Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sanyaboy

csendes tag

válasz Flopper #13714 üzenetére

Múlt héten jött meg a TV, 40D6500. A beltéri azóta a szekrény tetején pihen. A távirányítójával együtt :C :C
    Annyi kiadásod lesz még, hogy kell venned egy kártyamodult, amibe a kártyát betolod, majd az egészet a CI slotba, az antennakábelt a műholdas bemenetbe és kész is.
    Nekem UPCDirekt van, azzal megy, vettem egy Cryptoworks modult a kártyának, nincs vele gond. Illetve annyi, hogy néha csatornaváltáskor jön egy figyelmeztetés: "check your smart card", de ezt leokézom és megy az adás.Ez ritkán jön elő, de olyankor úgy érzem, hogy vagy a modul túl régi vagy nem ehhez a tv-hez való, vagy a kártyával ugyanez a helyzet.
    A TV az Anynet szabvány-akármin keresztül vezérli az erősítőt, így a bekapcsoláson kívül tulajdonképpen a tévézéshez elég csak a tv távirányítója hangerő állításhoz pl.Kánaán :)
    Egyelőre el vagyok ájulva a képminőségtől is. Az egyetlen negatívum az, hogy a HBO Dolby Digital hangja valahogy nem jó. A tévé hangmenüjében átállítom PCM-ről DD-re (tehát érzi hogy az, ha nem így lenne, akkor inaktív szürke lenne a Dolby Digital szöveg), ráadásul az erősítőn is megjelenik a DD logó, hang mégsincs :(
    Ja! Van értelme a csatornalista kimentésének USB-re! Automatikus hangolásnál nem hazudok 477 csatornát talált, kódolt/ingyenes/rádió vegyesen! Ebből röpke 1 óra alatt kiválogattam azt a kb 50-60-at, ami a beltérin is volt.(csatornalistából simán törölhető amelyik nem kell). Majd kimentve USB-re a listát, legközelebb nem kell ugyanezt végigszenvedni.
    T-home-nál nem vagyok képben, a fentiek UPCDirektre vonatkoznak!

Új hozzászólás Aktív témák