- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1000
tag
válasz
keIdor #104963 üzenetére
Azt nem tudom megmondani ,hogy a 49" ks8000-es mennyire érintett . De 55ks8000-es van tapasztalat. MM-es vétel ,Samsungtól kiküldött ember elaltatott a prémium termék butasággal ,itt nincsen pixel hiba, ha esetleg később észreveszem akkor Samsung cseréli a készüléket. Nem ellenőriztem, amúgy ez nem jellemző rám. Vásárlástól számított kettő héten belül kiderült , 4 különböző helyen van pixel hiba megspékelve 3db porszemmel. Pontosan ezt várja az ember egy "prémium minőségű terméktől".
Samsungot hívtam a cserével kapcsolatban ,elhajtottak mint a magzatvizet. Részükről csak kijelző csere jöhet szóba. Rábólintottam ,1 héttel ezelőtt megtörtént a panel csere. De a beszerelés pillanatában már kiderült ,hogy az új kijelzőn is van egy piros pixel hiba + 2db porszem. Arányait tekintve most jobban állok ,de hogy ez nem egy prémium minőség az biztos. Tegnap voltak a szervíztől újból ,most csak fotózták a pixel hibát. Majd hívnak.... Közben a Samsung-nak több e-mailt is írtam ügyemmel kapcsolatban ,le sem tojnak . Előre megírt belinkelt válaszokkal fárasztanak, ami nem is az általam felvázolt problémára vonatkozik. Erre nem veszik a fáradságot. Azt nem tudom a készüléket előállító gyárból hová tűnt a minőség ellenőrzés ,hogy a szemük lenne ugró bajnok akik ezt így átengedik!
Szóval száz szónak is egy a vége ,mielőtt megveszed rendesen nézd át. Ha találsz rajta pixel hibát ,akkor hozzanak egy másikat, addig még nem kapsz egy hibátlan "prémium minőségű "terméket. Ezt utólag én is így csináltam volna ,akkor nem lenne ez a szívás ami már hetek óta tart, és nem igazán tudok örülni a megvásárolt termének. Viszont itt nem kell félned a hátlappal kapcsolatban ,nem engedi el a ragasztás ,mint a ks7000-nél.
Ezzel meg is van magyarázva a drágább eladási ár
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest