- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Panasonic is edge ledezik.
[link] -
malacmalacka
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném megkérdezni, hogy az alabbiak kozul honnan erdemes vasarolni? magyar samsungos garit adnak vajon?
http://www.220volt.hu/Samsung+UE40F6500
http://avbox.hu/samsung-ue-40f6500-102-cm-es-3d-full-hd-led-smart-tv.html?utm_source=arukereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=fizetett
http://www.electropark.hu/samsung-ue40f6500ssxxh-p109953.html
http://digx.hu/index.php?route=product/product&product_id=1117
http://muszakishop.hu/termek/11606/samsung_ue-40f6500_full_hd_3d_led_lcd_televizio.htmlEsetleg egyeb ajanlott hely?
-
Flashget
félisten
No kérem hátha érdekli D6500 tulajokat még.
Legutolsó fw ami kijött 2013 szeptemberben a 1026 néven, nálam egy smart gyorsítást eredményezett. Tehát javított rajta.
Viszont fellehet rakni rá a samygot a 1013 fw-vel majd erre kell a 1016fw-t felrakni. Ezután kell egy factory resetet csinálni. Miért? Hogy az így felrakható nYouTubeHD3D valóban 3D is legyen.
Így most van egy gyorsabb smarttal, yt3DHD klienssel rendelkező tévém. Akinek van/volt már ez a kliens jól tudja mekkora különbség ezzel nézni videókat mint a samsung beépített yt appal. -
zsiroska
csendes tag
Tud valaki olyan kábelt hogy egyik fele RCA másik fele pedig a hang falba megy sima drót + és -, tvhez kell most nincs pénzem hang projektorra . és nem tesz e kárt aTV-be? köszi
-
válasz
Lsilent #56382 üzenetére
Én is nem régiben vettem, mint azt az előbb is írtam. Nekem bejön nagyon. A képminőséggel nincs semmi gond. A smart egy marhaság, egyedül a youtube ami ér valamit. De a mediaplayer része egész jó ahhoz képest amiket itt olvasni. Lejátszott eddig szinte mindent amivel próbálkoztam.
Hang tekintetében mi a véleményetek a 2.1-es rendszerekről tv mellé? Ezen gondolkodom egy ideje már, csak nem tudom, hogy jó-e hozzá.
Stereo nekem elég, de jó lenne egy kis mély is mozizáshoz.. -
Jack csatis 2.1-es hangcuccom valahogyan hozzá tudnám kötni a tv-hez?
-
Lsilent
tag
válasz
d.véderjoe #56322 üzenetére
Szia én kb 2 hete vettem, meg vagyok vele elégedve, mindent tud szinte. Adás képét streamelni telefonra. A képe szép. A tunere amit használok Digivel tökéletes. Nem vagyok nagy tv fan, de jó vétel volt. Ha szakmai kérdés van abban nem tudok segíteni.
-
István 67
tag
Valamilyen akciót nem hallottatok a hétvégére?
-
garf78
csendes tag
Tény, hogy vannak jobbak is de azért ez is ütötte a fájdalomküszöböm mindamellett, hogy tényleg nagyon nem bántam meg!
syler123
Na igen, ezen vívódok én is, ha nem muszáj akkor ne kapják szét! Am tényleg ha nem koncentrál rá az ember és nem figyeli, hogy mikor hol lehet látni fel sem tűnik! -
dudi6
senior tag
Tv regisztráció után amivel +3 évet adtak az névre szól vagy tv-re? Elvileg prémium kategóriás a tv-m és 5 év teljes körű gari van, de nem én vagyok az első tulaj.
-
csorba23
tag
LEd TV topicban ezt írja valaki:
"Samsung topicba a megvásárolt TV-k 10% vissza küldték megvétel után mert piszok foltos volt a képe vagy csíkozódott, esetleg a WIFI nem akart csatlakozni semmire.
Na mind1. A döntést neked kell meghozni. További szép napot"Pár napig nem voltam, előtte viszont napi szinten olvastam a Samu TV topicot.
Lemaradtam valamiről?
-
garf78
csendes tag
válasz
Flashget #56359 üzenetére
Múlthét szombatig én sem voltam híve a drága kábelnek, de miután rászántam magam és vettem egy normális 1.5 méteres Hama kábelt a médialejátszó és tv közé azt mondom megérte! Szabad szemmel látható a minőségbeli különbség, főleg 3D-nél!
syler123
Hali! Samuval beszéltél a felhősödésről, csinálnak vele valamit gariban? -
Bobbacsi
veterán
válasz
Erick68 #56357 üzenetére
Billentyűzet csatlakoztatása
Képernyőmenü > Rendszer > Eszközkezelő > Billentyűzet beállitása. Próba most
Csatlakoztasson egy billentyűzetet a tv-készülékhez a szövegek egyszerűbb bevitele érdekében. Az USB-
billentyűzetet csatlakoztatni kell a televízió USB-portjához. A Bluetooth-billentyűzetet párosítania kell a televízió
Bluetooth funkciójának segítségével.
● Billentyűzet kivál.
A használandó billentyűzet kijelölése. Egyszerre csak egy billentyűzet használható. Próba most
● Bluetooth-bill.zet hozzáadása
A tartományon belül lévő Bluetooth-billentyűzetek listájának megtekintése. Válassza ki a használni kívánt
billentyűzetet.
● Billentyűzetopciók
A nyelv, a típus és a billentyűzet egyéb alapbeállításainak konfigurálása. Próba most( Manual )
-
Flashget
félisten
-
Erick68
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan kell a logitech k400 billentyűzetet összepárosítani az f8000 tv-vel???
Benne az elem, bekapcsolom, az usb-s egységet be a tv usbjébe ( gondolom mindegy melyikbe), aztán hogyan tovább? A tv-én mit kell beállítani ,hogy működjön?
Köszi! -
weresgyufa
tag
válasz
Flashget #56299 üzenetére
Hát igen.. de mind1 is, mert így is megy vissza, sajnos, mert SCART-on nem jön ki hang belőle és sajnos így használni nem tudom a wireless fejhallgatómat, be is jelentettem náluk, de ha erre is mellébeszélés lesz, akkor fogyasztóvédelemhez fordulok ezzel is, meg azzal is, hogy a gyárilag fejhallgató kimenet is használhatatlan, igaz erre sehol nincs felhívva a vevő figyelme, mert konkrétan szerintem megengedhetetlen, hogy a 8éves CTR tv-m tudja azt, hogy ha fejhallgatót dugok bele és vissza akarom tenni a hangot a TV-re, akkor távvezérlővel menüben megoldható, mert nem Hardveresen van megszakítva a hangjel, mint az össze Samu tv-ben, ami mondjuk egy 60"-os F8xxx szériánál annyi pénzért engem nagyon fel tudna bőszíteni.
És ez nincs leírva a használati útmutatóban ám és nem is mondja meg senki hogy nem tud ilyet, ez azért 2013-ban ahol a TV már quadHD és 3D szerintem megengedhetetlen. -
Lackó86
tag
Sziasztok!
F5000-ben valóságban milyen panel van? (50Hz)
-
ethibr
csendes tag
Sziasztok! Pár éve vettem egy LE40C650-es tévét amit Samsung wifi stick-kel kötöttem netre illetve DLNA-n az asztali géphez. Pár napja viszont nem látta a menüben a vezeték nélküli hálózatot, ma viszont már látja, el is tudom indítani a filmet, viszont 2-3 perc után leold. Utána felkínálja a vezetéknélküli hálózatot, megtalálja, majd pillanatok alatt leválasztja. Olyan mintha túlmelegedne a stick... Valaki tapasztalt már ilyet?
-
paraszt2
csendes tag
Szervusztok!
Lassan megjön a Samu tv-m, és már egyből nyúzni akarom. Viszont elég régi 10 méteres HDMI kábellel van össze kötve a jelenlegi tv-m ,amiről a neten nem találtam semmit ( E324540 awm 20276 VW-1 hdmi hentek )
Kb. 4-5 éve vettem olyan 4000 körül...
Kérdés :érdemes megpróbálni vele ,hogy átviszi-e a Full 3D-t, vagy már most keressek helyette másikat?
Ha igen, akkor tudnátok egy jó kis madzagot ajánlani max. 10ezerig, 10 méteresben?
Köszi -
brad1
csendes tag
Itt se kaptam választ. :S Vagy csak nem láttam.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 40f6320 és a 40f6400 tv-k között mi a különbség. Tudom hogy már leírták ezt a kérdést de nem találtam választ. Ezek a tv-k közül melyiket lenne érdemes megvenni? Vagy esetleg a 40f6500-ast?
Választ előre is köszönöm.
-
perempe
veterán
USB-s lejátszásnál Samsung UE40EH6030 tv-n sok fájlnál kiírja a nem támogatott formátum, vagy nem támogatott audio formátum hibaüzenetet. ha lejátszás gomb megnyomása után egyből az előre tekerés gombot nyomom meg, akkor meg viszi.
ki érti ezt? javították már ezt a hibát valahogy (firmware)?
különben nem lenne rossz TV, mert barátom mondta, hogy régebbi Philips fullhd lcd tévéjénél jobb a képminősége, ill. a többféle lejátszható videoformátumot tud.
-
Flashback
addikt
Samsung ACC-nak van valami jelentősége? Mire jó?
-
BullZeye
veterán
válasz
weresgyufa #56296 üzenetére
Melyik az a testkép? Megnézném vele az enyémet
-
garf78
csendes tag
válasz
donjohnson #56317 üzenetére
Köszi! Tökéletesen lehetett telepíteni,
DE felbontás hiányában nem indul mert a mini kettőnek kisebb a felbontása mint a program minimum igény!
Nokia X6 után eldöntöttem nem fogok megint x összeget kiadni telóra, mert nem használom ki úgyse, most kicsit bánom! -
Flashget
félisten
válasz
sandró60 #56329 üzenetére
Ez csak puszta megelőzés arra, hogy Te jó indulattal ajánlasz boltot, ő meg szembesülhet azzal a ténnyel, hogy miért is nem tud regelni samsung oldalon. És ez ilyenkor karácsony tájékán eléggé valószínű szokott lenni mondván az MM és Euronics (és társai) nem várják meg amíg a samsung magyarországi elosztó helyére bekerülnek a tévék, hanem európa fő elosztójából hozatja inkább 2-3 nap alatt.
Mert ők eladni akarnak nem várakoztatni a vevőket.u.i. egyébként úgy tudom az ilyen esetekben a samsung üfsz segített a regelésben.
-
sandró60
addikt
válasz
d.véderjoe #56322 üzenetére
Az Euronics hivatalos Samsung garanciát ad.Regisztrációval hosszabbitható.A tévét vedd meg, ha jó az ár.Itt a fórumon az ajánlottak között szerepel.Továbbit megtudod, ha használod ott fent a keresőt a tipusszám beirásával.Sokszór le lett irva.
-
-
pube111
senior tag
Lenne még 2 kérdésem. Csatorna lista szerkesztés? Smart hubon program lista szerkesztés?
-
d.véderjoe
tag
Szép napot Mindenkinek!
Szeretnék véleményt kérni a Samsung UE40F6320 modelljéről.
A jurónicsben most jó áron van, de a garival ott valami bibi van nem? -
Flashget
félisten
válasz
győrődi #56308 üzenetére
Ezt nem tudod beállítani.
Azt tudod csak ha ébresztő funkcióra is használod a tévét, akkor ott betudod állítani mekkora hangerővel induljon.
Hangerő kapcsán azt is betudod állítani, hogy ha csatornát váltasz egyforma hangerővel szólaljon meg. Diginél (de gondolom másik szolgáltatónál is) szinte ahány csatorna annyiféle hangerővel szólal meg.pube111! ez biztos így van! vagy az SD boxot ki cserélteted HD-ra havi 1000Ft-ért.
Vagy vársz még pár hetet mire végre a digi kiadja a média kártyát Mo-n is. -
Bobbacsi
veterán
válasz
bandigno #56316 üzenetére
Ezt a routert használom:
Linksys EA3500 Smart Wi-Fi Wireless RouterEzekkel a beállitásokkal :
Network mode : Mixed
Security mod : WPA2/WPA Mixed
Channel width : Auto
Channel : Auto
Broadcast SSID :Enabled
2,4GHz network / 5GHz networkA router és a TV most vezetékkel van összekötve.
-
donjohnson
addikt
ha esetleg másnak se jeleníti meg a google play a szóban forgó alkalmazást, akkor az innen letöltheti: samsung smart view
-
bandigno
senior tag
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! olyan problémám van, hogy a CI+ upc kártyám hirtelen nem olvassa a tv. Minden csatornánál kódolt jelet ír. Nem csináltam semmit a tv-vel. UPC-sek holnap jönnek ki. Lehetséges, hogy a tv moduljával lett valami? D6500-s tv-m van és eddig szépen mentek az adások. Közös illesztőfelület ki van szürkülve a Rendszer menüben.
-
garf78
csendes tag
Hát én a legelején elakadtam amikor adatokat kér: description, dvr adress, port number, user id, password, ezeknél nem jöttem rá mit is akar valójában mert beírtam én a tv adatait, jelszóra gondoltam a tv 4db 0ás jelszavára gondol de semmi, se a saját hálózati jelszóval se.
Smart remote simán megy a tv-t is megtalálta egyből.
-
tothl
addikt
válasz
garf78 #56307 üzenetére
manuális kereséssel kiválasztod a tv-t, majd utána már megy automatikus csatlakozással is.
Tök jól működik, a bemenet képét is simán tolja a telóra ráadásul jó minőségben.Nekem is S4 van, másokkal nem tudom hogy működik, van itt még egy optimus 4x mindjárt kipróbálom.
/edit/ Azon meg sem jelenik a marketen.
-
garf78
csendes tag
Ezt a smart view-et, hogy a pitlákban kell beállítani, hova mit kell beírni, mert próbálkoztam én mindennel de az istenért sem bírom működésre bírni
-
győrődi
újonc
Sziasztok. Tudnátok abban segíteni, hogy a Samsung ue 6670-en be lehet állítani azt hogy mikor bekapcsolom, akkor a beállított hangerővel szólaljon meg a tv. Előre is köszönöm.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
Markizmark #56303 üzenetére
köszi, nem is láttam hogy olyan is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest