tévések azt mondják,hogy meg kell,hogy legyen,de a tv nem találja.Analógon van,boxon van,tv-n a digitális adások közt nincs,ahol eddig volt.A boxom nem szuperál csak néha jó,azért nem azon nézném,hanem a tv-n,ahol eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
válasz nightshadow #62884 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, meg nézem mind a két típust!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
_DiEGO_
őstag
Na az akkor tényleg nyerő - szolgáltatót ne hagyd , addig csesztesd őket , míg nem tesznek valamit , mert vagy van , vagy nincs szolgáltatás ... ne hagyd magad .
De azért : beltérit resetelted már ? Nyomva kell tartani míg nem indul ujra az egész ... ekkor ujra csatlakozik minden .
Jah és plusz egy kérdés , ugyen nem egy másik beltérivel próbálkozol ? mert nem fog menni ... csak a hozzáadottal az van beregisztrálva szolgáltatónál . -
nightshadow
veterán
válasz Tamás34 #62880 üzenetére
40F6400 [link] vagy 40F6500 [link]
F6500 vs. F6400:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200Hz-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)
- F6500-től 3 év garancia, ha hivatalos garanciásat veszel, ez alatt csak 2 év+ volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
-
mamu
csendes tag
válasz kecsawi #62877 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom ez mennyire válna be,mert tudtommal ilyenkor minden elállítódik és,ha nem jó kezdhetem előröl! Jó lenne tudni egy fix országot,ami biztos!
_DiEGO_
Előfizetésem van,azért vagyok dühös,hogy nem jön be! AXN HD nincs,mert a szolgáltatónál nincs ilyen,de a másik 3-nak digitálison is jönnie kellene.Eddig volt,csak egyik napról a másikra nem csak,hogy nincs adás,de nincs meg a csatorna sem!Tutu7030
Sajna mindenki Digis vagy T-home-os lett vagy dobozon keresztül nézik,mert régi tv-jük van![ Szerkesztve ]
-
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni kb. 120-130.000Ft-ért Samsung TV -t, LG-ről váltanék mert az IPS kijelző nagyon gáz, a sötét jeleneteknél szürke a kép ami számomra elég zavaró! Minimum 100cm legyen a kijelző, 3D, Wifi, Smart is fontos! Melyik típust ajánljátok?
Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tutu7030
veterán
Nincs az ismeretségi körödben másnak is ilyen tv? Ha nála bejönnek a csatornák, akkor pendrivera mentse le (hangerő le után kb 10 mp-ig az enter/ok gombot nyomni), majd ugyanígy feltölteni a te készülékedre. Vagy pedig a hiányzó csatornák pontos vételi adatait megtudni, majd csatornaszerkesztővel hozzáadni manuálisan, és ezt feltölteni a tv-re.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
mamu
csendes tag
válasz _DiEGO_ #62875 üzenetére
Sajnos ,mint írtam,megpróbáltam az összes keresési lehetőséget! Az analógon meg is találta,de a digitálison nem! A settop boxban meg van,a tv-n nincs! 3 különböző frekvencián vannak,tehát nem hagyhatta ki őket,mert legalább az egyiket meg kellett volna találnia.A kábel tv-és azt mondta,hogy ott kell lennie,de nincs!
-
mamu
csendes tag
Neki futok még egyszer,hátha találkozott már valaki ilyen problémával!
Sziasztok! Kérdezném a nálam okosabbakat! Van egy samsung LE32b650-es tv-nk,és egyik napról a másikra eltűntek csatornák róla.Konkrétan a probléma az,hogy az AXN, AXN WHITE és BLACK eltűnt,a szolgáltató szerint ott van az csak én vagyok a hülye. A szolgáltató helyi kábel tv. A csomagban lévő összes csatorna bejön kivéve a 3 AXN.Digitális adásról van szó,próbáltam kézi beállítással,teljes keresés,gyors kereséssel és egyszerűen nincs meg! Van ötlet,hogy mit tudnék csinálni? Már teljesen belegárgyultam! 3 napja tökölök vele,újra programozom az a nyomorult tv-t,beállítgatom a sorrendet és kezdem előröl mert még egyszer megpróbálom és felülírja az egészet ! A3 csatorna 3 különböző frekvencián van.Azért nem is értem,hogy lehet,hogy csak ez a 3 csatorna nincs meg! Az egyik a 282Mhz a másik az az 250Mhz a harmadik meg 290Mhz.De az összes csatorna ezeken a frekvenciákon van és azok bejönnek.
És ehhez egy kis kiegészítés: a settop boxban és az analóg csatornán meg van a 3 AXN,csak a digitális műsorok közt nem jelenik meg.Találkozott már valaki ilyennel és ha igen,mi a megoldás?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
bitpork
nagyúr
válasz Attika82 #62871 üzenetére
Miből gondolod h pont a típushoz ért mindenki? Hogy aki ért hozzá nem siklott el véletlenül a kérdés felett? Vagy csak szimplán hogy ilyen szépen megfogalmazott nyomatékosítás után a meginduló langyos vizelettel a lábuk szárán rohanni fog bárki is megoldani a problémát?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Attika82
csendes tag
Senki nincs aki egy rohadt panel beállítást tudna küldeni ue40es6100 tv-hez. Mindenki olyan nagy tv guru, mégis akinek segítségre lenne szüksége nem kap semmit. Google sem tudott segíteni.
-
blakey
titán
válasz Vojko.A. #62869 üzenetére
Itt megveheted, ennyit megér, de boltokban is kapható, kizárt, hogy ne lenne.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vojko.A.
újonc
Koszonom a valaszt de sajnalatos modon nem kaptam az uzletekben M4 X L12 es csavarokat. Lehetseges lenne egy magyar telefonszamon megrendelnem a magyar Samsung kirendeltsegtol, vagy egy kulfoldi site-on kell ?
-
T_Stark
őstag
Rákerestem erre a Varta elemre amit 580-ért adtak ma, és árgépen 200 Ft-ért is van.
Szóval a k.. anyjukat
Csak a szállítás + egy ezres. -
T_Stark
őstag
válasz Flashget #62862 üzenetére
Én még csak egy filmet néztem meg vele, meg pár 3D demo-t, meg belenéztem ebbe-abba, kb összesen ha 3 órát ment a szemüveg, és már azt jelzi hogy félig van az elem. Vagy nagyon gyorsan merül, vagy nem jól jelzi ki a TV, majd kiderül.
Láttam Én is olcsóbban is, csak az nekem messze van, ha meg rendelem, kiszállítva már ott vagyok árban mintha megvenném itt. A tölthető szemüveg lenne itt a legjobb megoldás, legalább 1 darabot be kéne szerezni.
-
Flashget
félisten
válasz T_Stark #62858 üzenetére
mert nem lesz olcsó bele mindig elemeket venni
2012 február végén vettem a D6500-at. Hozzá kaptam 4db szemöveget amikben gomb elem van. És mind működik még.
egyébként a vietnámi csávó 100-200 Ft körül árulja Kispesti piacon 1x vettem alaplaphoz és még 4 évig ment benne amíg nem váltottam platformot.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz Markizmark #62846 üzenetére
Ez már tisztázva lett a múltkor.
D szériás tévén csak azt lehet nézni amiről vesz fel az ember. Bármelyik csatornára (közte az azonos frekin lévőre) sem tud átkapcsolni. Digikábelem van.
F szérián működik a dolog.
Vagy ahogy Nightshadow írta dupla tuneres tévén mint az F7000/8000 és a H6500.Realme GT Master Edition
-
T_Stark
őstag
Elgondolkodtam rajta hogy kellene venni valami tölthető szemüveget az F6500-hoz, mert nem lesz olcsó bele mindig elemeket venni. Valaki használ hozzá olyat? Hol érdemes venni ha olcsón meg akarom úszni?
-
csab2
veterán
válasz Atomantiii #62844 üzenetére
Ezt értem, de nálam nem működik. Ha át akarok váltani másik csatornára kiírja, hogy ok, de akkor leállítja a felvételt.
Ha jól értem, akkor ez a UPC Direct esetén nem működik, mert minden csatorna kódolt (leszámítva a szabadon figható szláv szutykokat).
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. szerintetek egy ilyen mikro hifit Samsung MM-C430D összelehet kötni es6100 tv-vel? (és ha igen milyen kábellel ?
-
bitpork
nagyúr
válasz TraceR #62854 üzenetére
Számla bármikor pótolható ha nincs benne a dobozában (mert az most bizony nincs kéznél - kivittem falura szülőkhöz, mert itt nincs hely ekkora doboznak) Mit jelent a rendes samsung gari? Az online regisztráció befogadta a számát.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Sziasztok!
Tudom hogy nem a legmegfelelőbb topic, de gyanúzok hogy itt több a naprakész infó.
Mennyiért lehet eladni most egy december utolsó hetében vásárolt Samsung UE40F6500 tv-t 2 távigazgatóval és két szemüveggel? Számla előkeríthető, doboza megvan.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Markizmark
addikt
válasz Vojko.A. #62850 üzenetére
Lehet venni szerintem barkácsboltban is. Nálam is elkeveredett 2 költözéskor, de nagy szerencsémre az éppen itt dolgozó asztalosnak volt 2 majdnem pontosan ugyanilyen csavarja. Kicsit hosszabb volt az övé, de tökéletesen passzolt a lyukba. Persze mire összeraktam a tv-t addig meglett a 2 csavargó is ...
Szóval szerintem lehet venni külön, de vigyél magaddal egyet (ha van) mintának, mert ezek első alkalommal maguknak vágják ki az utat szóval stimmelnie kell az újaknak is.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Vojko.A.
újonc
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy van e mod arra, hogy csavarokat rendeljek a Samsung allo uveg tv allvanyhoz, mert koltozeskor elkallodot es , ha igen milyen telefonszamon illetve hol tudok rendelni?
A valaszokat elore is koszonom.
Tovabbi szep napot!
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
vebbful, Tegla80
Kösz az infót, ezt nem tudtam.
-
doc
nagyúr
válasz Markizmark #62846 üzenetére
igy van, meg pontosabban a kodolt csatornak okozzak a problemat
tehat egy adott frekin levo masik adot lehet nezni kozben, de csak akkor ha nem kodolt mindketto -
Tegla80
addikt
válasz nightshadow #62845 üzenetére
Szia
Nalam is megy 1tuner en a csativaltas azonos frekin levoknel.(videki szolg. )
Nalunk 5-8 csati jon igy,ezert En spec jol elvagyok kozben.
(Film,hir,sport,,termeszet,rajzfilm, stb szerint van csoportositva is,igy tenyleg korrekt .)Sony® & PlayStation®
-
Markizmark
addikt
válasz nightshadow #62845 üzenetére
Nem.
Ha ugyanazon a frekin van mindkettő akkor át tud kapcsolni 1 tuneressel is. Csatornalista beszürkíti azt amelyikre nem lehet átkapcsolni. Akkor van gond, ha kártyával van oldva a kódolás, mert nálam pl alapból olyan CI modul van ami egyszerre csak egy csatornát tud nyitni, de lehet kapni párezerért olyan modult ami egyszerre kettőt is tud nyitni. Pl a diginél asszem simán lehet nézni mást 1 tunerrel is, ha egyezik a freki, mert ott nincs kártya.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
csab2
veterán
Többen is írtátok, hogy egy adás felvétele közben lehet másik csatornát nézni. Nálam ez nem működik. A csatornalistában különböző színnel mutatja a csatonákat, tehát elvileg működnie kellene szerintem, azonban ha át akarok váltani, mindig jön a szokásos felvétel megállásra figyelmeztető szöveg.
ES6560-as TV-ről van szó, a beépített sat tunert használom, UPCD-es kártyával. Lehet, hogy a modul nem támogatja ezt a szolgáltatást? Vagy ez független a modultól?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Attika82
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék samu ue 40es 6100 típusú tv-m szervíz menüjében unokaöcsém elállította a panel type-ot. Működik de jó lenne vissza állítani gyárira, amire viszont nem emlékszik.
-
jukeboxx
csendes tag
válasz Flashget #62827 üzenetére
No kérem szépen Samsungék nem csak ezzel késtek el!
Azt hittem azért nincs angry birds a h8000 ben mert lefelejtették a kamerát....NEEEEEM
Ma megtudtam AZ ÚJ SMART HUB ra még a mérnökök nem fejlesztették ki!
Ez volt a válaszuk természetesen nem akarnak butaságot mondani hogy mikor lesz vagy hogy lesz e egyáltalán az új smart tv-k en angry birds játék!
Tehát aki most készül az es f szériás tv-t cserélni és csípte a játékot ne tegye -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
valós 100Hz tévéken az inputlag 40-től felfelé van..a tiédnek is asszem game modban 43ms
és 30 alatti érték a jó.
beraktam pár napja a méregdrága tévé inputlag értékét..tökéletesen nem felel meg játékhoz.
én az online fps, szimulátorokra értem..az hogy valaki ps vagy más konzolon játszik maga ellen valszeg észre sem veszi.Realme GT Master Edition
-
gyeniko
őstag
válasz Flashget #62817 üzenetére
A Samsung H8090 4 magos procija nagyon gyors, most először valóban jól használható. 2 hét alatt nem fagyott le egyszer sem. Nagyon klassz az okos távirányítója is, kellemes meglepetés!
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud valaki olyan Samsung TV-t ajánlani ami esetleg számítógéppel összekötve játékokhoz is jó?
A mostanin nagy az input lag, igy játékoknál mintha lassított felvétel lenne.
Gondolkoztam egy új beszerzésén mivel már úgy sem mai darab a mostani.
101 vagy 106 centiset....
Kb 150 a keret amit rászánnék, nem nagyon tudom mit lehet ebből kihozni, vagy hogy miket nézzek a paraméteker között hogy minél jobb legyen géphez.
Előre is köszi..
Üdv -
Flashget
félisten
Vélemény: mi a baj a smart rendszerekkel?
egyetértek az 1.-es hsz írójával.
Realme GT Master Edition
-
Kertor
csendes tag
F6100 input lag-járól van valami info? Mert az elődjének az eh6030-nak nagyon magas volt.
-
-
zeusz55
senior tag
válasz Tegla80 #62801 üzenetére
hmmmm... ebbe nem is gondoltam bele, marad az egérmozi ... de ha mind kettő HDMIn megy? Box és PC!? A tv nem tud hdmi TV adás és PC kép TV adás között különbséget tenni nem?? Leadandó jel mind kettő!
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest