- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
pootytang #13826 üzenetére
Hali.
Minden USB-s eszközbe be van építve a gyártó és a típus azonosítója, ami 4-4 hexa karakter (VID / PID, Vendor, poroduct ID). A TV (és a számítógépek is) ezt olvasa be és ezen adatok alapján azonosítja az USB-s eszközt. Ha csak a Samsung Wifi adapter azonosítóját ismeri a TV, akkor mással nem fog működni.Más!
Én egy nagyáruházban vettem a Plazma TV-m. Megnéztem a kínálatot, ennek tetszett a képe és megfelelt az ára. Amíg elmentem intézni a hitelt, addig a kedves eladók kicserélték a kiállított darabot és becsomagolták nekem
Azt hitték ezzel kiszúrnak velem? Legalább azt kaptam, amit megnéztem, kipróbáltam és legalább már bejáratták a paneljét is. Még langyos volt a dobozban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest