Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.zozo.
tag
-
k.zozo.
tag
NU8002-n küzdök a HDMI-CECel. Ha csak a Denon 1912-vel van összekötve Arc-on, tökéletesen működik minden ahogy kell, ki-bekapcsolás, hang az erősítőn. Amint a tv bármelyik másik HDMI-jére rádugom az S912 boxot, nem adja ki a hangot a tv az erősítőre ha ki van kapcsolva a box. Amint bekapcsolom minden ok. Áramtalanításokon túl vagyok. Esetleg valami ötlet? (a boxból HDMI-n megy a kép a tv-be és optikain a hang az erősítőbe,mert az erősítő nem tud 4K-t.)
-
k.zozo.
tag
Az normális dolog, hogy médialejátszóról (hdmi) nem minden full hd filmet konvertál fel a tv 4K-ra? Infó gomb megnyomásakor, lejátszás közben némelyik filmnél full hd - t ír csak felbontásnak. NU8002
[ Szerkesztve ]
-
k.zozo.
tag
válasz manager2220 #124922 üzenetére
Én NU8002-t vettem, csak 65-ös méretben. 7442 volt a másik kiszemelt, de a 120 Hz és a nagyobb fényerő miatt a 8000 mellett döntöttem. Nem bántam meg. (az előző samum is 120 Hz volt és nekem az után az 50 Hz mozgásmegjelenítés nem tetszett, de az a biztos ha egy pendrive-al bemész valamelyik MM-be, én is azt tettem). Egyébként most a 65NU8002 nagyon jó áron van a Média Marktban, ha belefér a keretedbe és a szobába. Sosem lehet egy tv elég nagy
[ Szerkesztve ]
-
k.zozo.
tag
-
k.zozo.
tag
MM-ban most benézett 400e alá 1 Ft-al a 65NU8002. Eddig még nem volt ilyen jó áron sehol. Valaki döntse el helyettem, hogy megvegyem most, vagy érdemes megvárni még a Black Friday-t. 😊 Tavaly BF-kor estek az MU 8000 kategóriájú TV-k árai?
-
k.zozo.
tag
Samsung Youtube app-ja mennyire használható? Ez is tele van reklámmal a videók között vagy közben mint a telefonos youtube appnál?
[ Szerkesztve ]
-
k.zozo.
tag
Megrendeltem a 65NU7442 modellt, Alzánál most elég jó árban van. Elballagtam a MM-ba egy penre felrakott pár MKV-val, kipróbálni mennyire gáz ez az 50 Hz mozgásmegjelenítés, mert csak filmek nézésére lenne, sportra nem. Sajnos számomra nagyon. Lehet hogy csak hozzászoktam a jelenlegi 100 Hz-hez, de mindegyik film nagyon szaggatott rajta. Mellette lévő NU8002-n sokkal jobb volt, olyan mint az itthonin. Ráadásul a 7442-nél a motion beállításokban is csak egy csúszka van. Egyedi motion beállításokat is végigzongoráztam. Auto-n nekem nagyon szappanos már. Itthon egyedi 4:4-en használom. Úgyhogy rendelés visszamondva, várok BF-ig. Aztán vagy 65 lesz, vagy 55 de 100 Hz. Titeket nem zavar az 50 Hz?
[ Szerkesztve ]
-
k.zozo.
tag
55mu7002 MM-ban 252e
Még a végén vennem kell egyet. De vajon lesz-e még lejjebb? -
k.zozo.
tag
Használ valaki Mu7002-t Denon HM erősítővel? Arra lennék kiváncsi, hogy a tv külső HUB-ján keresztül működik-e rendesen az ARC és a HDMI-CEC. Csak egy HDMI kábellel lenne összekötve az erősítő és a tv, optikait kihagynám.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest