Új hozzászólás Aktív témák
-
cbrfireblade
aktív tag
értem.... opera minit használom egyébként, csak azzal pedig az a gondom, hogy pl ha a kepesmotor.hu-n szeretnék egy videót megnézni akkor kidobja, hogy
"töltse le a adobe flash player újabb változatát vagy engedélyezze a javascript futtatását"
fp7_ppc_en.cab flash player -t felraktam, de nem OK... és nem találok más olyan flash playert amit tudnék telepíteni.....
-
Feenyx
aktív tag
Én is furcsán néztem az eladó srácra mikor ezt mondta. De ez csak egy kifogás volt valszeg hogy nem tudja megcsinálni... Am próbálgatom ezt a sima gsm módot. Néha néha még így is szakadozik meg nem oylan szép tiszta a vétel mint pl a volt n95ömnél. Meg ha befejezem a hívást szinte nulla térerőt mutat, aztán pár másodperc múlva szépen felkúszik. Érdekes... Na majd ha lesz valami vihar kipróbálom akkor, mert akkor kiderül mennyire bírja térerővel
-
snowdog
veterán
Nem a tapasztalatodat vontam kétségbe, hanem amit a szervízestől hallottál:
"Jah és voltam itt egy gsm bolt/szervízben is és azt mondta az eladó srác hogy valahogy hardveresen meg lehet csinálni, de ő nem foglalkozott ezzel és hogy minden samsungnak gondja van a térerővel."
Különösen a vastagon kiemelt résszel nem értek egyet. Ez meg az én tapasztalatom, amit neked nem kell elfogadnod.
-
mazdaznan
csendes tag
Ivzso!
Köszi, hogy válaszoltál, az általad leírt műveletet úgy egy másfél héttel e előtt játszotta el, mindent szépen elmentettem átpakolásztam, töröltem és egyszercsak jó lett. Na de most nincs egyáltalán my Storage!!!!! Sehol! Se az infoban, se az intézőben, se a hard resetnél nem jelenik meg... SEHOL!!
-
Csabee.
nagyúr
ez tökjó, de nekem nem sikerült még ezt a billentyűzetet beraknom, tudsz ebben segíteni?
erdoke: köszi az info-t szerintem egy Hard reset-et megcsinálok rajta ma, mert már annyi minden felesleges dolgot ráraktam, úgyhogy megérett rá!
lehet ezért sem működik úgy 1-1 funkció
-
legiaap
félisten
Valami szerintem nagyon nem kóser a romommal. Nem fut a háttérben a zene, nem akar normálisan menni az ébresztőm.
Hiába megyek rá az x-re a TouchPlayernél. Egyből kilép és nem szól a háttérben.
A gyári ébresztőm (Főmenü->Óra és Egyéb->Jelzés) csak akkor ébreszt, ha a Start->Beállítások->Hangok és értesítéseken belül kiveszem a pipát az emlékeztetőknél.
Ezek a dolgok nagyon érdekesek.
Ha üzenetet kapok és megnézem egyből úgy veszi, mintha válaszolni akarnék. -
tsaby76
aktív tag
Sajnos a tesztjeim alapján az obex inbox összeveszik bizonyos progikkal(nálam kapásból az SPB MS3-al, de szerintem ez szoftverkörnyezet függő dolog), 2féle verzióban láttam eddig(hc4 inbox, obexinbox) az előbbi nekem 2x uninstallal lejött, viszont az utóbbit nem tudtam leszedni, ezért kapott egy HR-t.Most hogy tudom hova tárolja(my device\my documents) a fogadott fájlokat nincs rá szükségem, mivel ritkán fogadok adatokat.
-
Olvas, olvas, olvas: i900.eoldal.hu...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest