-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petya86 #13848 üzenetére
Ezt a 1080p@60Hz a tévé írta ki az egyik sarokban? Mert ez csak a tévé bemenetére kötött jelforrásra vonatkozik,ettől függetlenül a tévén 100Hz-ben látod az anyagot. Én is ha rákötök Xbox-ot stb,azt is 60Hz-nek írja ki. De ez nem számít!
Cassus77! Egy egy éves tévét lecserélni ha meg vagy vele elégedve tök felesleges. Pláne ha csak a led háttérvilágítás miatt izgat a dolog. Nagyot buknál rajta ha el akarod adni,hacsak nincs valahol a családban helye. Milyen tévéd van?
-
porker
tag
.. persze minek pufogok. ISO-kat át kell írni MKV-ra oszt annyi. ... De akkor is : miért nem képes egy lemezképet megnyitni..?
-
petya86
tag
Üdv!
Samsung C650-es (100Hz) TV-re szeretnék PCről HDMI-n keresztül kiküldeni 1080p-s, 100Hz-es jelet, de nem sikerül összehozni, pedig két PC-vel is próbáltam. Az egyik egy ATI 5770-es VGA-val szerelt asztali gép, a másik egy integrált Intel HD VGA. Sajnos csak 1080p@60Hz a maximum, amit el tudtam érni. -
porker
tag
Hilfe!
Én most döbbentem rá, hogy a LE32D551 lejászója az ISO-t nem tudja. Pedig "szabvány" DVD formátum
Tulajdonképpen csak AVI vagy MKV a választék? -
PLaci58
addikt
válasz
pootytang #13826 üzenetére
Hali.
Minden USB-s eszközbe be van építve a gyártó és a típus azonosítója, ami 4-4 hexa karakter (VID / PID, Vendor, poroduct ID). A TV (és a számítógépek is) ezt olvasa be és ezen adatok alapján azonosítja az USB-s eszközt. Ha csak a Samsung Wifi adapter azonosítóját ismeri a TV, akkor mással nem fog működni.Más!
Én egy nagyáruházban vettem a Plazma TV-m. Megnéztem a kínálatot, ennek tetszett a képe és megfelelt az ára. Amíg elmentem intézni a hitelt, addig a kedves eladók kicserélték a kiállított darabot és becsomagolták nekem
Azt hitték ezzel kiszúrnak velem? Legalább azt kaptam, amit megnéztem, kipróbáltam és legalább már bejáratták a paneljét is. Még langyos volt a dobozban -
PeterPH
senior tag
válasz
sandró60 #13832 üzenetére
Azthiszem a szövegértelmezéssel neked van bajod.
1. Nem azt nehezményeztem, hogy meg merted kérdezni, hogy hol vásárolták a készüléket, hanem azt, hogy egyből "kerülendő" helynek minősítetted.
2. Nem azt írtam, hogy nincs felelőssége a kereskedőnek a hibás termékkel kapcsolatban, hanem azt, hogy nem az ő hibája a meghibásodás.
De ahogy látom nem csak nekem tűntek fel a hiányosságaid. -
Labika
csendes tag
válasz
cassus77 #13840 üzenetére
A képjavító áramkört tartalmazó TV esetében egész jól nézhető az analóg adás is, ha persze megfelelő a jel erősség és nem amiatt zajos. (Érdemes egy antennát rááldozni a Mindig tv szabad csatornáira, az még SD műsor esetében is láthatóan jobb. Ha a Mindig TV az 55-ös csatorna felett ad, akkor sima közösítő szűrővel összehozható, hogy ne kelljen az antennát kapcsolgatni, vagy dugdosni.)
Nálam a C6000 elég tűrhető analóg jel esetén is, (LED) csak szűk a betekintési szöge k. 30 fok, azon kívül észrevehető a minőség csökkenés. A 178-178 fokos adat humbukk.
Szerintem érdemes a 100 Hz-es TV-ben gondolkodni, azokban jobb a képfeldolgozó áramkör. Láttam egymás mellett, van különbség foci meccs alatt a labdában is, az 50 Hz-es Tv-n 4-5 labda hosszúságú csík volt a labda után a 100 Hz-es estében fél labda hosszú.
Ahol vettem ment mellette egy 50 Hz-es azon csupa kockásodás volt a gyorsabb képváltozások esetén, a C6000 esetében ez nem jelentkezett.
Van a közvetlen családban még Toshiba 37 XV 733, azon is jó az analóg adás, az kb 45 fok betekintési szögig jó. (LCD). Az újabb sorozatú Samsung D6100 esetében kb. 60 fokig tökéletes a kép, ez már egész jó, csak 60 ezerrel több lett volna mint a C6000. -
Zoli-206
senior tag
Merem ajánlani bárkinek a fentebb említett kereskedőt, teljesen korrektek voltak, minden rendben ment és pontosak. Szerintem arról nem tehetnek, ha a cucc elromlik, nem ők gyártják
-
Labika
csendes tag
Samsung C6000-es TV esetében a hangszínszabályzót lehet-e valahogy aktiválni fülhallgató csatlakoztatása esetén. A TV hangja elég satnya, amit jelentősen befolyásol, hogy sarokszekrénybe van. (Máshol nincs hely) Vettem hozzá egy Logitech 2.1 z-313 hangfalat, de csak a fülhallgató helyére lehet csatlakoztatni, hogy a távszabályzón lehessen hangerőt állítani. Gondolom a hülye EU-s előírások miatt letiltották a hangszínszabályzót, nehogy fejhallgató használata esetén a túl sok mélytől megsüketüljek, hogy az süketülne meg aki kitalálta.
Vagy egyéb ötlet a házimozi rendszeren kívül?Más: A TV üzemóráját ki lehet csalni? OUTLET TV amelyet csomagolási hibával adtak el, de gyanús lett, hogy használt. A távszabályzón gyöngén működik egy két gomb, mint egy használt esetében.
-
cassus77
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsokat kérek,hogy most full-hd lcd tv van és azon gondolkodom,hogy lecserélem LED tv-re.Kábel tv van de analóg adás és nem digitális nem lesz szar a kép a LED tévén?
És úgy ám blokk érdemes e váltani?
Az LCD tv középkategóriás SAMSUNG C sorozatú LED-be is hasonlót akarok.
Tehát vegyek LED tévét vagy egy újabb kiadású LCD tévét?
A tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv -
BLOODSHOT
senior tag
Sziasztok!
Tehát ha akarok egy 46"-es LED FULL HD SAMSUNG TV-T, ami még nem 3D, akkor EZ a legjobb?
Samsung UE46D5700 ?
Köszi
-
válasz
sandró60 #13837 üzenetére
Sandró! Állandóan a lényegtelen részletekkel foglalkozól(védekezel)nem a kész tényekkel ami a vita tárgya,illetve amit írtál! Reménytelen eset vagy. Inkább maradjunka az"Én a d5500-at áprilisban vettem és nagyon de nagyon meg vagyok elégedve vele."-nél,ahoz már hozzászokott az ember. Ezzel a témával kapcsolatban meg befejeztem a vitát veled,nem megfutamodásból,csak nem akarom megvárni hogy figyelmeztessenek a fórum nem megfelelő használata miatt.
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13836 üzenetére
Mond meg nekem miért más dolog az én esetem? Én is kereskedőnél vettem.
A hozzászólásodból az cseng ki mintha védenéd a mundért:Ez rendben is van. Csak az embert amikor csalódás éri akkor már bizalmatlanná válikVásárolni meg sok helyről lehet.Nembiztos,hogy jó helyről vásárol az ember.A 600 üzemóra felett könnyedén átsiklottálNemcsodálkoztál el rajta ?
Én meg okulás képen leirtam,hoy oda nemmegyek mivel a"BIZALOM"tudod? -
válasz
sandró60 #13835 üzenetére
Én végigolvastam mindent,és inkább te olvassál vissza! Akkor láthatod,hogy a hozzászólásod nem csak belőlem hozta ki ezt a reakciót! Nem kell utólag kimagyarázni azt amit már leírtál! Idézem: "Azt megkérdezhetem,hogy hol vetted.Okulásképpen,hogy ha lehet kerüljük el azt a kereskedőt ahol vetted." Ezt írtad! Az megint más dolog hogy utána a te eseted felé terelted az egészet.A fórumtárs is kifejtette akinek a baja van a készülékkel,hogy nem a kereskedőt hibáztatja,és ez így van rendjén.Egy olyan meghibásodást ami hónapok múlva történt ne keverd össze a te plazma tévéddel amit 600 üzemórával vettél! Amit írtál az meggondolatlan volt és ennyi!
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13834 üzenetére
Az se semmi,hogy nemveszed a fáradságott,hogy az én történetemet legalább elolvasd.Lehet,hogy félre értelmeztél valamit én csak rákérdeztem,hogy hol vette?Erre irtam válszul az esetemetLehet,hogy egy páran csak a felét olvassák el a hozzászólásoknak és csak azt emelik ki ami nekik tetszikAkkor mit mondanál az én esetemre igy útólag?Most én nemakarom telerakni ilyen kis szmájlikkal!
-
válasz
sandró60 #13825 üzenetére
Azért mert hónapok multán meghibásodott a készüléke,elfáradt benne valami,te innen egyenesen eljutottál odáig hogy kétes helyről szerezhetik be a termékeket.
És nevezze meg a kereskedést akit meg kell hurcolni ez miatt. Ami nagy valószinűséggel alaptalan! Az meg sem fordult a fejedben hogy simán csak egy olyan készülékrők van szó,amibe becsúszott egy gyengébb alkatrész és most,hónapok múlva jött elő a hiba? Ráadásul még azt sem lehet tudni hogy mi a hibája(lehet hogy csak valami piti dologról van szó),de te egyből "kerüljük el a kereskedőt ahol vetted." Háááát nem semmi.
4x97! Erről még nem hallottam,ki fogom próbálni.Köszi!
-
sandró60
addikt
válasz
kovsol #13829 üzenetére
Igazad van,hogy hibás termék bekerülhet a boltokba,de az már a kereskedő felelősége,hogy nem veri át a tisztelt vásárlót egy többszáz üzemórát működött tv-t újként eladni lásd fentebb irt saját estemet leirva.Akinek válszoltam a leirt történetemmel azt nehezményezte,hogy én megmertem kérdezni,hogy hol vásárolta a tv-tŐ azt irta,hogy semmi felelősége nincs a kerskedőnek,ha a tv jótállási időben elromlik.Olvasd légyszives mégegyszer az esetemet.Vond le a következtetést a kereskedő magatartásáról!
A#13823-hozzászólásra válszoltam a leirt történetemmel -
xrvman
őstag
Ha csak belépek a szervizmenübe és megnézem hány órát üzemelt, akkor azzal elveszíti a garanciáját?
-
Bull Boss
őstag
A 40D5000 és 5500 között mi a különbség?
-
pootytang
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy UE40D5500 tv-m ami USB-n keresztül képes WI-FI hálózathoz csatlakozni de nem tudom, hogy csak gyári samsung USB adapterrel képes erre vagy ha veszek egy TP-LINK usb adaptert azt is felismeri-e? Ha valaki jártas ebben a témában kérem válaszoljon! Köszönöm -
sandró60
addikt
válasz
PeterPH #13823 üzenetére
Mint tudjuk a kerskedő persze,hogy nemhibás! A beszerzési forrásával van esetleg a hiba,és itt jön képpbe,hogy ő egy megbizható vagy uram bocsá "szürke importból szerezte be"A garanci az más kérdés persze,hogy törvényszerű minden valamire való kereskedő kutyakötelesége a garancia időn belül javitatni vagy szervizbe továbbitani Én a megjegyzésemet sajnos itt a fórumon egy pár ember történetére alapozom
Sajnos annó úgy jártam én is ahogy a kolléga, plazma tv-t vettem újnak aztán egy kisidő mulva(1hét) előjött olyan kikellet hivni a szerelőt a szervizmenűben megnézve az üzemórát 600 óra volt. (a tv napi kb 5-6 órát üzemelt) "teljesen új tv-ben" most nemirom ide hogy "Hülye azért nemvagyok" fiók üzlete Kiállitott darabokat visszacsomagolták
A történet 6-éve volt
Azóta messze elkerülöm öket -
Zoli-206
senior tag
válasz
sandró60 #13822 üzenetére
A Digitalplaza-tól vettem márciusban, de nem hibáztatom őket, hónapokig jól működött, erről nem hiszem, hogy a kisker tehet.
Szerencsére garanciás, már beszéltem a helyi szervízzel is, holnap várnak szeretettel
, de azért nagyon bosszant, hogy ennyit bírt
Na mind1, legalább ki tudom próbálni a hibrid TV tuneremet addig
remélem valóban lekezeli a digitális jelet (Digi kábel)
-
sandró60
addikt
válasz
Zoli-206 #13818 üzenetére
Sajnálom ami a tv-vel történt.Azt megkérdezhetem,hogy hol vetted.Okulásképpen,hogy ha lehet kerüljük el azt a kerskedőt ahol vetted.Tudom bárkivel előfordulhat,hogy nemmegbizhatóan működik még a jótállási időben is, ha van rajta akkor szerencse.Mivel ez egy nemrég vásárolt akkor jó,hogy most jött elő a hiba
-
Zoli-206
senior tag
Nem sok választ kaptam a fentebb lévő problémámra, de azért elmondom, hátha...
A TV magától ki-be kapcsolgat, van hogy azonnal kikapcsol amikor bekapcsolom, van , hogy percek, órák múlva.
Szintén random módon filmnézés közben belép magától a menübe, csatornát vált, állítja a hangerőt, bemenetet vált (HDMI-ről vissza TV-re).. érdekes
Szerintem holnap elviszem a szervízbe, kár, hogy ennyit bírt egy márciusban vásárolt készülék
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem a szakiktól!
Adott egy Samsung BD-C6900 (amúgy KIVÁLÓ) Blu-Ray lejátszó.
Az érdekelne, hogyan tudnám megnézni (a kézikönyvében nem találtam erre információt) hogy le tudja-e játszani a készülék gond nélkül a kétrétegű írott DVD-ket és a BD50-es írott lemezeket?
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!
-
Bull Boss
őstag
ha esetleg beruháznék egy 6100asra (mert ahogy elnéztem tényleg elégjó árban megyeget..) akkor a 3D tv része az hogy működik? mármint ahhoz kell vennem külön 3D lejátszót vagy usb-ről is tud játszani ilyet? meg ugye ki lehet kapcsolni benne a 3d funkciót ha csak simán tv-zni akarok ?
bocsi az überláma kérdésekért, csak ez a téma nekem még uj
-
4x97
csendes tag
válasz
sityupityu #13809 üzenetére
Nem kell vissza butítani a tv-t, én sem tettem.
ruSamsungTVCommunicator-t használtam hozzá, ez egy virtuális távirányító.Ez kinyitja a teljes szervíz menüt, és akkor látszik minden.És betudod kapcsolni a PVR-tItt a megoldás kulcsa:http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107
-
birooo
tag
Sziasztok!
Sajnos az új autó elfogyasztotta a tv-re szánt keretösszeg egy jelentős részét, viszont a b650-em mellé második tv-nek mégiscsak szeretnék egyett venni. Egy külső vinyóval van összekötve a tv-m, így amit keresek az elé nem támasztok extra igényeket. Az ár sajna az elsődleges, amit 100 körül kell tartani és 37 colosban gondolkozom.
Javaslatokat és személyes tapasztalatokat várnék, hogy ennyiért lehet-e megbízható paneles és jó képminőségű tv-t venni.
Előre is köszi! -
Bár nekem be van kapcsolva,de azért nagyon érdekelne hogy a 3009 fw-nél hogy sikerült ez? Hiszen a szervíz menüből mér ki van szedve. Akinek a legújabb fw van a tévén és elötte nem aktiválta a PVR-t de szeretné hogy legyen,az azt teheti hogy visszabutítja a tévét egy régebbi fw-re amin még be lehet kapcsolni. De ez azért nem egy egyszerű mutatvány,amatőröknek nem ajánlott.
-
nightshadow
veterán
válasz
Drakuf #13800 üzenetére
200 ezerig akarok költeni max. és olyan tv-t akarok venni ami az általam megszabott áron belül a legszebb képet adja vissza és ne legyen input lag xboxnál.
A tesztek alapján a 2011-es tévék közül eddig a Sony EX720-nak van a legalacsonyabb input lagje:
KDL-32EX723 40ms (trustedreviews.co.uk)
KDL-37EX723 16-32 ms (avforums.com)
KDL-40EX723 21 ms (hdtvtest.co.uk)A tesztek egyedül a 3D képességeit húzzák le az erős crosstalk miatt. Ha érdekel a 3D, akkor nem ajánlott vétel, de mint 2D-és tévé jó. A 40EX720 jelenleg 200k: [link]
-
sanyaboy
csendes tag
válasz
Flopper #13714 üzenetére
Múlt héten jött meg a TV, 40D6500. A beltéri azóta a szekrény tetején pihen. A távirányítójával együtt
Annyi kiadásod lesz még, hogy kell venned egy kártyamodult, amibe a kártyát betolod, majd az egészet a CI slotba, az antennakábelt a műholdas bemenetbe és kész is.
Nekem UPCDirekt van, azzal megy, vettem egy Cryptoworks modult a kártyának, nincs vele gond. Illetve annyi, hogy néha csatornaváltáskor jön egy figyelmeztetés: "check your smart card", de ezt leokézom és megy az adás.Ez ritkán jön elő, de olyankor úgy érzem, hogy vagy a modul túl régi vagy nem ehhez a tv-hez való, vagy a kártyával ugyanez a helyzet.
A TV az Anynet szabvány-akármin keresztül vezérli az erősítőt, így a bekapcsoláson kívül tulajdonképpen a tévézéshez elég csak a tv távirányítója hangerő állításhoz pl.Kánaán
Egyelőre el vagyok ájulva a képminőségtől is. Az egyetlen negatívum az, hogy a HBO Dolby Digital hangja valahogy nem jó. A tévé hangmenüjében átállítom PCM-ről DD-re (tehát érzi hogy az, ha nem így lenne, akkor inaktív szürke lenne a Dolby Digital szöveg), ráadásul az erősítőn is megjelenik a DD logó, hang mégsincs
Ja! Van értelme a csatornalista kimentésének USB-re! Automatikus hangolásnál nem hazudok 477 csatornát talált, kódolt/ingyenes/rádió vegyesen! Ebből röpke 1 óra alatt kiválogattam azt a kb 50-60-at, ami a beltérin is volt.(csatornalistából simán törölhető amelyik nem kell). Majd kimentve USB-re a listát, legközelebb nem kell ugyanezt végigszenvedni.
T-home-nál nem vagyok képben, a fentiek UPCDirektre vonatkoznak! -
vlevi
nagyúr
válasz
Drakuf #13800 üzenetére
A C650 tavalyi tévé, CCFL háttérvilágítással, 3D nélkül.
D6100 pedig 2011-es modell, Edge-LED háttérvilágítással, és 3D-s.
Mondanám, hogy ez utóbbi két dolog miatt drága, de ahogy látom, már 180 körül beszerezhető 40" méretben. A 40C650 sem volt olcsóbb tavaly ilyenkor, és csak idén tavasszal esett a 150 ezres határ alá.Input lagról viszont nem tudok nyalatkozni.
-
FeketeS14
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék majd a közeljövőben költözés miatt venni egy nagyobb TV-t hi-fi-vel, médialejátszóval, és xbox-szal+kinect-tel.
TV-ből, Médialejátszóból, és hi-fi-ből is a felső középkategória lenne a cél.
Két TV-t néztem:
Az egyik egy Samsung 40DD6510, a másik pedig egy LG 42LW650s. Nézegettem a hi-fiket, és a médialejátszókat is, de azokból még nincs konkrét választásom. Amire kellene:
-naponta 1-2 óra TV-zés, főleg sportműsorok nézése (a képminőségbeli különbségek annyira nem tűnnek fel, ezért nem Panasonicot néztem)
-hetente 5-10 órányi sorozat+ 3-4 film úgy, hogy közben akár a TV-n, vagy a gépen, laptopon netezek, szóval nem mindig szembe ülnék a TV-vel
-40-42-nél ne legyen nagyobb, mert túl kicsi hozzá a leendő szoba
-Fussanak rajta gyorsan az XBOX-os játékok, és a Kinect is jól működjön vele (1-2 játék, ami megtetszik, + sok FIFA)
-legyen rajta 3D
-legyen megbízható, ne kelljen havonta cserélni az alkatrészeit
-néha lenne hozzákötve laptop is, szóval monitorként is fukcionálna
-médialejátszóval+hi-fivel kapjak egy közel mozi, de mindenképpen egy nagyon jó minőséget élményben
-legyen rajta PIP
-min. 100/200 Hz-es
-2D-->3D konverzió
-mkv-k lejátszásaMelyik lenne a jobb választás?
Írhattok tippeket médialejátszóra, és hi-fire. Köszi a válaszokat előre is!
-
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
LE32C530 TV-m az utóbbi 2 napban bekapcsol magától. A készenléti frissítés ki van kapcsolva, időzítő inaktív.
Találkoztatok már ilyennel? Ill. tegnap film közben a hangerőt lejjebb vette 2 egységgel
mintha nyomogatnám a távirányítót. (remélem nem a szomszéd szórakozik
)
Találkoztatok már hasonlóval? lehet szerviz lesz belőle? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Forrmell.enn
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest