- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- BIOS frissítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalap12
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek. Van édesapámnál nagy nehezen vettünk egy samsung smart tévét, és állítólag meg lehet azt csinálni, hogy a számítógépéről a játékokat wifin keresztül ezzel az All share vagy milyen programmal kitenni mindenféle hdmi kábel nélkül, mert nem tudnánk körbevezetni a szobába nála, hogy kell ezt csinálni, le kell tölteni, működik így? Autós játékkal szeretne játszani, kösz nagyon a segítséget előre is mindenkinek!!! :-/
-
vico03
tag
Bocsi, rosszul tettem fel a kérdést!
A Samsung UE50F5000 tévé kép beállítása érdekelne, mik azok az értékek amikkel a "legjobb" a tv képe.
Tehát a pontos értékek pld.: fényerő, szín, élesség, kontraszt ...stb.
Tudom létezik képernyő kalibráltatás de mi lenne manuálisan az a beállítási lehetőség amivel a legjobb a tévé képe.
Azt is tudom hogy ez felhasználónként változik, de gondolom létezik egy "arany közép út" amivel nagyon nem lehet mellé lőni...
Köszönöm előre is! -
Cseri81
csendes tag
válasz donjohnson #51294 üzenetére
Igen azt.
De újabb fejlemény, hogy egy másik Samsung tv ledje (készenléti) minimálisan villog a gombok megnyomására.
Viszont semmit nem csinál.
Olyan mintha adna jelet, csak mondjuk gyengén.
Elem ok! -
-
Batib
őstag
válasz Flashget #51287 üzenetére
Csupán azt probáltam érzékeltetni hogy az F 5xxx 6xxx kb ugyanolyan vastag mint az ES 5xxx 6xxx.
Tehát szerintem épp ez tévesztett meg pár embert s véli azt hogy az F6xxx élvilágítós.
Azt pedig végképp furcsállanám hogy a Samsung aki minden aprobb változtatásra más modellszámot ad egy ilyen jelentős differenciánál azonos számmal adna ki tv-t (F6400)
Majd ha valaki dokumentál F6XXX edge ledest akkor elhiszem.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy Samsung LE32C350D1W tv-n be lehet valahogy állítani, hogy usb-be dugott pendrive-ról filmeket lehessen lejátszani ?
Valami szerviz menüs trükk létezik hozzá ?Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
BBéci
legenda
-
Flashget
félisten
ES6100...Ez is tuti edge.
mint minden ES jelölésű készülék, mert az S jelenti a slimet.Én csak azt nem értem, miért nem képes a samsung ráírni a dobozra, hogy milyen ledest csomagol be. Egy Medion ráírja, hogy Backlight amivel a Lidlt telepakolja egy samsungnak ez már smafu?
Realme GT Master Edition
-
Batib
őstag
válasz Flashget #51275 üzenetére
Ez pedig az ue40ES6100: Szett állvány nélkül (Szé x Ma x Mé): 926,8 x 553,4 x 46,9 mm
Ez is tuti edge.
Itt pedig a különbség az EH és a F sorozat vastagsága között. Igaz ez 32 hüvelykes. Az EH32 az idei modosított háttérvilágítású, de egyébként ua. mint a az eredeti. Szerintem ez lesz az idei Karácsony slágere a tezsokban.
Tehát az idei F (backlit) sorozat kb ugyanolyan vastag mint a tavalyi ES (Edge)Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Markizmark
addikt
válasz Burt1793 #51284 üzenetére
Hát, lehet. Ha lesz ilyen tv-m, majd állást foglalok.
Amúgy a 3D az mekkora szögig 3D? Mikor esik szét? Mi van, ha valamennyire alulról nézem? Pl. magasan van a falon a ketyere.
Legyen a 0°az amikor tökéletesen szemben vagyok vele.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Burt1793
veterán
válasz Markizmark #51283 üzenetére
Nem, a lámpa nem zavaró (sőt, engem a vak sötét szokott zavarni, mármint ha csak a tv világít).
Az a lényeg, hogy úgy rakd hogy ne tükröződjön a tv-n.
Másrészt meg nincs mit tenni a felhők ellen, amik este 6-8as háttérvilágításnál nem látszódnak... -
Burt1793
veterán
válasz Flashget #51275 üzenetére
Tehát akkor most azért, mert 2 centivel vastagabb, már nem is edge led-es? Amúgy lényegtelen, mert mint mondtam, magas háttérvilágításnál este egy kicsit felhős (de csak akkor, amikor a környezetében minden vak sötét). Érdemes felkapcsolni egy gyenge lámpát és akkor már egyáltalán nem látszik.
-
dorika87
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Lassan döntést hozok. Most ne nézzük a 6-os szériákat (nagyon jók, tetszenek, de anyagilag most nem fér bele)
Szeretnék véleményt kérni F5300 ill. F5500-ről. Valakinek van bármelyik típusa? Mi róla a tapasztalat.
Nem használnám semmi extrára: heti 1-2 film nézés, usb-s hdd-ről esetleg DLN-an keresztül, vagy néha pendrive, egy-két app használata, okos telefonnal összehoznám néha, de nem működne egész nap, hétköznap esténként illetve néha hétvégente. Mivel nem vagyok nagy tv megszállott, csak annyi, hogy le szerertném cserélni a régi tvn-ket egy újabbra, komolyabbra. Szóval ezért sincs szükségem 6-os szériára, és pénzügyileg se állok úgy, hogy 200ezres tv-t meg tudnék venni.
Szóval várom a tapasztalatokat (és légyszi ne azt írjátok, hogy inkább gyűjtsek még egy F6400-ra, tényleg tapasztalatokat várnék az adott két típusról, hogy mit várhatok tőle, képminőség? megbírkózik az mkv formátumokkal lan-on vagy hdd-n keresztül? Ilyesmi. Köszi! -
vico03
tag
Sziasztok!
Tudnátok e segíteni hogy egy Samsung UE50F5000 LED tévének mi a legoptimálisabb felbontása, pontos értékek kellenének!
Köszönöm előre is! -
Vismajor01
addikt
válasz Hunter2 #51251 üzenetére
Sziasztok! Gondjaim akadtak egy Samsung es7000 smart tv-vel.
Először is: ha pentdriverol játszom le a filmet nem lehet hangsavot váltani hiába van rajta több, laptopon simán tudok angol,magyar közül választani.
Aztán; hogy tudom a tv képet az itabomon megjeleníteni? Illetve az itabet a tévén? Néztem róla videót ott a csaj a menüben bemeg a system/device management/ universal remote setup, na nekem olyan nincs csak billentyűzet meg Eger.
Ha az okostelokrol konnektalok allsharerre akkor csak a tv-t látom velük de zenéket filmeket frankot lejatsza. A laptopra felrakott allshare a devices fül alatt csak a main gépet és a routert latja, nekem meg értelemszerűen a tv kene.
Bocs a hülye hibákért az itab autokorrektje megorjit
Előre is köszi a válaszokatSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
dorika87
őstag
Megosztom veletek, hátha esetleg valakit érdekel, hogy holnap a csak1nap-on Samsung 32F6400 3D Led tv lesz 2db szemüveggel és ingyenes szállítással. Az ár holnaptól lesz publikus és egy napra érvényes.
http://www.csak1nap.hu/holnap/
-
Cseri81
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem távirányító ügyben...
Tegnap este filmnézés után (közben lehet benyomódott pár gomb) nem tudtam kikapcsolni a távival a tv-t (Samsung UE55D8000).
Elemcsere, jelellenőrzés, tv áramtalanítása megvolt, másik Samsung tv táviával tökéletesen működik.
Van valami fondorlat, amivel ez az állapot feloldható? -
Flashget
félisten
válasz Burt1793 #51274 üzenetére
Elvileg a vastagságról. backlightos a technikából adódóan vastagabb.
magyar samsung oldalról:
Ez a F7000 55"-é ami tudott dolog edge ledes.
Méret talp nélkül (Szé x Ma x Mé) (mm): 1227,7 x 699,9 x 30F6400
Méret talp nélkül (Szé x Ma x Mé): 1250,4 x 724,6 x 48,8 mm
F6500
Méret talp nélkül (Szé x Ma x Mé): 1234 x 716,3 x 47,2
F6800
méret talp nélkül (Szé x Ma x Mé) : 1279,2 x 728,5 x 47,2 mmNekem 32"D6500 edge ledes van.
745,8 × 443,4 × 29,9 mm szettméret állvány nélkül (nagyjából ua. mint az F7000 vastagsága)Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #51271 üzenetére
mivel dőlt betűs bemásoltam azt amit priviben írtak nekem.
én is tudom, hogy az F6200 az 50 Hz az F6400 kapcsán pedig nyugatabbra edge ledről írtak a tesztekben nálunk pedig backlightos vehető. viszont megírták régióként változó (érsd a pénztárca hol vastagabb) ez változó.amit belinkeltél régebben oldalt F6400-ról ott is edge ledet írnak..ennyire biztos nem hülyék, hogy ne tudnák ők sem.
amit most az F6500-ról az is edge ledes miközben volt itt már olyan beírás is, hogy minden F6xxx backlightos....szóval az a régióként változó abban lesz az igazság.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
nightshadow
veterán
Samsung 46F6500 review: [link] input lag 33ms
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Burt1793 #51267 üzenetére
Bár megfogadtam hogy többé nem szólok bele ebbe az edge backlit vitába csak nem bírom megállni.
Ez egy 40F6xxx lemez sasszéja behelyezett ledsorokkal. Ez amikor benne van a fényvisszaverő (reflektor) réteg ami leginkább egy lyukas fényes vastag papírra emlékeztet. Ha itt vmi nem oké a reflektor elmozdul, hullámosodik máris kész a "felhő".Ezután még két különböző réteg kerül a ledek és az lcd panel közé ott is lehet gond, ami okozhat bevilágítást és enyhébb felhősödést.Ezek később szállításkor akár otthon is keletkezhetnek.Ui:bár bizonyítani nem tudom mégis meg vagyok győződve róla, hogy nincs kétféle F6400, mind backlite
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
válasz Hunter2 #51251 üzenetére
Már nem ezt használom. Emlékeim szerint a frissítéseivel volt gondom az uj film nagyon későn jelent meg a tv-n. Volt vmi kényszerítet frissítés asszem. Azért adtam a linket mivel kifejezetten ezt kerested egyébként én is a Serviiot használom.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Flashget
félisten
válasz Tippmix46 #51260 üzenetére
Az igazság bővebben.A Samsung azon az elven van,hogy mindig csak egy picit add,de többet kér.Ez ezévben sincs másképp.Bizonyos EH típusok idén ugyanúgy jöttek ki,mint tavaly csak a száma és a betű jele változott.Az EH6030-as utódja a F6200.Ezért vannak téves információk némely emberkénél vagy embernél.Sajnos sokkal megosztottabbak a típusok,mint tavaly.Nagyon széles variációk léteznek már mivel felismerték,.hogy nem mindenki tud venni okos tv-t.Ezért némely típust mindkét háttér világítású módban gyártják,de nem ugyanazon régióban. (F6400)
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz sepsi0 #51256 üzenetére
Ezek szerint Te még nem tudod, mire képes a tévéd. A beépített lejátszóhoz képest egy célhardver sokkal többet nyújt szolgáltatásokban, kép- és hangminőségben. Ami a legfontosabb, nem csak felezett felbontású mű 3D-t tudnak lejátszani, hanem a Blu-ray lemezeken lévővel egyenértékű frame packed, más néven szekvenciális változatot is. Ezek nem említhetőek egy napon az SBS és OU tákolmányokkal.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tippmix46
senior tag
válasz nightshadow #51261 üzenetére
, köszönöm, nyilván, hiszen ezt írtam én is le..
De MIÉRT?
A logika szerint egy tavalyi szétakciózott, tudásban elméletileg gyengébb típusnak lentebb kellene lennie árban, mint egy friss, ropogós új és tudásban jobb modellnek, nem?[ Szerkesztve ]
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan fórumot, ahova rendszeresen járnak elektronikával foglalkozó szakértők? Mármint akik kimondottan a hardverre vannak rákattanva, tudják mi a tranziszot, meg dióda, ilyenek? Nem a "kattints ide meg oda" vonal, hanem a másik.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Flashget
félisten
Realme GT Master Edition
-
sepsi0
őstag
válasz Dictator^ #51254 üzenetére
Én a tv lejátszójával nézek 3d-t hálózaton keresztűl.
Nálam tartalom (film) függő a dolog. Avatart még nem néztem 3d-ben de van egy természet fílmem a tenger vagy óceán alatt játszódik, na ennek van a legjobb 3d élménye a tv saját lejátszójával. Ha érdekel megnézem a címét. Én még sosem néztem BD filmet, biztos jobb, de én egy "halott technologiába" nem ölöm a pénzem. Egyszer már megjártam a Dvd vel. Ott áll vagy 200 eredeti filmem a polcon és inkább nem veszem elő, mert tv lejátszóval a hd filmek sokkal szebbek és jobb a hangzásuk. Ez az én véleményem......
Lehet egy média lejátszóra azért beruházok. Pl van okosba Humax hd pvros beltérim upchez nagyon jó média lejátszója van. Hborol felvett fílmeket nagyon szépen jeleníti meg és a hang is kiváló. Nagyon komoly kis hardver.... szerintem a tv média lejátszóját nem kell te,etni, átlag embernek tökéletes csak legyen megfelelő tartalom.
Azt hiszem Under the Sea a film neve Imax 3d, nálam ennek van a legszebbb "hatása".[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Dictator^ #51254 üzenetére
A PC nem Blu-ray lejátszó!!! Direkt kihangsúlyoztam, hogy dedikált, asztali BD-játszóról menjen a film.
Volt nálam ES6800, inkább nem mondok róla semmit. Azt is vedd figyelembe, hoga az a plazma 65 colos volt, az ülőalkalmatosság talán 3 méterre sem volt tőle. Ahhoz, hogy az általad említett effekt érvényesüljön, még a full HD-hez ajánlottnál is közelebbről kell nézni a tévét.
Azt is el tudom képzelni, hogy a PC-vel, a lejátszó szoftver beállításaival volt gond. A tévéken semmit nem kell állítani, ha frame packed 3D jelet kapnak, automatikusan érzékelik és ráálnak.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
Engem az érdekelne, hogy ezt az "effektust" hogyan lehet előidézni, tehát, hogy a kép kereten kivülre is kihasson pár kép a szemüvegen át?
Jóminőségű Blu-ray lejátszó (cyberlink powerdvd) és hdmi kábel megvolt.
A kérdés, hogy mi miatt nem érjük el ezt a hatást az ES6800-on?
Vagy csak a Plazma képes rá? Esetleg a Samsung annyira nem remekel benne?
ES8000-en látható lenne ?Kifejezetten az Avatarnal tudom, hogy azok a gombaszerűségek szó szerint a keretből kivándoroltak a Panasonic régebbi plazmáján.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
BBéci
legenda
válasz Atom_Anti #51247 üzenetére
OLED tévére még kicsit várni kell, arra, hogy árban is elérhető legyen - 40 colos, félmillió alatt - valamivel többet.
Egyelőre LED TV sincs, csak LED háttérvilágítású LCD.Dictator!
Jó minőségű Blu-ray lejátszóval és HDMI kábellel egy F7000/8000 is képes kiváló térhatást mutatni az Avatar lemezről. Próbáltam. ES8000-rel is, de az valahogy nem tetszett.
Panasonic plazmával valamivel még jobb az élmény, azt is tapasztaltam, ahogy Te is.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dictator^
veterán
Hali!
Kicsit érdekes kérdésem van.
Annó pár éve 2-3 körül voltam egy Házimozi és Hifi Show-n. Volt ott egy Panasonic TV (Ha jól emlékszem Plazma) és meglehetett nézni vele pár 3D-s bemutatót, vagy filmrészletet (ha jól emlékszem a tv ára olyan 500-800e körül lehetett).
Namármost az Avatar ragadt meg bennem, ennél a résznél, ha jól emélkszem, ezek a "lények", vagy minek hivták Őket, szó szerint, kiszállt a képernyő keret részéből.
Direkt visszamentem később, és volt pár olyan film/jelenet, aminél szó szerint a kereten kivülre kerültek a filmből az effektek. A szemüveg aktív volt.Na most ilyen féle hatást mivel lehet elérni?
A héten néztem meg ismerős, UE46ES6800 TV-jét, HDMI-HDMI-vel kötve egy 7870-es Radeon kártyával (3D-t kezel) egy Bluray verziót az Avatarból (46 GB), Cyberlink PowerDVD legújabb verziójával lejátszva, bekapcsolva a 3D-s támogatást (anélkül a film se indult el a monitoron, csak kihúzva a TV-re).. viszont a jelenetnél nem érzékeltem olyan hatást, mint a fent említett Panasonicon.Árban, alsóbb kategória azért ez a TV (a fentihez képest), de semmilyen módon nem érzékelhető ez az "effektus". ES7000 ES8000-rel másképp elérhető lenne? Vagy Plazma kell ehhez? Vagy a Samsung nem tudja ezt megcsinálni? Esetleg a szemüvegje jobb?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Markizmark
addikt
Üdv!
Szerintetek mennyire kifutó modell a UE40EH6030 típus? Jövő hónap közepén lenne egy tv csere és ez az ami a legjobban megtetszett és az ára is nagyon jó.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
-
Hunter2
addikt
az allshare-t pc-re honnan lehet leszedni? a samu oldalára mutató linkek már nem élnek.
-
Barna89
újonc
Kedves Fórumozók!
Tv vásárlás előtt állok. Két modell között vacillálok és a Ti tatácsotokat szeretném kérni a döntésemben. Az említett két modell:
Samsung UE40 EH 6030
Samsung UE40 F6400Az egyik kérdésem az lenne, hogy megéri-e a felárat az F6400-as a EH 6030-hoz képest? Legtöbbször a laptopot kötném rá HDMI-vel és úgy néznék filmeket. Tv nézésre ritkán használnám, internetezésre pedig ott a laptop amit rá tudok kötni. Az EH 6030-as magas input lag-ja csak játékok esetében lehet zavaró? Illetve sok vitatkozás folyik arról, hogy az F6400-as edge-LED-s vagy háttér LED-es. Erről mi a véleményetek? Melyik tévének lehet szebb a képe?
Köszönöm a válaszaitokat!
Üdv!
-
Mattey
tag
Ahoy!
Nézegettem ezt a SamyGO-s dolgot, de ahogy látom F-series-zel még nem nagyon érdemes kacérkodni vele, vagy mégis ? (Habár a 1111-es firmwire már fent van (ma találtam rá erre kis szépségre én buta meg autora állítottam a frissítést) ami valószínűsíthetően már tiltja a dolgot. )
Nah mindegy a lényegi kérdés, ha mégis működne, érdemes vele szórakozni? Mennyivel ad többet?
-
Gabesz87
veterán
Basszus, F6400-es TV-ből ennyire hiány van? Az Euronicsban még 28-án rendeltünk egy 32"-osat, de még mindig nincsen. Jövő hétfőre ígérték, hogy jön "elvileg". Kezdek már kicsit begurulni.
-
Tutu7030
veterán
válasz nightshadow #51235 üzenetére
Nekem egy R71 van, az sem látott szerelőt, mert a garancia lejárta után lett foltos a képe.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Flashback
addikt
Sziasztok
LG 42LA620V és Samsung UE40F6400-es tévén gondolkodom. De eddig senki sem tudott konkrét tapasztalatokkal szolgálni. Itt van valakinek UE40F6400? Esetleg összehasonlítási alapja van valakinek?
Üdv!profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nightshadow
veterán
válasz gabrielarky #51233 üzenetére
Családban van egy régi számozású Samsung LCD (talán R72 vagy R82), ami 6-7 éves körül lehet, s szerelőt még nem látott.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz gabrielarky #51233 üzenetére
Nekem a legidősebb lcd tv-m jelenleg 5 éves LE26B450 emellett van még 3 lcd tv-m. Eddig egy sem romlott el.
Volt A sorozatu is több is mindegyiket hibátlanul adtam el és még mindig jol működnek. Biztos szerencsém van, ez csak az én tapasztalatom.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
gabrielarky
tag
válasz nightshadow #51232 üzenetére
Köszi!
Vágom, akkor gyűjthetek a Samsung F6500 400Hz 50"-ra még egy ideig
A +1 év garancia mondjuk nem rossz dolog, így akkor 3 év gari lenne.
Ezzel kapcsolatban mi a véleményetek? Sosem volt még LCD / Plasma / LED tévém (csak monitor, de az Dell és más tészta) és van tévé szerelő ismerősöm aki azt mondja, hogy sajnos a mai tévéket kb. 2 évre "időzítve" gyártják. Erről mi a tapasztalatok? Van akinek pl. a kezdetek óta van LCD, Plasma tévéje?
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
nightshadow
veterán
válasz gabrielarky #51231 üzenetére
-
gabrielarky
tag
Köszi a további válaszokat. Erősen elgondolkoztam a 6400 helyett 6500 vásárlásán a +1 év gar és a 400Hz miatt.
Azthiszem egy prohardveres cikkben olvastam, hogy a termékadatlapon feltüntetett HZ-t kettővel kell osztani, az a valós CRM(?) paraszvakítás nélküli képfrissítési érték.
Ezért is gondoltam meg magamat először, hogy 5xxx széria helyett legyen inkább 6xxx széria, abból is a 6400, aminél gyárilag 200Hz-z írtak, tehát a 100Hz elvileg megvan.
Egyébként miben nyilvánul meg ha szar a képfrissítés? darabos / villódzó a kép gyors mozgás esetén?
Köszi előre is.
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
Kecuhun
senior tag
A 32F5300-ban van Youtube alkalmazás?
-
Flashget
félisten
válasz sandró60 #51225 üzenetére
utasitsad, de Te mondod hogyan lehetne írni én meg nem úgy írtam szándékosan, mivel jól tudom első helyen az anyagi helyzettől függ a tv vásárlása.
Tehát vissza utasítom a rágalmad.u.i. a dőlt betű valaki másnak az idézését jelenti és a mondandó lényegével egyet is értek.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Atom_Anti
senior tag
Tudnátok 2-3 tipus Samsung LED, OLED tv-t ajánlani ami viszonylag új model, de nem 3D-s, vékony kerettel rendelkezik és ár 200.000Ft alatt van? Olyan 42 colosra vagy esetleg kicsivel nagyobbra gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
Időközben másik topicban segítettek, akit érdekelne EH6030-as
,de bármilyen lan kábelt befogadó tv-vel müködő wifis
youtube-ozás illetve képek/videók streamelése
(átmegy a hang és a kép is akár HD-ban hibátlanul)
pl Tabról, telefonról akkor itt a megoldás:
Wifi router kell hozzá + UTP lan kábel)
[link] -
Tegla80
addikt
válasz sandró60 #51216 üzenetére
Hunter2
source gomb (forrás lista),rámész arra amin van a PC (Én HDMI1/DVI re raknám),majd "tools" gomb és "névszerkesztés" PC re !F5500 adatlapjáról.de elviekben ugyan az a 2ő
"Input lag (high-speed camera) 16ms compared to lag-free CRT
Leo Bodnar input lag tester 28ms in [Game] or [PC] mode
Full 4:4:4 reproduction (PC) Yes, with 60hz signal and “PC” input label"[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Hunter2
addikt
a mai napon vettem egy F5300-at. olyan gondom van hogy HDMI-n PC-re kötve az egér kurzort mintha gumin rángatnám mikor mozgatom. ezzel mit ehet csinálni?
-
lacko6
senior tag
válasz d.beni #51212 üzenetére
Én is ezeket néztem végül az f6500 lett.
Ami a különbség [link]
Amiket én néztem:
Tuner,Hangvezérlés,Garancia,HZ
F6400 DVB-T / C,Nincs,2év,200
F6500 DVB-T / C / S2,Van,3év,400
Szerinte 20ezret megér a +1év garancia meg a 400hz az S2 meg bónusz
Ui:az F6650 +20 ezer 600hz+Micro Dimming
[ Szerkesztve ]
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
tv vásárlás elött vagyok és két modell között megakadtam..
F6400 vagy F6500?
20k felárral van a 6500-as. Az lenne a kérdés hogy megér e, plusz 20k-t az hogy nem 200hz-es hanem 400?
bár ha jol tudom valojában csak 100hz es a 6400-as..
miben jobb az hogy ha 400hz es nem pedig 200?
előre is köszi! -
Batib
őstag
válasz gyuri81 #51207 üzenetére
Nem hinném hogy ez egy tv-s topicba való kérdés. Ha ez segít a tv xfs partíciót hoz létre a meghajtón. Talán valamilyen szoftveres topicban tudnak segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Az alábbi problémával fordulok hozzátok.
Adott egy winchester amin elég sok fontos tartalom van. Mivel volt még rajta szabad kapacitás úgy gondolták ,hogy a tv-vel vesznek még rá filmet a PVR funkció segítségével! Ekkor jött a hiba ,hogy leformázta a winchestert a tv! Majd elkezdődött a film felvétel!A pc-hez csatlakoztatva a windows kéri ,hogy formázzam le a tárolólemezt.
Valamilyen úton-módon visszaszeretném nyerni a tartalmakat a lemezről! ( a visszaállításra Recuva nevű progit használnám)
Milyen tippetek van az adatok visszanyerésére?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
BBéci
legenda
válasz gabrielarky #51205 üzenetére
Nem kell vándorolni a fotellel, bár az sem rossz megoldás. 50 coloshoz még jó a 2,5 méter, de messzebbről már az összes apró részlet - ami a full HD lényege - elvész. Inkább tűnjön kicsit rondának az SD adás, olyat egyre kevesebbet nézünk.
-
gabrielarky
tag
válasz Flashget #51190 üzenetére
Köszi a válaszokat Mindenkinek!
Tehát a para nem annyira az SD adások miatt van, hanem a HD miatt.
írtam fentebb, hogy 50" 6400-ról van szó, amihez a full HD esetében
190-210 cm távolságot javasolnak, a 720P adás esetén meg kb. 3 métert.Szóval tilitolizik az ember a lakásban attól függően hogy mit néz?
Tudok szerezni 50" változatot szerencsére.
Pendriveom 64Gigás Kingston HyperX, szóval a méretével és a sebességével
sem lenne gond.SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
oimuka
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest