- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
sziasztok.egy gyors segitseg kellene van egy UE32EH5300 TV ehez szeretnek vez nelkuli egeret.mit ajallotok..?ami nem tul draga de jo hozza.
-
csab2
veterán
válasz
Intel fan11 #49096 üzenetére
Okostelefonra, táblára le kell hozzá tölteni egy szoftvert. Wifi-n keresztül működik a dolog.
-
Intel fan11
őstag
Olvastam hogy az f5300asnal lehet okostelefont taviranyitonak hasznalni. Ezt pontosan h lehet?
-
Dedicted
tag
válasz
s7evcsenko #49078 üzenetére
.Melyik hdmi bemeneten hasznaltad a komputerel?
-Mert az elsot fentartottak a Pc-nek
-A masodikat az Arc funkcios hazimoziszettnek
-Es a harmadikat a dvd-bluray,settop box ,....nak.Legalabb jo kozepes processzorral rendelkezel (i5...)
.Milyen generacioju (dvi-d ,vagy hdmi 1.4 kimenetu )videokartyat hasznalsz ?
-Nvidias vagy Amd-es videokartyad van, vagy mas ?
A tv-nek nem adhatsz 60hz-nel nagyobb kepfrissitest !
(a 27 " T szerias monitor tv-hez hasonloan)Ugy kerestel ra mint tv ,vagy mint kijelzo ?
-
Danesz94
senior tag
válasz
istvanszucs #49093 üzenetére
Bocs a láma kérdés miatt de a tvnél a ROOT ugyan azt jelenti mint pl androidos telefonnál?
kösi -
istvanszucs
tag
Sziasztok! Korábban legalább egy éve kitűnően működött a TV-men a root, és még a NAS-t is sikerült virtuális USB driveként felmountolnom. Többeknek segítettem is. Tegnap hirtelen elkezdett az egész nem működni, még a telnet/web server sem működik. A TV meg elkezdett pár percenként újrabootolni. A TV-n csináltam egy factory resetet. A pendrive-on volt egy minimális hiba, amit a chkdsk /f javított. Azóta az újraboot megszűnt, de a rootot elvesztettem. Tudna valaki segíteni, hogy a root-ot visszakapjam?
Üdv:
István -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #49090 üzenetére
Mert az a 40"-es a 39"-es...
-
krx21
nagyúr
válasz
s7evcsenko #49088 üzenetére
Az a PC mód...
-
krx21
nagyúr
válasz
s7evcsenko #49086 üzenetére
Akkor jónak kell lennie... Esetleg tedd még PC módba...
-
krx21
nagyúr
válasz
s7evcsenko #49084 üzenetére
Az az! Azt állítsad be!
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Daffni2 #49080 üzenetére
Nem lett jobb, sőt talán az első soron még egy kicsivel jobb is volt.
(#49079) krx21: felbontás azon van, viszon tolyan beállítás van a tv-n, hogy képernyőhöz igazítás.
Újra itt a kép, vakuval is csináltam egyet, az közelebb áll a valósághoz...
-
pakriksz
őstag
nem lehetne írni a sámsungnak valamit hogy legyenek már kedvesek a tv kijelzőről egykét infot is adni a weboldalukon, azon kívül hogy "LED"? Egyszerűen ez egy vicc amit ezek a tv gyártók művelnek. És mindegyiknél ugyan ez megy, nem lehet megtudni a panel technológiáját, a világításról se lehet semmit, van e local dimming vagy nincs, semmi. annyit lehet hogy LED vagy CCFL vagy plazma.
Miért rejtegetik az infokat?
-
Batib
őstag
válasz
pakriksz #49076 üzenetére
Sajnos jelenleg hiteles infoim csak az itthon gyártott tv-kről vannak a szlovák termékekről folyamatban.
Egyre zürösebb a dolog. pl 6540 csak orosz picra megy és honi hátso ledes.
Az itthoni 39 42 collosak hátsó ledesek pontos modellszámok később.
Az F5000 40-es méretben nemrég vezették be, eleinte úgy volt hogy nem lesz 40-es 5-ös sorozatu. -
Danesz94
senior tag
válasz
nem szóltam
-
Daffni2
addikt
válasz
-
krx21
nagyúr
válasz
Állítsad a számítógépet a 1920*1080-ra és a TV-t pedig teljes képernyőméretre...
Ha "sima" 16:9-es képernyőformátumra van téve, akkor kicsit belenagyít és a pixelek ezért nem kerülnek a helyükre... -
s7evcsenko
addikt
Az normális, hogy a TV-n így jelennek meg a betűk, vagy valami nincs jól beállítva?
Esetleg a böngészőben kellene valamit állítani? -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #49069 üzenetére
Most vagy vizsgálat nélkül, rutinból tévesen írják, hogy edge ledes vagy akkor csak a 32-es ilyen...
Bár kolléga információja is engem igazol:
"40 hüvelyk Mo gyártás F5000 F6100 F6510 F6540 biztos hátsó ledes" -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #49071 üzenetére
Igen.
-
p2pp
őstag
F6400 Tapasztalatok, Vélemények.
Még mindig nem tudtam dönteni mi legyen? -
Batib
őstag
Hali!
Mai érdeklődéasem eredménye megvilágítás ügyben.40 hüvelyk Mo gyártás F5000 F6100 F6510 F6540 biztos hátsó ledes
Az ominózis F6400 szlovák gyártású további érdeklődést igényel
Emellett Es5500-at még gyártanak itthon az persze edge.
A 32 hübvelykes az itthoni gyártásuak 4xxx 5xxx mind hátsó ledesek. -
sb
veterán
Anno volt szó a felezett felbontásról, akkor írtad. Nem is egyszer. Ill a Samsung hivatalos specifikációjában is az volt.
Az értetlen szemek/képek meg azt látták, hogy nincs felezett felbontás, vagyis dupla magas pixelek. Nagy tehetség kell hozzá.
De kifejtheted a "váltottsort" is mert így elsőre hülyeségnek tűnik és a magyarázat sokat segítene.
Ahogy a 120Hz-es panelfrissítésre se írtál semmi kézzelfoghatót anno, hogy miért nincs és akkor mégis mitől juddermentes a 24p meg akkor mi az 5:5 pulldown. -
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #49069 üzenetére
Tévednek az nem az és pont!
-
nightshadow
veterán
Újabb F6400 review [link], s itt is edge-LED-et írnak: "40-inch LCD TV with edge LED lighting"
"The best mid-range TV we've seen this year"
-
sandró60
addikt
válasz
theraphosa #49066 üzenetére
Igen jó hozzá.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #49050 üzenetére
Akkor máshogy teszem fel a kérdést...
Honnan tudni, hogy egy fali konzol tuti jó-e a tv-mhez?
Minden konzol jó hozzá, mert szabvány van rájuk és csak a kivitelezés miatt van árkülönbség? -
theraphosa
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Kinéztem magamnak egy Samsung UE32F6400 ( 2013-as) tv-t és ehhez a tv-hez szeretnék billentyűzetet vásárolni. A Hama Uzzano billentyűzet jó hozzá?
-
pakriksz
őstag
Akkor tehát az F5xxx darabok tutira hátsó ledesek?
Input lagról mit lehet tudni ezeknél? -
zola1894
csendes tag
üdv mindenki
új vagyok még itt, most vettem a napokban egy samsung led tv-t T22B300 ast és azt szeretném kérdezni hogy milyen hangbeállítást javasoltok ? mert néha be remeg az egész de nemtom mitől de csak akkor ha kicsit hangos, és az SRS TS HD az mit jelent ?
mert az most kivan kapcsolva de nem sokban változik a hang ha bevan kapcsolva :S
előre is köszi -
sb
veterán
válasz
nightshadow #49040 üzenetére
Simán lehet téves, mivel az infókat csak másolja mindenki. elég egy helyen - akár a gyártónál - kiírni rosszul és vége. Rákeresel, a google 600000 találatot ad a rossz eredményre.
Azt meg láttuk már, hogy Samsungék is tudnak hülyeséget írni a hivatalos fetaure listába. Lásd a régebben vitatott FullHD 3D - ES6100/6300 vitát. Ott is hülyeség volt kiírva.
Szét meg elég ritkán szedik. Még a tesztelők is...
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
Egy bosszantó problémámra keresnék megoldást.
A régi lcd tv-met hdmi-n keresztül használom samsung ultrabook képének megjelenítésére.
A tv menűjében pásztázásra kell állítanom a képet ekkor jelenik meg helyesen, de egy idő után visszaáll 16:9-re ahol a kép szélei "kilógnak". Van erre megoldás, hogy ne kelljen x percenként a távkapcsolót babrálnom?
Tv: LE37M87BD, noti: NP530U3C WIN 8.1 Preview
Előre is köszönöm: kecsawi -
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Hétfőn elszált a kijelző a tv-n,aszonták 1-2 nap és hozzák az újat,de eddig semmi
Kezdek dühös lenni mi tart eddig
-
csokxi
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kerdesem, ha vennek egy Samsung UE32F6400AW smart TV-t, akkor ossze tudom kotni a telommal vezetek nelkul? (Sony xperia Z es kepernyotukrozesre gondoltam)
Ezen kivul tudnatok ajanlani egy megfelelo keyboardot ami minden funkcioval mukodik hozza? Es meg szeretnek egy maximum 320gbos 2.5es kulso hddt. Elore is koszonom a segitsegeteket -
nylontacsko
senior tag
válasz
Intel fan11 #49049 üzenetére
Ha nem nyomsz meg a távirányítón gombot, akkor 1,5óra múlva kikapcsol.
A menüben ki tudod kapcsolni ezt a szolgáltatást, ha akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest