Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PuMbA
titán
válasz
MMario1989 #124248 üzenetére
Mi az, hogy 4K HDR mód?
Ilyen beállítás nincs a TV-n. Játék vagy PC módra gondolsz? Netán HDMI UHD Color beállításra? Vagy a képbeállításokra? Mert az alapértelmezetten az összes bemenetre ugyanazok. Ezt tudod változtatni a Képbeállításoknál.
-
MMario1989
újonc
Sziasztok.
Van egy samsung Nu7022-es tv-m. Olyan problémám van, hogy a hdmi 1 portra rá van kötve egy playstation 4 konzol. A hdmi 2 portra pedig egy számiíógép. A probléma pedig az, hogy a Hdmi 1en 4k hdr módban játszok. Átváltva a hdmi 2re ugyanebben a 4k hdr módban marad a tv pedig a pc-m képfelbontása 1080p-re van állitva, és az eszközkezelőben is ki van kapcsolva a hdmi 2nél az hdr szin illetve a minden forràsra ugyanazok a beállitàsok is ki vannak kapcsolva. Mintha egynek kezelné a 2 hdmi portot. Kb egy hete kezdte el csinálni azelőtt semmi ilyen probléma nem volt. Gyári visszaállítás és a samsung ügyfélszolgálat megvolt de tanácstalanok.
-
gabor514
csendes tag
Sziasztok!
Samsung UE55MU6470-hez milyen kép beállítást javasoltok tv nézéshez? Rtings-en csak az MU6300, és 6500-hoz találtam.
-
tayaka
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérek tőletek. Szeretném ha többen ajánlnátok készüléket a számomra.
Új tv-t szeretnék venni, kritériumaim:
- kb 300.000 Ft vételár ig
- min. 50" átmérő
- lehetőleg többet bírjon mint az előző (Sony 2.5 év)
- amire használnám: tv nézés, film nézés(külső viny.-ról, youtube-ről), játék
- magas felontású legyen(UHD)
Kb ennyi, várom az ajánlásokat egy kis indoklással ha lehet.
Köszi előre is. -
k.zozo.
tag
Samsung Youtube app-ja mennyire használható? Ez is tele van reklámmal a videók között vagy közben mint a telefonos youtube appnál?
-
sandró60
addikt
válasz
Speeedfire #124237 üzenetére
Ap-ot nem,de a tévé böngészőbe beírva elmentheted a Youtube-lapot.Azok a szolgáltatások ami az ap-al van nem lesz
-
Speeedfire
félisten
UE37D5700 alá nem lehet valahogy youtube appot varázsolni?
-
rongyi
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
#gab_
őstag
Hello,
Q9FN maximum mekkora külső usb 3.0 winchestert támogat? -
-
rongyi
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam egy Samsung UE49KU6100 tévét és úgy tudom ez már 4K-s és hogy fel tudja skálázni a tartalmakat 4K-ra. Kérdésem az lenne, hogy ezt a készülék automatikusan teszi vagy nekem kell beállítanom valamelyik menüben?
-
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy Samsung UE49KS7000 SUHD Tv-t érdemes lecserélni egy Samsung UE55 Q7F TV-re? Természetesen a 2018-as modellre gondolok.
-
direwolf
őstag
válasz
ΞΔGLΞ #124220 üzenetére
Hidd el, nem a hw tehet róla, ha akadozik az új tizen. Ez ugyan olyan marketing fogás, mint az alma frissítései. Hogy is fogalmazzam finoman... ezt a nem túlságosan grafikaigényes (nem polkorrektül értsd: fosul kinéző) GUI-t a 10 éves ipad1 is röhögve 60fps-el renderelte. Akkor most mi történt, hogy ez nem sikerül egy 4-8 (?) magos arm10-nek???
-
Bugatti63
csendes tag
válasz
Attiba #124216 üzenetére
Reggel nyolc előtt mentem fel a netre és akkor láttam az árleszállítást. A 49NU8002 ha jól emlékszem 235 ezer volt. A rendelésemtől számítva 15 perc múlva már megint 300 ezer volt. Már átadták a futárnak a következő munkanapon szállítják ami 24 szerda. Szerencsém volt. ( remélem )
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bugatti63 #124214 üzenetére
Az elején azzal kezdj, hogy rögtön letiltod a frissítést, különben (szerintem) anyázni fogsz.
Tehát, addig ne küldd netre, amíg ezt ki nem lőtted. Tizen 4.0-ról elképzelni sem tudom, hogy fog megbirkózni vele a tizen hármat is verejtékezve cipelő processzor, hacsak egy samu agytröszt valahol a kódokban esetleg véletlen talált valami forradalmi optimalizálást rá.Kíváncsi vagyok, hogy oldották meg ezt a részét...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Attiba #124216 üzenetére
Nem rosszindulatból írom, csak megjegyzem, hogy ...
Áruházanként szoktak lenni 12-15%-os hétvégi akciók, amiről a NET nem tud, fogalmazzunk így, tehát, aki otthon várja a csodát áresésről, képtelen néha kimozdulni, tesztelgetni, nézegetni a tévéket, az nem is fogja tudni, hogy ilyen is létezik, ráadásul elég gyakran.
-
Bugatti63
csendes tag
Nos ma megrendeltem a QE49Q6FN tévét. Még is ennél a típusnál maradtam. 252 ezer volt a MediaMarktban. Szerdán hozzák. Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A 1250.5 frissítés inkább szarabb lett, mint jobb, ezt most már határozottan állítom.
Ha a tv normálisan kikapcsol, tehát nemcsak alvóban van, akkor 10 bekapcsolásból legalább hétszer bekapcsolja a feliratokat, amit mindig ki kell lőni emiatt.
És nem tudom, hogy a upc kártya, vagy maga az OS, illetve a kettő együtt, de egy ilyen bekapcsolás után kell várni kb 20, vagy akár 30 másodpercet is, mire kiírja, hogy a modul mostantól működik. Vajon miért kell újra és újra egy már aktivált ci (fos) kártyát ennyi ideig ellenőriznie, ha az os a gond, illetve miért tart ennek a kártyának ennyi időbe, mire magához tér és lesz adás is a tévében, ha ez a gond?
A q6 továbbra is lassú, csatorna váltás is lassabb, de legfőképpen az infó (középső nagy gomb) benyomásakor megjelenített infó lapozgatáskor az őrületbe kerget, mire reagál.
Tehát benyom, aktuális infó adás tartalmát írja, majd a további műsorok "lékérdezésénél" néha elgondolkodik 2 másodpercet is, mire tovább lép, van amikor meg azonnal lépked.
Nem tudom, hogy egy FR megoldja-e, de nagyon kinéz egy visszaállítás. -
orso0355
őstag
Sziasztok, Samsung Smartview-ban jártas valaki? (A keresővel semmit nem találtam.)
SAMSUNG UE40KU6400SXXH-em van 😃 Gépről, wifin (is) nézek dolgokat, eddig jó volt, majd egyszercsak "nem található tartalom", mondja a tv. Gépről indítva elindul a tartalom, tehát a kapcsolat megvan, de tv-ről nem látom a mappát.
Minden újraindítva, smart hub visszaállítva... és nem jó.
Esetleg van valami ötlet?
Köszi! -
Celtis
veterán
válasz
Móncsa #124208 üzenetére
Haladok a Samsung vitában. Alaplapcsere majd egy bő hónapnyi várakozás után ma megkaptam az első választ amivel próbálnak lerázni. Szerintük normális, és a műszaki követelményeknek megfelel, ha a TV adás 15 percenként megakad. Azt hiszik, hogy ezt simán beveszem. Hát nem.
Akit érdekel a sztori olvasson vissza. -
Móncsa
aktív tag
Samsung 55NU7652 ez milyen vétel lenne?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Johnny_vT #124203 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az ikonoknak, vagy menü OSD etc... semmi köze nincs, ha a panel döglődik, de javítsatok ki, ha tévedek.
Szerintem ez simán szerviz, de előtte próbálj meg egy factory reset-et a szerviz menüben, ha oda nem tudsz belépni, akkor menüjében lényegében visszaállítod alapra. pin-t kéri majd hozzá... Ha nem változtattad, akkor 0000, vagy 1234, vagy 1111 etc... -
Johnny_vT
senior tag
Sziasztok!
Ilyen hibával találkozott már valaki?
Azt hittem elsőre, hogy a panel szart be, de a némítás ikon és a hangerő változtatás rajza is jól jelenik meg. YouTube-on és Netflixen is rossz. Irány a szerviz, vagy tudok tenni vele valamit otthon is?
Samsung UE49MU6409, szinte napra pontosan fél éve vettük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest