Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
M.Andrea #3793 üzenetére
Neeem! Azért ennyire ostoba nem vagyok a telefonhoz. Értek én a mobil eszközökhöz (még mobil átjátszó tornyot is programoztam már 3G-re kis segítséggel), csak én az Omniához konkrétan nem értek, ti meg igen, és ugye profiktól kell kérdezni!. ;)
Amúgy városkámban egyetlen egy helyen lehet beszerezni boltból, Pannon. Bementem kértem a pultos kislányt, hogy had nézzem meg a Samsung Omniájukat, erre a kirakatból ideadja a műanyag reklámfont!
Mondom az eredetit, ha lehet. Hatalmas "jaaaaaaaaa" közepette ideadta, majd elindítani nem tudták. Én nagyon hozzá nem nyúltam, mondván ha szar lesz ne engem vegyenek elő. Szerencsére angol tudásommal és műkörömügyességükkel(pannon kártyát is be kellett állítani) sikerült.
Azért nem akarom boltból megvenni, mert én egy csóró rokker vagyok aki sokat akar!
Találtam egy embört aki megbízhatónak tűnik(vissza is hívott), 75.000ért adja. Kicsit persze kétes a dolog mint minden nem személyes vásárlás, de ha abból indulok ki hogy a jelenlegi gépem fullosan netről lett összerendelve emberektől és semminek semmi baja(lekopogom), akkor ennek se lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest