Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
-
czombos
tag
Én ezzel a módszerrel fel tudtam tenni a fuso.tv appot 2012-es modelre.
Engem inkább az érdekelne, hogy a live tv funkció mikor kerül bele, ezen belül is engem a felvétel funkció érdekelne, mivel a Samsung gyára felvevője nem valami intelligens, csak időpontot lehet beállítani, a fuso-val viszont úgy látom hogy lehetne felvenni cím alapján is.
Esetleg tud valaki olyan PVR-t ami sorozatcím alapján felveszi mindig az újat az adott sorozatból, úgy mint ahogy a UPC DVR csinálja.
-
JoeYi
őstag
esetleg arra a portra és kábelre köss egy laptopot és nézd meg hogy kap-e ip-t. Ha igen és a tévé továbbra sem akkor garanciális probléma lesz.
Esetleg érdemes lementeni a router konfigját egy fájlba és resetet nyomni neki, csak hogy kiderüljön nem-e szúrtál ki magaddal az advanced konfigurálás közben (rossz mac lett beállítva, vagy limitálva van a kiosztható ip-k száma)
-
KisApám
addikt
Ha 72 cm-es CRT TV-ről váltasz, és akarsz is egy kis képernyő növekedést is,
a 32 colost el kell felejteni!!!A 32 colos majd nem hogy visszalépés lenne méretben
a 72 cm-es CRT-hez képest...Miért? Ezért: klikk.
A 40 colost vennék!!! Ezért: klikk.
És egy kis spórolással a Samsung UE40ES6100-at.Következő hozzászólással ((#37516) nightshadow) egyet értek!
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
nightshadow
veterán
Ha szigorúan a kettő között kéne választani, én a 40EH5300-at választanám a méret miatt. Szerintem tévénél ez a legfontosabb, utána jön minden más. De ha őszinte akarok lenni, a 32ES6100 árához csak egy nagyon keveset kell hozzátenni, hogy meglegyen a 40EH6030, ami jelenleg best-buy, én ez alá nem mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest