Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xinosz
csendes tag
válasz
Flashget #112945 üzenetére
Az miben nyílvánul meg, h megbukott? Gondolom eladásokban. Én nem követem ezeket a híreket, se nem vok benne szaki, csak ezért kérdezem. Én csak egy pöpec TV-t akarok venni, kb. a szóban forgó Samsung kategóriájában, ha tud valaki segíteni modellválasztásban PS4 Pro-hoz, azt megköszönöm. Nekem csak simán tetszik az ívelt dolog, h mennyire bukott meg, vagy nem bukott meg teljesen hidegen hagy, nekem a lényeg, h jól nézzen ki a szobámban, szép legyen a kép rajta és persze az alacsony input lag elsősorban. Köszönöm az infót és a segítséget amúgy, szivesen meghallgatok mindenkit, ezért is tettem fel a kérdést.
-
Pietro 22
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung 43MU6102 tevém. Mate 8-telefonra letöltöttem a Smart View alkalmazást, és próbáltam telefonról videót lejátszani a tv-n vele, de bármit próbáltam telefonról, nem ment, másodpercenként megáll a videó, majd tölt egy picit, majd újból megy 1 mp-ig aztan így tovább. Tv-n a net megy rendesen, Youtube hibátlan, internet videók lejátszása szintúgy tökéletes. Telefonom dettó megy minden! Közös wifi hálózaton vannak.
Valakinek volt már hasonló problémája, vagy esetleg tud megoldást erre? Mert akkor azt megköszönném!(Más programmal is próbáltam, nem csak a Samsungos Smart View-vel, és azokkal is szaggatott, másodpercenként megállt a lejátszás.)
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
55”-ban mi most a legjobb vétel?....Samsung vagy LG ami elsősorban érdekel felsőbb kategóriában gondolkoznék pl.QE 55Q7F .... -
Flashget
félisten
válasz
xinosz #112941 üzenetére
csak jelezném az ívelt tévé a Panasonicnál már korábban megbukott a Samsungnál pedig 2018-ra...hamarabb ment a levesbe mint a 3D
kollégám ívelt kijelzőjű LG mobilt vett amit 3 hónap elteltével lecserélt síkra...én csak annyit kérdeztem tőle, hogy a folyékony szutyok kivételével van más lehetősége kijelző védelemre?aztán hogy a gyártók mivel hazudják tele a netet, mit akarnak a vásárlókra rá erőltetni más kérdés.
én már nagyon várom az R2D2 effektet tőlük a szoba közepére, de lehet már nem élem meg.
-
mxr576
csendes tag
Sziasztok,
új TV vásárlása előtt élünk, 40" -osat szeretnénk. A Samsung UE40MU6102 és a UE40MU6452 között vacilálunk. Szerintetek melyik érné meg jobban? Azon kívül, hogy az utóbbinak jobb a képminőség indexe egy picivel több különbséget nem tudtam kihámozni az internetből, amivel meg tudnám indokolni az árkülönbözetet. Ha valakinek van bármelyikkel tapasztalata ezek körül akkor kérem ossza meg. (Igen, visszaolvastam már.)
Köszi
-
xinosz
csendes tag
válasz
PuMbA #112939 üzenetére
65 colnál már lehet nem hülyeség, habár tükröződés szempontjából lehet nem előnyös . Viszont láttam egymás mellett sík és ívelt TV-t, szó sincs róla h igazán szükség lenne rá, de marketing fogás ide vagy oda, én azt mondom rá h igen, nekem kell mert nagyon baba. A telóm is ívelt és ha tehetném ezután is ilyet vennék.
Azt pedig nem értem h a régebbi modell, a KS9000 Super HD, az újabb modell, az MU9002 meg csak UHD. Akkor a régebbi jobb mint az új? -
Riccsike
újonc
Hali!
Samu 50MU6102 (4K)
Avagy 49M5502 (FHD)? -
-
GEPESZ66
veterán
A Samsung 32M5502 Smart tévét nézegetem,ellenjelölt az LG 32LJ610V.
Az LG tévéket ismerem csak.
A Samsung 2x10W-os,az LG csak 2x5.
A kettő közül melyiket ajánljátok?
Mennyire jó a Samsung böngészője?
A távirányítójával jól használhatók az okos funkciók,pl.böngésző címsorába gépelés?
Lejátsza az USB-n kévő avi és mkv fájlokat?
A bútor miatt a nappaliban ez a max méret.
Az az igazság,hogy itt nem sokat tévézünk,többször a hálószobában lévő tévét használjuk,míg elálmosodunk. -
válasz
Achiles #112923 üzenetére
Azt gondoltam maga a TV kapcsolgat ki-be, de ott más a gond, valóban a szoftvere vagy nemtom, valami nem kerek. Enyém nem dobálja el a video-streamet, számítógépről ( HDMI kábelen ) és pen/HDD- ről is stabilan tolja a videokat. Még nem találtam olyan formátumot, melyet nem játszik le, feliratok is jók.
-
Mexbacsi
tag
Nem igazán, ingyen kapom. Gondolom olyan mint a MU610* széria egykét eltéréssel, ,szín, stand, hátlap, regiora vontakozó szoftver stb. Mindenesetre az MU61* széria gondolom rendben van?
-
-
Green174
csendes tag
válasz
xinosz #112922 üzenetére
Szia....cirka 2hete vette meg 65Ks9000et a tavalyi modellt.Sokat vívódtam melyik és milyen márka legyen. Íveltsége miatt sok volt a kritika,de nekem bejön
egy ekkora dögnél szerintem pont jó neki . Nálam is Ps4proval megy,eszméletlen szép minden rajta. Imput lagot nem tudom mérni de 21ms írnak ami jónak számít(?). Call of Dutyzok , egy élmény rajta
-
diablo666
tag
válasz
sandró60 #112889 üzenetére
Valoszinuleg ez a bluetooth fejhallgato lesz a vege(hogy ne kelljen napi szinten dugosgatni...),bar valoszinu,hogy nem lesz olyan jo minosegu a hang mint a mostani superlux hd668b...
Piszkalgatni meg nem nagyon szeretnem,ha nem muszaj...Kulso hangszorokat sem akarok rakotni...
Esetleg tudnal valami jo minosegu bluetooth fejhallgatot ajanlani?
Egyaltalan mukodik ez a samu h6400-alEs ha igen,akkor mit kell csinalni...?
Az audio beallitasoknal nem latok bluetooth eszkozok opciot...Koszi mindenkinek a valaszokat
-
Mexbacsi
tag
Sziaszok,
Mi a véleményetek az alábbiról? UE40MU6199UXZG
Nem magyar piacra gyártott, így sok infot nem tudok találni csak német nyelven azt pedig nem ismerem sajnos. -
kbyte1024
veterán
Sziasztok
vennék egy ilyet a mai nap.Tapasztalat?
SAMSUNG UE50MU6102, 4K, Ultra HD, SMART, LED TV, 125cm, HDR, Quad Core,
megéri nincsenek gondok vele? stb. -
Achiles
csendes tag
válasz
DarthSun #112911 üzenetére
Szia! Köszi a választ! Amikor leválasztom a netről akkor elmegy ki tudja meddíg. De sajnos akkor így nem tudok a PC-ről filmet nézni és akkor minek a smart funkció? Az adathotdozóról sem megy a filmnézés, akkor egy kis idő után lefagy. Az egész TV softvert újra kellene rakni, vagy mit tudom én.
-
xinosz
csendes tag
Sziasztok! Tud valaki valamit a Samsung UE65MU9002 TV-ről? Elsősorban PS4 Pro-hoz kellene, szal alacsony input lag nem ártana .
-
PuMbA
titán
válasz
Melorin #112919 üzenetére
"A jelenlegi 27" Samsung monitor/TV-m tudja a Motion Plus-t és elvileg 120Hz-es. "
Onnan tudod meg, hogy Egyedi Motion Plus beállításnál van Elmosódáscsökkentés beállítás
Ja és a TV: [link]
Nagy folyamatosságra viszont ne számítsd, mert akkor borzalmasan képhibás és változó sebességű a képe.
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Melyik 40-43" FullHD TV-nek van a legfolyamatosabb képe és képminősége 150k alatt?
A jelenlegi 27" Samsung monitor/TV-m tudja a Motion Plus-t és elvileg 120Hz-es. Valami hasonlót szeretnék csak kb 40"-ban. 24p filmekhez. -
ace05
senior tag
Nézegetem a 40" k5500-as tv-m utódját. Ehhez melyik tv áll közelebb? M5002-tőt néztem, de nincs benne benne dlna, meg ahogy elnézem ez butább a k5500-nál. Néztem viszont a UE40KU6000-t ami most olcsó az Euronicsban. Ezzel csak az a fenntartásom, hogy a 4k nem vonz, mert leginkább számítógéppel használnám (játszanék is), ami nem egészen egészen 4k kompatibilis. Így kérdezem mennyire látszik meg a képen, hogyha nem a natív felbontásban van ? 1080p-be használnám.
-
Achiles
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! Nem tudom ide kell e írnom, van egy SAMSUNG 6001 smart led tévém. Hálozatra van kötve mivel smart és az utóbbi időben fogja magát és kikapcsol majd vissza. Egyre gyakrabban csinálja. Pnedrájvról sem képes lejátszani filmeket. Előre is köszönöm a segítséget! -
válasz
shield #112902 üzenetére
Van beltéri egysége ? A beltériből pld HDMI (vagy más) kábelen megy be a jel a tévébe ? Nálam közvetlen a tévébe van dugva a koax, működik a jelerősség/minőség mérés a menüben, átlagosan 93/100 jelenleg, adónként kissé eltérhet, de az természetes.Valamint csak digitális csatornák esetén képes a TV mérni.
(#112903) Attila0 : lásd a fentit, ha közvetlen a koax van bedugva. Samunál a diagnosztika, LG- nél a Csatornahangolás menüben van a jelszintmérés.
(#112904) Flashget : nálam annyira tropa volt a kábel hogy az analóg is rosszabb volt.
-
Flashget
félisten
válasz
DarthSun #112901 üzenetére
nem 1x talalkoztam ismerosoknel 15-20 evesbkoax kabeleknel hogy a kulso feher muanyag annyira eloregedett, hogy mozgatasoknal tortek. Persze analog vetelnel nem szemcsesedett a kep, de amint uj FHD tevet vettek elvezhetetlen, rossz minosegu volt. Kabel cseret kovetoen hatradoltek es orultek.
A DTV technologia ilyen haklis a rossz kabelre, csatlakozasokra. -
shield
őstag
válasz
DarthSun #112901 üzenetére
Lehet, hogy nálunk is kábel gond lehet. Van pár adó, ami nagyon sz@r minőségű. A fiamnak egy újabb okos tv-je van, nála még rosszabb, mert van olyan adó, amit nem is tud beállítani, mert elugrik róla. Olvastam az előbb, hogy az öndiagnosztikában meglehet nézni a jel erősséget. Haza is telefonáltam neki, de azt mondja, hogy inaktív (szürke) nála ez a funkció. Hogy a fenében lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Black & Decker töltőt keresek
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest