Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
B.Ricsike #21741 üzenetére
basszus, de durva, biztos fáradt vagyok, hogy nem is tűnt fel, hogy értelmetlen a kérdésem: "mi at" = "mit ad"
bocsi
Szóval egy rootolt és mondjuk ext4 lagfix-elt stock jvs-hez képest mi az, amiért érdemes mondjuk egy miui-t vagy darky-t feltenni? Mit kapok plusszban?
jaja, szinte csak azt látom, hogy fc-zik itt, fc-zik ott, nem megy a hd felvétel, nem megy az fm, stb. Szóval leginkább ilyen unatkozó emberek hobbijának látom a miui és társai romolást. Nekem perpill a JVS annyit jelent, hogy 5x gyorsabb (angry birds is!)
és közben minden megy, ami eddig is. Ugyanúgy naponta töltöm és a cf-root-tal a voodoo-sound is megy ugyanúgy. A témázást meg eddig is go launher-rel csináltam. Mondjuk nem teljesen vágom, hogy mi történt az eddigi legjobb témával a Mytek Silver Honeycomb-bal, mert nem találom.
Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest